Membru Premium L.A.W. Reputație: 7110 Postat Iulie 22, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Iulie 22, 2024 Salutare ! 🫡 Vizitat Ruby! 👩🏻 ”Răsfoind” site-ul publi24 , am gasit anuntul acestei fete , cu greu am reusit sa imi dau seama , ca o cunosc de foarte multa vreme , asa ca pun mana pe telefon 📱, si o apelez . Imi raspunde , imi prezinta , serviciile si preturile , tot ce vrei , dominari , servicii normale etc , o intreb daca e fata la care ma asteptam sa fie , imi confirma , dar nu ma recunoaste , cam imposibil , deoarece o vizitam cu mare recurenta…. In fine , “ma pun” la drum 🚗 , pentru a o vizita . Locatie centrala : Pavone 📍. Ajuns la locatie , am fost intampinat de Ruby , o fata bruneta , statura medie , sani micuti , fund bombat , echipa corespunzator , tinuta sexy si tocuri 👯♀️👠. 😳 M-a recunoscut , de cum am intrat , am schimbat cateva vorbe , cred ca trecusera cam 3 ani de cand nu ne mai vazusem 🙁 , si am mers la dus 🛁 , pentru refresh . Am pasit in camera de joaca 🎰 , pentru a retesta serviciile sale . Mi-a spus ca avem de munca , ca s-a experimentat , prin strainatate 😈. Actiunea a inceput cu un oral 🍭 din partea ei , executat in genunchi , arunca priviri , umed ☔️ , foarte bun . Am oprit-o pentru a ii arata cine e sefu’ , am intins-o pe pat si am inceput , sa preiau stafeta 👅🍑 , se inconvoaie , geme , se vede ca ii place , am reusit dupa cateva minute , sa castig prima repriza 🥇. (Igiena impecabila) Am trecut la runda 2 cea de cardio , dupa ce i s-au “linistit” apele . Am optat pentru misionar , unde am avut controlul , se pare ca ii placea , gemea , dadea contre , pana cand am castigat si runda 2 , apoi s-a urcat pe mine sa ma calareasca , se misca foarte bine , si deasupra , intr-un final , a venit si finalizarea mea . Mers din nou la dus 🚿 , pentru a pregati plecarea 💨. M-am echipat 👖👕👟 , mi-am luat la revedere si am rupt usa . Ca si concluzie , o fata top , cu servicii la fel ca ea 🔝 , pe care le-a mentinut si peste ani , chiar le-a imbunatatit , de-a lungul timpului . (O stiu de 5-6ani) Era o fata pe care o vizitam cu recurenta mare , cum am scris si mai sus , si de care mi-a fost dor . Pe care o recomand si o sa continui sa o revizitez de cate ori am ocazia . 😋 Link atasat. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/buna-noua-in-oras-full-service-domina/85i54hgghef57h4id0fi49d5fh43f424.html Bafta! 🫡 6 L.A.W. 🔞
Condorpasa Reputație: 633 Postat Iulie 22, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iulie 22, 2024 Acum 51 minute, L.A.W. a spus: Salutare ! 🫡 Vizitat Ruby! 👩🏻 ”Răsfoind” site-ul publi24 , am gasit anuntul acestei fete , cu greu am reusit sa imi dau seama , ca o cunosc de foarte multa vreme , asa ca pun mana pe telefon 📱, si o apelez . Imi raspunde , imi prezinta , serviciile si preturile , tot ce vrei , dominari , servicii normale etc , o intreb daca e fata la care ma asteptam sa fie , imi confirma , dar nu ma recunoaste , cam imposibil , deoarece o vizitam cu mare recurenta…. In fine , “ma pun” la drum 🚗 , pentru a o vizita . Locatie centrala : Pavone 📍. Ajuns la locatie , am fost intampinat de Ruby , o fata bruneta , statura medie , sani micuti , fund bombat , echipa corespunzator , tinuta sexy si tocuri 👯♀️👠. 😳 M-a recunoscut , de cum am intrat , am schimbat cateva vorbe , cred ca trecusera cam 3 ani de cand nu ne mai vazusem 🙁 , si am mers la dus 🛁 , pentru refresh . Am pasit in camera de joaca 🎰 , pentru a retesta serviciile sale . Mi-a spus ca avem de munca , ca s-a experimentat , prin strainatate 😈. Actiunea a inceput cu un oral 🍭 din partea ei , executat in genunchi , arunca priviri , umed ☔️ , foarte bun . Am oprit-o pentru a ii arata cine e sefu’ , am intins-o pe pat si am inceput , sa preiau stafeta 👅🍑 , se inconvoaie , geme , se vede ca ii place , am reusit dupa cateva minute , sa castig prima repriza 🥇. (Igiena impecabila) Am trecut la runda 2 cea de cardio , dupa ce i s-au “linistit” apele . Am optat pentru misionar , unde am avut controlul , se pare ca ii placea , gemea , dadea contre , pana cand am castigat si runda 2 , apoi s-a urcat pe mine sa ma calareasca , se misca foarte bine , si deasupra , intr-un final , a venit si finalizarea mea . Mers din nou la dus 🚿 , pentru a pregati plecarea 💨. M-am echipat 👖👕👟 , mi-am luat la revedere si am rupt usa . Ca si concluzie , o fata top , cu servicii la fel ca ea 🔝 , pe care le-a mentinut si peste ani , chiar le-a imbunatatit , de-a lungul timpului . (O stiu de 5-6ani) Era o fata pe care o vizitam cu recurenta mare , cum am scris si mai sus , si de care mi-a fost dor . Pe care o recomand si o sa continui sa o revizitez de cate ori am ocazia . 😋 Link atasat. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/buna-noua-in-oras-full-service-domina/85i54hgghef57h4id0fi49d5fh43f424.html Bafta! 🫡 Maestre,talent,daca ajung prin Pitești îmi fac timp și o caut.Bravo 1
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7110 Postat Iulie 22, 2024 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Postat Iulie 22, 2024 Acum 37 minute, Condorpasa a spus: Maestre,talent,daca ajung prin Pitești îmi fac timp și o caut.Bravo Da maestre , baga vizita 3 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7110 Postat Iulie 24, 2024 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Postat Iulie 24, 2024 Salutare! Revizitat Ruby ! 👩🏻 Programare prin intermediul wp-ului 📱, respectata de catre ambele parti 🤝. Aceeasi locatie centrala . Am ales sa o mai vizitez inca o data , pentru a mai testa una , alta . 😏 Tinuta adecvata si de data asta 👯♀️👠 , cateva momente de vorba , de inceput , inainte de a merge la dusul de reimprospatare 🚿. Am pasit in camera de joaca 🎰 , pentru a incepe actiunea cu un oral 🍭 din partea sa , foarte bun , umed ☔️ , arunca priviri 😳 , pune presiune . Am preluat stafeta , 👅🍑 , sa nu raman dator , reusind inca o data sa castig runda 1. 🏆 Am asteptat cateva momente , ca adversarul sa isi revina din knockdown 🥊, si am trecut la runda a 2-a de cardio 🫀 , am inceput in misionar , , e cu tine prezenta la actiune , da contre , geme , am vrut sa testez si capra 🐐 , asa ca am dat drumul la treaba , priveliste cu forme , contre , si in pozitia asta , cand am obosit a preluat actiunea , cu un careu de 8️⃣8️⃣8️⃣8️⃣ , se misca foarte lasciv . Apoi a urmat si finalizarea . Mers la dus 🛁 , pentru a face protocolul , imbracat 👟👖👕 , luat la revedere , si plecat 🚗💨. Ca si concluzie , serviciile se mentin la aceeasi calitate si la vizita asta . Mi-am confirmat asta . Pentru mine de revizitat . 🔝 Bafta! 5 L.A.W. 🔞
laur balaur Reputație: 75 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 24, 2024 E bună de bună dar are numai extra extra extra neporotejat extra finalizare extra etc etc extra eu înțeleg ca e bună dar…pana mea plus preț frumos la ora 300
marcelpavel2016 Reputație: 7 Postat Iulie 25, 2024 Postat Iulie 25, 2024 Salutare! Am fost si eu la ea ieri si am fost tare multumit! Arata bine si se comporta frumos. Are buze mari, exact ce trebuie. Am optat pt un nr. protejat cu anal si totul a fost ok. In plus mi a placut ca e sociabila si glumeata. Halatul 150 nr. plus 100 pt anal. Spor
mecanic008 Reputație: 52 Postat August 4, 2024 Oras:Arges Cateasca Oras:Arges Cateasca Postat August 4, 2024 Vizitat astazi pe Ruby ! Aveam de mult in plan doar ca zona pavone e destul de riscanta ! Am ramas impresionat de ce am gasit o fata frumusica vorbareata sociabila cu atitudine destul de pro client incearca sa te faca sa te simti bine! La dominare destul de atenta sa te satisfaca( sfat incearca sa fii mai impunatoare tinand cont ca domini in rest totul ok) ca si note aspect 9 locatie 7 in interior este ok mai putin accesul oral aici a fost de scurt ma voi pronunta la urmatoarea vizita normal 9 este acolo cu tine Per total este o fata ok care merita sa te porti frumos cu ea si o recomand sa fie vizitata! Data viitoare incerc o ora!!!! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum