Sari la conținut

❤️MINIONA SANII MARI🍭❤️😘0734160586

Postări Recomandate

• Telefon: 0734160586
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila

📌Azi sunt disponibila pana la22❤️🥰🍹🍓

📌Maine este ultima zi la Iasi💯

📌Daca nu raspund imediat la mesaj specificati pana la ce ora pot sa raspund❤️

Link spre comentariu
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Oras:Iasi

Vizitată cu câteva zile in urmă! Ca vârsta nu as putea spune exact, oricum nu e nici tânără, nici bătrână, cred ca in jur de 30! Programarea a fost făcut ușor pe wapp. M-a întâmpinat foarte drăguț, am mers la baie pentru o igienizare după care am trecut la acțiune! A început cu ora N unde notez cu 8. Are o tehnica bună dar nu e wow, la normal protejat ea deasupra unde mai mult a trebuit sa ma misc tot eu apoi misionar. Igiena 7, corpul mirosea bine dar într-un timp mi-a venit un mic miros de la păsă......carnea moale pe ea, sanii sunt frumoși si bime proporționati. Tariful a fost de 150 pentru o finalizare. Sincer eu personal prefer sa merg in altă parte. Nu am nimic personal cu fata, este doar părerea si gustul meu! Spor in toate si la toate! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 ore, Mihai.V212 a spus:

Vizitată cu câteva zile in urmă! Ca vârsta nu as putea spune exact, oricum nu e nici tânără, nici bătrână, cred ca in jur de 30! Programarea a fost făcut ușor pe wapp. M-a întâmpinat foarte drăguț, am mers la baie pentru o igienizare după care am trecut la acțiune! A început cu ora N unde notez cu 8. Are o tehnica bună dar nu e wow, la normal protejat ea deasupra unde mai mult a trebuit sa ma misc tot eu apoi misionar. Igiena 7, corpul mirosea bine dar într-un timp mi-a venit un mic miros de la păsă......carnea moale pe ea, sanii sunt frumoși si bime proporționati. Tariful a fost de 150 pentru o finalizare. Sincer eu personal prefer sa merg in altă parte. Nu am nimic personal cu fata, este doar părerea si gustul meu! Spor in toate si la toate! 

Buna🥰La oral tin sa precizez ca nu toata lumea simte la fel pentru ca sunteti diferiti si aveti puncte de sensibilitate diferite si simtiti cu intensitati diferite. La unii e woow la altii( un procent foarte mic) este diferit.

Nu stiu ce ti sa parut ca a venit de la pasa din moment ce eu imi iau toate mijloacele de precautie sa nu am probleme sau pur si simplu ai scris aici cu anumite intentii🤔

Cum am mai spus in viitorul apropiat voi aduce schimbari majore aspectului fizic. Dont worry about this.

Zi buna! 🥰🥰❤️🍓

IMG-20240723-WA0000.jpg

• Minus 1
Link spre comentariu

Am fost eu eu. De două ori în ultimele câteva zile. Sincer a fost cel mai bun futai din viața mea. Poate ca am eu un fetish cu minione dar eu mi-aș face abonament dacă ar sta în Iași. 

10 pe linie absolut nici un miros, curat, epilat, comunicativă, gfe, tot ce trebuie 

Spor la toate. 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 39 minute, dickinson12 a spus:

Am fost eu eu. De două ori în ultimele câteva zile. Sincer a fost cel mai bun futai din viața mea. Poate ca am eu un fetish cu minione dar eu mi-aș face abonament dacă ar sta în Iași. 

10 pe linie absolut nici un miros, curat, epilat, comunicativă, gfe, tot ce trebuie 

Spor la toate. 

💌Multumesc pentru vizite si pentru recenzie❣️🥰🍭🍹 Ma bucura faptul ca ti a placut interactiunea cu mine si ca am fost pe aceeasi lungime de unda❣️💯🥰Pupici😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

️Azi sunt disponibila pana la20❣️🍹🍭

️Ultima zi la Iasi🥰

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1
Acum 1 minut, lucianpbt a spus:

In ultimul comentariu al ei (23 iulie) scrie clar ca a fost ultima zi

Pe publi24 lafel spun Ultima zi SI le vezi 2 Ani de zile ca sunt online=) deci asa ca degea imi spui ca e 23 Julie pentru ca am observat vreau mesaj de la ea!

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1370
2 minutes ago, grass said:

Pe publi24 lafel spun Ultima zi SI le vezi 2 Ani de zile ca sunt online=) deci asa ca degea imi spui ca e 23 Julie pentru ca am observat vreau mesaj de la ea!

Pe forum nu e ca pe publi. Daca spune ca nu e in oras, nu mai e...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Heii❣️

❤️De maine voi fi la voi pentru cateva zile.

❤️Acum este si analul disponibil.

❤️Lista cu preturi si servicii o gasiti pe prima pagina

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 ore, JagaJaga0107 a spus:

Bună. Analul și facefuck ul sunt incluse în preț ? 

Buna. Da sunt incluse in pret🥰🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️Buna dimi❣️

❤️Azi sunt disponibila pana la22❣️😘🥰🍓🍓

️Posibil sa fie ultima vizita la voi pe anul acesta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...