kriszti000 Reputație: 7 Postat Iulie 14, 2024 Postat Iulie 14, 2024 2 fete pe calea clujului langa pajurca, a fost cineva? Sunt frumusele tot opresc masinile la ele, pareri?
1andrei Reputație: 52 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2024 Din pacate zona Clujului cea indicata de tine nu este o zona tocmai ok . Aici amintesc blocurile "Nato" zona Tokay unde , deca mergi ziua vezi persoane de etnie care din pacate nu au un istoric tocmai stralucit din punct de vedere al placerilor sexuale, al comportamentului al drogurilor etc.
thesebi Reputație: 341 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2024 Eu chiar aseara am vazut langa Master pe Borsului, cum am trecut, pe la un 11, doua fete foarte tinere! sunt sigur ca nu aveau nici 18... ma si miram cum pot "activa" asa lejer? erau prea micute si de statura...cine stie cine are "grija" de ele... Nici nu am indraznit sa ma opresc sa le intreb de preturi 😶.
sonofthesun Reputație: 363 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2024 1 oră în urmă, thesebi a spus: Eu chiar aseara am vazut langa Master pe Borsului, cum am trecut, pe la un 11, doua fete foarte tinere! sunt sigur ca nu aveau nici 18... ma si miram cum pot "activa" asa lejer? erau prea micute si de statura...cine stie cine are "grija" de ele... Nici nu am indraznit sa ma opresc sa le intreb de preturi 😶. Legenda spune că Oradea e cel mai safe oraș din România , asta pe langa frumusețe, deci se poate . 1 1
kriszti000 Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2024 Autor Postat Iulie 15, 2024 2 hours ago, thesebi said: Eu chiar aseara am vazut langa Master pe Borsului, cum am trecut, pe la un 11, doua fete foarte tinere! sunt sigur ca nu aveau nici 18... ma si miram cum pot "activa" asa lejer? erau prea micute si de statura...cine stie cine are "grija" de ele... Nici nu am indraznit sa ma opresc sa le intreb de preturi 😶. Aia mai frumoasa nu e de etnie, cere 120 de lei, am incercat, stie meserie si se face placuta dar e pusa pe graba, dar are in jur de 20 de ani o avantajeaza foarte mult ca e frumoasa si tanara
thesebi Reputație: 341 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2024 Ok mersi ca intrebare generala, aceste domnisoare fac si anal? sau nici nubare rost sa le intreb... ca n'am abordat niciodata fete de pe strada 🤔
kriszti000 Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2024 Autor Postat Iulie 15, 2024 18 minutes ago, thesebi said: Ok mersi ca intrebare generala, aceste domnisoare fac si anal? sau nici nubare rost sa le intreb... ca n'am abordat niciodata fete de pe strada 🤔 Nu am intrebat sincer, dar asta nu are lubrifiant la ea isi pune doar niste saliva cu degetul, o sa intreb daca o mai abordez, chiar merita o recomand
thesebi Reputație: 341 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 15, 2024 Multumesc!! chiar sper sa mai dau de ele, daca zici ca are 20, pot merge linistit...👍🏻
kriszti000 Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2024 Autor Postat Iulie 15, 2024 7 minutes ago, thesebi said: Multumesc!! chiar sper sa mai dau de ele, daca zici ca are 20, pot merge linistit...👍🏻 Pe partea masterului aproape in statia de autobuz in fiecare seara sta dupa ora 8, pana la 10 11 1
sonofthesun Reputație: 363 Postat Iulie 17, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 17, 2024 La 15.07.2024 la 14:18, thesebi a spus: Ok mersi ca intrebare generala, aceste domnisoare fac si anal? sau nici nubare rost sa le intreb... ca n'am abordat niciodata fete de pe strada 🤔 Cred că , cu mici excepții când chiar nu accepta , depinde de suma oferită. Daca sare de 100 sunt șanse mari să accepte .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum