Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 8787
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
La 19.07.2024 la 12:51, geohai a spus:

Salut,știe cineva o femeie de 50 55 de ani?

Acum 5 ore, horny boy a spus:

Idem și eu!

Cititi mai jos si gasiti ce vreti.

Recenzii-dupa

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
1 oră în urmă, istrate96 a spus:

Sincer , nu recomand .

Eu am o părere bună,am dat grav in ea,de toți banii că sa zic așa. Am dat muie cu strigături,am futut o in gât la propriu,i am dat la pizda in toate unghiurile

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu

Nu mai este ce a fost , vorbeste fff mult si deviaza mult ,  nuj daca cu intentie sau nu a tras vanturi cand eram cu ea in locatie si asta nu o singura data  cand am fost la ea o data in zona nord am asteptat sa iasa colegul care a fost inaintea mea dupa , aceea ma sunatbsa.vin eu , din greseala l-am observat cand veneam pe anteriorul si a inceput ca  nuj ce mare director pe la.mare firma este ca ia lasat nuj cat , + ca din experienta mea de viata nu as baga mana in foc ca asa este ,trecand peste acest aspect, mirosea groaznic in locatie nuj ce a fost in capul meu de am ramas.

• Haha 4
Link spre comentariu
La 10.09.2024 la 15:29, istrate96 a spus:

Nu mai este ce a fost , vorbeste fff mult si deviaza mult ,  nuj daca cu intentie sau nu a tras vanturi cand eram cu ea in locatie si asta nu o singura data  cand am fost la ea o data in zona nord am asteptat sa iasa colegul care a fost inaintea mea dupa , aceea ma sunatbsa.vin eu , din greseala l-am observat cand veneam pe anteriorul si a inceput ca  nuj ce mare director pe la.mare firma este ca ia lasat nuj cat , + ca din experienta mea de viata nu as baga mana in foc ca asa este ,trecand peste acest aspect, mirosea groaznic in locatie nuj ce a fost in capul meu de am ramas.

Nu ii mai închide supapa... O ringul deteriorat

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
La 10.09.2024 la 15:29, istrate96 a spus:

Cred că #sorinionescu era dom' director... 😀😀

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...