geohai Reputație: 1 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Salut,știe cineva o femeie de 50 55 de ani? 1 Link spre comentariu
horny boy Reputație: 4 Postat Iulie 25 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat Iulie 25 Idem și eu! Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8787 Postat Iulie 25 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 25 La 19.07.2024 la 12:51, geohai a spus: Salut,știe cineva o femeie de 50 55 de ani? Acum 5 ore, horny boy a spus: Idem și eu! Cititi mai jos si gasiti ce vreti. Recenzii-dupa 2 Link spre comentariu
horny boy Reputație: 4 Postat August 19 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat August 19 Mai jos unde ? Pe topic ? Link spre comentariu
mimianu Reputație: 53 Postat August 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19 0729 770 293 Link spre comentariu
horny boy Reputație: 4 Postat August 19 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat August 19 Numai matura nu este :)) Link spre comentariu
horny boy Reputație: 4 Postat August 19 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat August 19 Dar nici nu răspunde! Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat August 19 Partajează Postat August 19 Acum 7 ore, mimianu a spus: 0729 770 293 Are poze.topic deschis? Link spre comentariu
mimianu Reputație: 53 Postat August 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 20 Acum 15 ore, astra7 a spus: Are poze.topic deschis? Chiar alaltăieri era pe public! Link spre comentariu
sorinionescu Reputație: 66 Postat Septembrie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 Încearcă la Gina Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Septembrie 10 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 Acum 2 ore, sorinionescu a spus: Încearcă la Gina Sincer , nu recomand . Link spre comentariu
sorinionescu Reputație: 66 Postat Septembrie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 1 oră în urmă, istrate96 a spus: Sincer , nu recomand . Eu am o părere bună,am dat grav in ea,de toți banii că sa zic așa. Am dat muie cu strigături,am futut o in gât la propriu,i am dat la pizda in toate unghiurile 1 2 Link spre comentariu
alecsino Reputație: 1 Postat Septembrie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 Acum 4 ore, sorinionescu a spus: Încearcă la Gina Nr. Telefon Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Septembrie 10 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 Nu mai este ce a fost , vorbeste fff mult si deviaza mult , nuj daca cu intentie sau nu a tras vanturi cand eram cu ea in locatie si asta nu o singura data cand am fost la ea o data in zona nord am asteptat sa iasa colegul care a fost inaintea mea dupa , aceea ma sunatbsa.vin eu , din greseala l-am observat cand veneam pe anteriorul si a inceput ca nuj ce mare director pe la.mare firma este ca ia lasat nuj cat , + ca din experienta mea de viata nu as baga mana in foc ca asa este ,trecand peste acest aspect, mirosea groaznic in locatie nuj ce a fost in capul meu de am ramas. 4 Link spre comentariu
sorinionescu Reputație: 66 Postat Septembrie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 10 Acum 43 minute, alecsino a spus: Nr. Telefon 0732955256 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Septembrie 16 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16 La 10.09.2024 la 15:29, istrate96 a spus: Nu mai este ce a fost , vorbeste fff mult si deviaza mult , nuj daca cu intentie sau nu a tras vanturi cand eram cu ea in locatie si asta nu o singura data cand am fost la ea o data in zona nord am asteptat sa iasa colegul care a fost inaintea mea dupa , aceea ma sunatbsa.vin eu , din greseala l-am observat cand veneam pe anteriorul si a inceput ca nuj ce mare director pe la.mare firma este ca ia lasat nuj cat , + ca din experienta mea de viata nu as baga mana in foc ca asa este ,trecand peste acest aspect, mirosea groaznic in locatie nuj ce a fost in capul meu de am ramas. Nu ii mai închide supapa... O ringul deteriorat 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Septembrie 16 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Septembrie 16 La 10.09.2024 la 15:29, istrate96 a spus: Nu mai este ce a fost , vorbeste fff mult si deviaza mult , nuj daca cu intentie sau nu a tras vanturi cand eram cu ea in locatie si asta nu o singura data cand am fost la ea o data in zona nord am asteptat sa iasa colegul care a fost inaintea mea dupa , aceea ma sunatbsa.vin eu , din greseala l-am observat cand veneam pe anteriorul si a inceput ca nuj ce mare director pe la.mare firma este ca ia lasat nuj cat , + ca din experienta mea de viata nu as baga mana in foc ca asa este ,trecand peste acest aspect, mirosea groaznic in locatie nuj ce a fost in capul meu de am ramas. Cred că #sorinionescu era dom' director... 😀😀 1 Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 De mult timp avea ea derapajele alea comportamentale... Acum însă... Cum zicea și colegul de mai sus, cu oringul deteriorat și vârstă înaintată, se amplifică treaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum