Barens Reputație: 0 Postat August 25 Partajează Postat August 25 Eu o mică curiozitate am, pentru că v-am văzut pe amândouă aici pe forum, pe tine și pe Amy. La threesome acceptați sa se face np când la una când la alta fără să se schimbe plasticul? Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 26 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 26 13 hours ago, Barens said: Eu o mică curiozitate am, pentru că v-am văzut pe amândouă aici pe forum, pe tine și pe Amy. La threesome acceptați sa se face np când la una când la alta fără să se schimbe plasticul? Nu 😇 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 26 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Hello ! La birou astăzi , dragilor 👄🖤 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 26 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 26 15 hours ago, fx19 said: Am fost la Rossa pentru o ora care a devenit un threesome impreuna cu colega ei. Rossa: 9+ ( este frumoasa foc la fata, are un cur bun rau, sânii nu sunt foarte wow, dar compensează cu restul ) Amy: 8.5 ( pozele o avantajează ) Oral np: R: 8.5 ( se implica destul de mult, dar parca a lipsit ceva, in schimb imaginea e demna de o amintire frumoasa ) A:9 ( ceva mai buna la Oral) NP: R: 9 / A:8.5 Acțiunea: Am discutat cu Rossa pe whatsapp, ne am văzut la locația ei, am fumat o țigară și am intrat in camera de acțiune. A început cu un oral ( puțin sub așteptările create de recenzie anterioare, poate și din cauza dimensiunii, totuși senzația nu a fost asa wow, dar imaginea o am și acum în cap :)) , face bine ce face, poate trebuia puțin mai multa presiune și mai adânc, dar sa o vezi acolo e o imagine care nu o uiti ușor😅 ). După 20/25 de min de acțiune, am propus sa o cheme și pe Amy și a urmat un film frumos cu ambele în pat. Din păcate nu am reușit sa finalizez deloc, posibil ca era obosit, ori mi-a placut prea mult si am vrut sa aman momentul pana cand n a mai venit :)), dar chiar și asa a fost o experienta placuta ( fetele nu au nici o vina, ambele s au implicat , problema a fost la mine ). In momentul acțiunii am avut o atracție mult mai mare pentru Rossa cu care am tot făcut FK în timp ce Amy îmi făcea oral. Eu unul o sa mai revin doar la Rossa, nu stiu daca a foat chimie sau nu, dar implicarea ei pot spune ca merita banii, Amy este puțin mai distanta și pentru asta pretul mi se pare cam mare. Cadou 800 ( Rossa) + 500 (Amy) = 1300 Îți mulțumim înzecit pentru relatarea ta frumoasă ! Te mai așteptăm cu mare drag 👄 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 26 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Locuri dispo: 22 | 23 👄 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 27 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 27 Neața ! La birou 👄 1 Link spre comentariu
costyyk Reputație: 29 Postat August 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29 La 24.08.2024 la 10:49, Rossssaa a spus: Neața ! Disponibilă/ disponibile ( @Amyyyy ) 👄 Buna, faceți și show lezby? Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 29 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 29 2 hours ago, costyyk said: Buna, faceți și show lezby? Bună ! Da , am mai scris ce oferim la threesome cu noi , atât doar nu ne facem oral reciproc ! În rest suntem open Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat August 29 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat August 29 Neata , la birou astăzi ! 👄 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat August 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29 am fost si eu la Rossa: este o fata tanara, frumoasa si zambitoare. locatia foarte curata si de lux, usor de ajuns si de parcat. ON a fost foarte bun, adanc, salivat, nota 9 NP la fel de bun, sani sunt mici dar frumoasi, cur bombat minunat, se misca bine si accepta cerintele tale. Am apreciat si FK. Din punctul meu de vedere problema este doar la pret: fata are potiential dar consider ca mai are de invatat inainte de a cere 800 lei/h. Este doar parerea mea personala, clar. 2 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 2 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 2 Hey dragilor . Îmi pare rău , am lipsit câteva zile bune din cauza unor probleme feminine dar în acest timp am schimbat și numărul de telefon , locația va fii tot aceeași . Cei ce au trecut pragul meu știu foarte bine ,cei ce nu au trecut vă aștept cu drag . Mulți dintre voi știu cum funcționez eu . Bunul simt , respectul și voia bună sunt cele mai importante pentru mine . Vă las aici numărul cel nou și aștept programări pe whatsapp și bineînțeles din nou informațiile pe care trebuie să le știți ! Servicii: Oral protejat/neprotejat in functie de igiena ta|Deepthroat,jucausa,multa saliva (ceva ce sigur sa nu uiti) FaceFuck 🫦😈 Fin corporala/Fin orala (CIM)/Fin faciala (COF) Sex normal doar PROTEJAT ! GIRLFRIEND Experience(GFE) , footfetish / footjob/handjob/ , sarutari corporale , 69/diferite poziti PSE Experience , de neuitat ! FrenchKiss in cazul unei igiene corespunzătoare Companie /Masaj Annilingus/Cunnilingus pasiva Accept si cupluri Accept si Threesome(clienti) (cu conditia sa fie minim 2h) Exclus !!! : ANAL , comportament neadecvat , lipsa de bun simt , in stare de ebritate , sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii ! Am dreptul de a imi selecta clientela ! Cadou 🎁: 500 1 fin (30 min) 800 1h 2fin (60 min) - cu toate serviciile de mai sus incluse în preț LOCATIE : Casa presei Telefon: 0793582963 Programariile se fac doar pe whatssap Doresc sa imi spuneti cand va pot raspunde inapoi si fiti promti la raspunsul inapoi pana stabilim ceva ! 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 3 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 3 Locuri libere după ora 19:00 🥰🥰 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 3 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 3 Hey dragilor.Astăzi am avut o zi full. Vă aștept mâine cu programări . Vă pup si vă doresc o seară frumoasă ! 🫦 1 2 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 4 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 4 Bună dimineața, disponibilă astăzi ! 💋 1 Link spre comentariu
ducnukem Reputație: 0 Postat Septembrie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5 Salut, am contactat o pe wapp iar discutia o vedeti mai jos Buna, esti disponibila astazi ? [9/5, 11:34] +40 793 582 963: Bună [9/5, 11:34] +40 793 582 963: Da Imi poti da mai multe detalii ? [9/5, 11 +40 793 582 963: Poftim ? [9/5, 11:35] +40 793 582 963: Care detalii? Nu-mi citești forumul? [9/5, 11:35] +40 793 582 963: Vai [9/5, 11:35] +40 793 582 963: Las o baltă [9/5, 11:35] +40 793 582 963: La mine nu funcționează așa ! [9/5, 11:35] Cum functioneaza? 1 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 5 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 5 Bună dimineața dragilor . Disponibilă astăzi 🥰! Așa NU ! Știți foarte bine ca eu funcționez într-un anume stil . Încerc să fiu foarte promptă pe acest site cu scopul ca atunci când voi îmi scrieți să știți deja și să aranjăm întâlnirea . Cei ce mi-au trecut pragul știu cum sunt ca om. Prefer să îmi selectez clientela decât să am de-a face cu oamenii de genul . Dacă eu scriu atât de mult și vă afișez tot ce aveți nevoie să știți despre mine aici , ce fac , ce nu fac . Cum se poate să îmi cereti delatii? Detaliile se cer pe alte site-uri dragilor . Puțin și bun , nu mult și prost . 🙈 Vă pup și vă aștept aștept cu drag astăzi cu mesaje pentru programări . 🫦 1 2 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 6 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 6 Hey dragilor , sunt la birou astăzi până târziu ! 🫦 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 7 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 7 Bună dimi , la birou astăzi!🥰 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 8 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 8 Hey dragilor . Astăzi nu sunt disponibilă , sunt liberă . Fac un anunț pentru ca de mâine vom avea altă locație . Nouă locația va fii in 𝐏𝐈𝐏𝐄𝐑𝐀 .Poate este departe de mulți dintre voi dar cei ce mi-au trecut pragul știu cum funcționez. Țin cont mult de casa,de camere,câte băi și cat de modern este ca totul să fie exact cum îmi doresc și să ofer calitate și bineînțeles ca suntem două în casă ca voi să nu vă intersectați sau să stați cu rândul la baie. ❌𝐀𝐍𝐔𝐍𝐓 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓❌ •SUNT FOARTE MULȚI AHTIAȚII ȘI DEMENTII CARE ÎȘI DORESC SĂ ÎMI TREACĂ PRAGUL ȘI SCRIU DUPĂ TOT FELUL DE NUMERE DIFERITE.EU ÎNCERC SĂ TRATEZ PE TOATĂ LUMEA EXACT CUM ÎMI DORESC SĂ FIU TRATATĂ. BUNUL SIMȚ SI RESPECTUL SUNT DOUA ASPECTE FOARTE IMPORANTE PENTRU MINE ATUNCI CÂND NOI COMUNICĂM PRIN MESAJE ,CEI CE NU AU AȘA CEVA NU ACUM SA AJUNGĂ LA MINE . ȘTIU FOARTE BINE CUM ARATĂ CEI 3 INDIVIZI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-MI TREACĂ PRAGUL AȘA CA DE ACUM ÎNAINTE FĂRĂ POZĂ NU VEȚI PUTEA FACE PROGRAMARE. VA CER POZĂ DOAR PENTRU SIGURANȚA MEA ȘI CA ATUNCI CÂND VEȚI AJUNGE LA LOCAȚIA MEA SĂ FIȚI ȘI CEI DIN EA• Vă pup și vă aștept maine dimineață pentru programări!🤗 1 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3847 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 28 minute, Rossssaa a spus: Hey dragilor . Astăzi nu sunt disponibilă , sunt liberă . Fac un anunț pentru ca de mâine vom avea altă locație . Nouă locația va fii in 𝐏𝐈𝐏𝐄𝐑𝐀 .Poate este departe de mulți dintre voi dar cei ce mi-au trecut pragul știu cum funcționez. Țin cont mult de casa,de camere,câte băi și cat de modern este ca totul să fie exact cum îmi doresc și să ofer calitate și bineînțeles ca suntem două în casă ca voi să nu vă intersectați sau să stați cu rândul la baie. ❌𝐀𝐍𝐔𝐍𝐓 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓❌ •SUNT FOARTE MULȚI AHTIAȚII ȘI DEMENTII CARE ÎȘI DORESC SĂ ÎMI TREACĂ PRAGUL ȘI SCRIU DUPĂ TOT FELUL DE NUMERE DIFERITE.EU ÎNCERC SĂ TRATEZ PE TOATĂ LUMEA EXACT CUM ÎMI DORESC SĂ FIU TRATATĂ. BUNUL SIMȚ SI RESPECTUL SUNT DOUA ASPECTE FOARTE IMPORANTE PENTRU MINE ATUNCI CÂND NOI COMUNICĂM PRIN MESAJE ,CEI CE NU AU AȘA CEVA NU ACUM SA AJUNGĂ LA MINE . ȘTIU FOARTE BINE CUM ARATĂ CEI 3 INDIVIZI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-MI TREACĂ PRAGUL AȘA CA DE ACUM ÎNAINTE FĂRĂ POZĂ NU VEȚI PUTEA FACE PROGRAMARE. VA CER POZĂ DOAR PENTRU SIGURANȚA MEA ȘI CA ATUNCI CÂND VEȚI AJUNGE LA LOCAȚIA MEA SĂ FIȚI ȘI CEI DIN EA• Vă pup și vă aștept maine dimineață pentru programări!🤗 Ar fi fost mai corect din partea ta sa faci acest anunt "important" inainte de a cere efectiv poza clientilor care doresc sa se programeze, si nu dupa, asa cum ai facut in cazul meu. Eu mi-am facut unele sperante in ce te priveste cum ca as avea o intalnire reusita cu o fata deosebit de frumoasa numai ca in urma conversatiei noastre sa imi razi in fata cum ar veni...nu-mi pare o abordare corecta si de bun simt din partea ta. Am mai stat si o juma de ora sa ma epilez peste tot din cauza ta... 2 1 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 8 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 8 Da , este greșeala mea ca am postat abia după ce am discutat cu tine dar nu a fost special pentru tine ci pentru toată lumea. Așa îmi doresc să funcționez daca te deranjează îmi pare foarte rău . Plus de asta nu înțeleg de ce te ai epilat când eu nu confirmasem nimic ! 🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3847 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 12 minute, Rossssaa a spus: Plus de asta nu înțeleg de ce te ai epilat când eu nu confirmasem nimic ! 🙈 Simplu, pentru ca o minima regula de igiena si protectie impotriva bts-urilor spune sa te razi in zona intima cu cel putin 2-3 zile inaintea unui eventual contact sexual si astfel a minimaliza riscul transmiterii unei infectii, avand in vedere eventualele mici iritatii sau microtaieturi ce pot aparea la nivelul pielii. Nu puteam face asta chiar maine, adica pentru cand ti-am cerut eu programarea. Cat despre noua regula privind cerutul unei poze, te priveste intradevar, dar eu unul nu sunt confortabil in a da o astfel de poza unei straine (avand in vedere si contextul intalnirii noastre), desi sunt convins ca esti o fata ok si de incredere (cum ti-am spus si in privat), dar nu ma risc cu asa ceva niciodata. 5 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Septembrie 8 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 8 27 minutes ago, albdom82 said: Simplu, pentru ca o minima regula de igiena si protectie impotriva bts-urilor spune sa te razi in zona intima cu cel putin 2-3 zile inaintea unui eventual contact sexual si astfel a minimaliza riscul transmiterii unei infectii, avand in vedere eventualele mici iritatii sau microtaieturi ce pot aparea la nivelul pielii. Nu puteam face asta chiar maine, adica pentru cand ti-am cerut eu programarea. Cat despre noua regula privind cerutul unei poze, te priveste intradevar, dar eu unul nu sunt confortabil in a da o astfel de poza unei straine (avand in vedere si contextul intalnirii noastre), desi sunt convins ca esti o fata ok si de incredere (cum ti-am spus si in privat), dar nu ma risc cu asa ceva niciodata. Am uitat sa specific ca nu este o regula noua . Cei ce m-au vizitat s-au cei ce o fac in continuare știu acest lucru doar ca nu era postat pe forum . Eu îți respect părerea și te înțeleg dar este pentru siguranța mea . Pup 💋 2 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3847 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 8 Acum 11 minute, Rossssaa a spus: Am uitat sa specific ca nu este o regula noua . Cei ce m-au vizitat s-au cei ce o fac in continuare știu acest lucru doar ca nu era postat pe forum . Eu îți respect părerea și te înțeleg dar este pentru siguranța mea . Pup 💋 Pacat, ca aveam un feeling bun in ce te priveste...si scumpicel dar bun 😁. Cu alta ocazie poate, cine stie... Link spre comentariu
ExtreemF Reputație: 47 Postat Septembrie 8 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Septembrie 8 Acum 4 ore, albdom82 a spus: Pacat, ca aveam un feeling bun in ce te priveste...si scumpicel dar bun 😁. Cu alta ocazie poate, cine stie... Să nu îți pară rău, crede-mă că știu ce spun 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum