carlos886 Reputație: 86 Postat Iulie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23 Se aude ca nu prea îți respecți programarile ..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 23 minutes ago, carlos886 said: Se aude ca nu prea îți respecți programarile .. Bună , domnule ! Se pare ca ai ținut neapărat să subliniezi întâmplarea noastră de dimineață , întâmplarea ce m-a obligat să anulez și programările de după tine ! Pot confirma și colegii tăi ! Totuși încă nu îți înțeleg frustrarea , eu nici măcar confirmându-ți la ora stabilită pentru confirmare iar nu ți-am oferit , atunci când ofer și locația exactă ! În acel moment am anulat-o adică cu 1h:30 min înainte ca tu să trebuiască să vii , tu tot susținând ca ești prin zonă și ca te am pus pe drumuri degeaba , când eu nici nu am postata locația pe topic ! Ai ținut să fi răutăcios , în loc să mă înțelegi și să programăm pe mai târziu sau în altă zi ! Eu zic să încheiem aici ,dacă nu și chiar dorești postez conversația să o vadă și restul colegilor tăi să ofere o părere ..?
carlos886 Reputație: 86 Postat Iulie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23 Spre norocul meu nu am fost eu:)) era un prieten care nu are cont. Și am înțeles ca tu te-ai dus să-ți faci unghiile 😂😂 și i-ai băgat-o pe țeavă pe colega ta😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Full pe astăzi ! Vă mulțumesc , kiss 👄 Va mai aștept pe wapp pentru maine dimi la programări 🤷🏻♀️ Maine program 11:00—pana seara 🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 On 7/15/2024 at 6:08 PM, Rossssaa said: Sa formăm și un interval orar de Programări ! Sub această formă reușiți cu toți să îmi treceti pragul 🫦 Accept și programările scurte în caz de sunt disponibilă , însă sper tare mult și simt ca aici dau doar de oamenii serioși , calitativi ce își onorează programarea! DACĂ DOREȘTI SĂ MĂ VIZITEZI DIMINEAȚA : în prima parte a zilei da ? Adică 11:00—14/15:00 Intervalul orar în care te poți programa este cu o zi înainte ! 19:00—-23:00 Pentru cei care doriți în ziua respectivă , da ? dar Dupa-Masa adică după ora 15:00 , să îmi scrieți între 8:00–12:00/13:00 în acea zi !!!! De preferabil pentru mine programările cu o zi și cele pe mai multe ore in compania mea le evit , și le accept doar de la cei care mi-au trecut pragul deja ! Nu ofer nici o prioritate lor , însă am o bază ca este onorată programarea ! ❗️❗️Dacă chiar sunt doritori cu moț , mai puțin accesibil cu cele scrie de mine mai sus din cauza nevestelor sau altor situații job etc .. eu pot înțelege! DOAR DACĂ ! ‼️⚠️ Doar dacă doriți mai multe ore fără să ne cunoaștem sau întâlniri din ✈️ Avion căzute Oferiți 50/100 lei prin Revo , așa am și eu siguranța ca onorați , ca nu ne pierdem timpul reciproc iar în același timp fermi ,corecți vizavi de colegii voștri ce doresc si își onorează programările ! ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Sunt/ suntem la birou ! Până seara târziu ! Mai am locuri disponibile !🫦 Short reminder 👇 În primele postări aveți detalii înălțime/varsta / servici / preț / cum să vă programați în compania mea ! Nu răspund la apeluri / mesaje “bună ce faci” “servici /pret” etc .. Sunt de părere ca cei care nu își aloca 2/3 minutele să dea un ochi pe topicul format de mine special pentru a avea voi toate informațiile necesare și să nu pierdem timpul de-ampulea .. de părere ca dovedesc o totală lipsă de respect și doză de neinteres , iar îmi ingreuneaza munca pentru programări cu discuții inutile ! Va mulțumesc 👄 Locație : Damaroaia / Teren Coresi Ap mare spațios/2 băi , discret în cazul în care ne doriți separat ! @Amyyyy Threesome : Cei care doriți să ne vizitați împreună , nu ne mai scrieți la am2 în acelasi timp,dacă nu subliniați acest aspect ! Noi ne vorbim între noi, logic ! Și vom considera ca este țeapă ! inca o data : Oferim show lesbi /poziti /oral împreună / alte idei! ! Nu ne facem oral una la cealaltă ! Cu respect și drag , Rossa/Amy 👄 Vă așteptăm ! Vă kiissss🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Heeellloo ! Bună dimineața ! Patiseria de covrigei este deschisă cu locuri disponibile până mai spre seară ! Vă kiss 👄
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26 Postat Iulie 26 Disponibilă ! La birou de la 15:00 până seara târziu 👄🙋🏻♀️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27 Postat Iulie 27 Deschisă prăvălia de covrigei până la 19/20 👄 !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 Astăzi nu sunt /suntem la birou ! Va așteptăm la programări pe maine până în 23 și mâine între 8–12/14 Maine la birou de la 12/13—până târziu , Va kiss 👄
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30 Postat Iulie 30 Hello , vă aștept la programări pentru MÂINE ! Prăvălia de covrigei deschisă de la 13/14—până târziu 👄
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 Neataaaa ! Sunt la birou 14—până seara tarziu 👄
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 Mai am locuri dispo ! 🖤 Stau până mai târziu 👄
amedeo13 Reputație: 944 Postat Iulie 31 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 31 Acum 50 minute, Rossssaa a spus: Mai am locuri dispo ! 🖤 Stau până mai târziu 👄 Decat sa postezi aceleasi poze mereu.....mai bine nu postezi.....exista si un regulament..... 2
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 31 Acum 1 minut, amedeo13 a spus: Decat sa postezi aceleasi poze mereu.....mai bine nu postezi.....exista si un regulament..... M-am plictisit și eu de ele 2 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 31 Alineatul 12. Dar recomand sa citești tot regulamentul @Rossssaa 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 39 minutes ago, extraterestru78 said: Alineatul 12. Dar recomand sa citești tot regulamentul @Rossssaa Îți mulțumesc ! Nu am fost super atentă în totalitate , ce-i drept ! Multumesc,am să fiu mai atentă 🤓👄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum