tiny_voices Reputație: 122 Postat Iulie 20, 2024 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Iulie 20, 2024 Nume: Jasmin, Izabella Telefon: 0746609364 Anunturi: Bună!Bine ai venit pe anuntul meu. Numele meu este Jasmin am 22 de ani ,blonda ,miniona 1.6 Sunt o fire sociabila,manierata,open mind,atenta la detalii si fara inhibitii. Pozele imi apartin 100%,pot face confirmare la locatie cu tatuajele. Vă pup și vă aștept într-o locație curată pentru momente de neuitat!! Pozele sunt 100% reale Nu accept persoane "bine dotate" si cu bile Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții Nu accept in stare de ebrietate Nu raspund la numere private Cer și ofer igienă maximă Link-uri: Prima zii in oras la tine Botosani - Matrimoniale (publi24.ro) Doar 2 zile in oraș la voi Botosani - Matrimoniale (publi24.ro) Am revenit doar 2 zile in oraș Botosani - Matrimoniale (publi24.ro) Experienta proprie: M-am gandit sa incerc o fata mai subtirica. Cautand printre anunturi, mi-a fost atrasa atentia de domnisoasa in cauza, poate si prin faptul ca a fost destul de amabila la telefon. am ajuns in locatie, care era cam dezordonata. Am negociat un numar, si bine am facut. Fata, intr-adevar, e skinny. Sanii sunt foarte mici, nu prea ai pe ce pune mana. Actiunea a debutat cu un oral mecanic, grabit. La normal am debutat cu misionar, dar am schimbat repede in doggy, unde am si terminat tinandu-ma de soldurile ei firave. Comunicativitate - lipsa. Implicare - lipsa. A fost doar o descarcare. Din punctul meu de vedere, nu o recomand!
mosultanar Reputație: 35 Postat August 19, 2024 Postat August 19, 2024 Salutare! Vizitat si eu domnișoara … pe o zi torida … nu prea am ce puncta din păcate. Pozele nu cred ca sunt ale ei … seamănă … blonda … foarte slăbuță … dar e micuța de statura si firava. Am întrebat la telefon prețul si serviciile … 400 lei oral si normal totul protejat … am zis sa încerc. Ajung in locație … la etajul 4 … 44 grade afara … 35 in locație … cu părere de rău … nu am putut sa stau si am plecat. Recunosc ca părea grabita sa trecem la treaba … imposibil pentru mine pe asemenea caldura, efectiv nu era aer! Nu a reacționat urat la plecare … măcar atât ! Bafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum