gatusso69 Reputație: 267 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 La 31.03.2025 la 12:29, Cuplummm a spus: Mi se pare foarte tare ce spui, deci tu care n-ai reusit sa o pastrezi pe FOSTA, ne spui ca o sa ne distrugem relatiile. Noi cu ACTUALA facem asta de aproape 30 de ani si nu numai ca suntem bine mersi impreuna, relatia noastra se intareste dupa fiecare noua intalnire. Chiar ma bucur cand o fute cineva mai bine decat mine, asta nu pericliteaza deloc relatia noastra pentru ca relatia e relatie, futaiul e futai, nu au nici o treaba una cu cealalta.. Stiu foarte multe alte cupluri care spun la fel, ca swingul doar intareste relatia. Si totusi in ciuda faptului ca multumesti la dumnezeu ca nu s-a intamplat, tot FOSTA e.. gata ne-ai convins, de maine ne lasam si ne apucam de calugarie 😀 Nu întărește tată nimic, trăiești în minciună! Nevastă-ta e mulțumită că are pe unu' (adică tu) care social să îi ofere statutul de femeie serioasă, măritată dar în spatele cortinei e defapt mare târfă care se fute grupa mare. În realitate tu ești ăla care 30 de ani i-a oferit confortul social (utilități plătite, acoperiș deasupra capului, statut social cum am spus) în timp ce alții o futeau fără obligațiile pe care tu ca soț și cap de familie le ai. "Armonia" si "intelegerea" pe care cuplurile precum al tau le traiesc vin din faptul ca femeiea e futută bine de unu' si altu' si atunci nu te mai ia la perpules că nu faci nimic in casă, ca nu strangi dupa tine, ca nu speli vase. Tace si ii mulțumește Lui Dumnezeu că a găsit așa gâscan. Pe langa asta, d.p.m.d.v, ce simte ea pentru tine (si e valabil in orice cuplu cuckold) numai iubire nu e. Nu văd cum să te bulești cu unu', ăla să-ti lase mare merdenea de sloboz in tine sau în gură si apoi sa te duci acasa și sa spui " Doamne ce te mai iubesc bărbate. Nu ne futem acum că m-a babardit Matei de mă ustură, poate peste 2-3 zile, ia o si tu la labă dar te iubesc de nu mai pot! ". Nu exista, si la fel si reciproca e valabilă, dacă barbatul e ala care fute si nevastă sa e acasă, face pilaf. Ce trăiești tu, după părerea mea, e ca și cum faci faci leasing la o mașină, tu te ocupi de mentenanță, tu plătești asigurările, tu bagi combustibil, dacă se strică ceva tu esti ala care plateste si care stă cu ea prin service, tu platesti si esti responsabil cu tot dar mereu apar unii care ți-o iau când vrea pula lor să meargă cu ea. Sau, un alt exemplu, e ca și cum eu fac Uber cu mașina ta, tu te ocupi de tot, tu mi bagi și benzină și eu iau toți banii. 1 1
yourdonn Reputație: 1 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 Daca are cineva fantezia asta cu gagica lui sa imi dea mesaj si vorbim :)) buc 25
Silviu44 Reputație: 36 Postat Aprilie 16 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Aprilie 16 La 26.03.2025 la 16:35, Cuplummm a spus: Foarte multa lume are fantezia asta, este plina lumea de swingeri, noi am si pus-o in practica de mai multe ori si este foarte tare.. Referitor la ce scria cineva mai sus, chiar imi doresc sa o futa mai bine ca mine, suntem impreuna de aproape 30 de ani iar relatia dintre noi nu este despre cat de bine o fut. Acu 2 saptamani a futut-o un baiat, cel mai bun futai din viata ei, sincer ma bucur foarte tare pentru ea si pentru ca am trait impreuna cu ea o asa experienta. Pana acum fiecare "partida" pe care am avut-o nu a facut decat sa intareasca relatia dintre noi, nu sa o slabeasca. Nimic nu poate face o relaatie mai puternicaa decaat increderea dintre parteneri pe care o implica astfel de activitati. Chiar nu va recomand sa incercati daca intre voi 2 nu existaa o relatie bazata pe comunicare deschisa si incredere reala.. Sexul e doar o distractie si o iesire din monotonie, relatia noastra nu sta in sex si in performanta sexuala, chiar cautam mai performanti si mai dotati ca mine scopul fiind sa se simta ea cat mai bine, nu sa ma simt eu frustrat de performanta mea. (asteptam mesaje daca sunt doritori) Salutare În primul rand de unde sunteți? Poate ne vedem!
aditu1 Reputație: 0 Postat Aprilie 18 Oras:Lübeck Oras:Lübeck Postat Aprilie 18 Nu de mult timp am început sa visez la fantezia asta la fel de mult cum ma gândesc sa fac sex cu un cuplu de lesbiane. Problema este ca nu am avut partenere atat de deschise probabil. Imi doresc o relație cu o femeie care sar fute cu 2 bărbați simultan
5t3f1 Reputație: 114 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 On 7/22/2024 at 1:26 PM, formula said: Mai există persoane cu fantezia de a-și vedea prietena în timp ce face sex cu un alt bărbat? Noi suntem împreună de câțiva ani și am acest gând, mă incită când ieșim în oraș și o vad îmbrăcată sexy, când toți o privesc cu admirație. Salut, si eu am aceasta fantezie sincer. Nu as putea sa o fac pe bune, dar e super exictant sa mi o imaginez cu un tip inalt, fit, dotat.
cooldaddy Reputație: 32 Postat Mai 7 Oras:SE Oras:SE Postat Mai 7 Salut. Felicitari celor care ajung sa faca astfel de sporturi extreme, swing. Într-adevăr, nu este pentru oricine si nu oricine intelege. Si noi ne dorim sa ajungem la un full swing, pana acum am avut doar intalniri la cafea si cateva intalniri gen 'soft'. 'Vânătoarea' de dinaintea intalnirii, schimbul de mesaje, poze, si intalnirea la cafea sunt destul de incitante. Plus discutiile cu partenera/partenerul despre ce va urma mereu se termina cu sex nebun. Nu ne dorim sex in 3, doar swing, cu alt cuplu, astfel amândoi avem experiente noi si putem povesti ulterior despre experienta trăită. Nu urmarim performanta ... poate vom reusi, vand ca lumea incepe sa caute si altfel de experiete in afara dormitorului conjugal 🥰
Dyonysy Reputație: 341 Postat Mai 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 7 Acum 11 ore, cooldaddy a spus: Salut. Felicitari celor care ajung sa faca astfel de sporturi extreme, swing. Într-adevăr, nu este pentru oricine si nu oricine intelege. Si noi ne dorim sa ajungem la un full swing, pana acum am avut doar intalniri la cafea si cateva intalniri gen 'soft'. 'Vânătoarea' de dinaintea intalnirii, schimbul de mesaje, poze, si intalnirea la cafea sunt destul de incitante. Plus discutiile cu partenera/partenerul despre ce va urma mereu se termina cu sex nebun. Nu ne dorim sex in 3, doar swing, cu alt cuplu, astfel amândoi avem experiente noi si putem povesti ulterior despre experienta trăită. Nu urmarim performanta ... poate vom reusi, vand ca lumea incepe sa caute si altfel de experiete in afara dormitorului conjugal 🥰 Și cam ce fel de experiențe soft swing a-ți avut, poți să detaliezi un pic ?! Mulțumesc
interesatul Reputație: 72 Postat Mai 8 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Mai 8 On 5/7/2025 at 7:12 AM, cooldaddy said: Salut. Felicitari celor care ajung sa faca astfel de sporturi extreme, swing. Într-adevăr, nu este pentru oricine si nu oricine intelege. Si noi ne dorim sa ajungem la un full swing, pana acum am avut doar intalniri la cafea si cateva intalniri gen 'soft'. 'Vânătoarea' de dinaintea intalnirii, schimbul de mesaje, poze, si intalnirea la cafea sunt destul de incitante. Plus discutiile cu partenera/partenerul despre ce va urma mereu se termina cu sex nebun. Nu ne dorim sex in 3, doar swing, cu alt cuplu, astfel amândoi avem experiente noi si putem povesti ulterior despre experienta trăită. Nu urmarim performanta ... poate vom reusi, vand ca lumea incepe sa caute si altfel de experiete in afara dormitorului conjugal 🥰 Frumoase ganduri. Intr-o vreme aveam un cont de telegram pe care doresc sa-l reactivez. Daca vrei sa discutam, no strings attached, la inceput, dupa ce refac contul, it trimit ID-ul. Zi buna sa aveti. Sa va intre cearsafu'n kur.
Catacqnou Reputație: 4 Postat Ieri la 10:44 Oras:Arges Oras:Arges Postat Ieri la 10:44 La 07.05.2025 la 7:12, cooldaddy a spus: Salut. Felicitari celor care ajung sa faca astfel de sporturi extreme, swing. Într-adevăr, nu este pentru oricine si nu oricine intelege. Si noi ne dorim sa ajungem la un full swing, pana acum am avut doar intalniri la cafea si cateva intalniri gen 'soft'. 'Vânătoarea' de dinaintea intalnirii, schimbul de mesaje, poze, si intalnirea la cafea sunt destul de incitante. Plus discutiile cu partenera/partenerul despre ce va urma mereu se termina cu sex nebun. Nu ne dorim sex in 3, doar swing, cu alt cuplu, astfel amândoi avem experiente noi si putem povesti ulterior despre experienta trăită. Nu urmarim performanta ... poate vom reusi, vand ca lumea incepe sa caute si altfel de experiete in afara dormitorului conjugal 🥰 Super drăguț. Cu grija veți ajunge unde trebuie. Eu sunt pe un site de sw. de multi ani, îți pot trimite un link de conectare dacă găsim o cale. As recomanda cu tărie sa discutați mult înainte și să stabiliți ce este OK și ce nu pentru fiecare. Importanta este să fiți în aceeași cameră când se întâmplă, sa poți să te asiguri că îi este OK și chiat se simte bine. Eu am poveste din tinerețe unde n-a fost ce trebuie iar eu am aflat după, odată cu decizia ei de a nu mai incerca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum