Sari la conținut

Monicca 🥰😘 0726539157

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Bună dimineața dragilor 💗 Astăzi ma găsiți disponibilă în intervalul 10-20. Programări pe WhatsApp, pupici. 😘🥰😘

Locație : Tomis Plus ❤️‼️

Snapchat-303955465.jpg

• Inimioara 2
Postat
Acum 9 ore, Monicca a spus:

Bună dimineața dragilor 💗 Astăzi ma găsiți disponibilă în intervalul 10-20. Programări pe WhatsApp, pupici. 😘🥰😘

Locație : Tomis Plus ❤️‼️

Snapchat-303955465.jpg

Dispo ❤️

Postat

Hello 💗 o zi frumoasă tuturor‼️

Disponibilă astăzi de la ora 09.00, îmi puteți lăsa mesaj pe WhatsApp ❤️ Vă aștept să ne încălzim, este cam friguț 🥶🫦❤️

Snapchat-551039691_edit_972830020793319.jpg

Snapchat-176029592_edit_972783087277035.jpg

• Inimioara 2
Postat
Acum 7 minute, mihaita2020 a spus:

Neata domnisoara,

Ai cumva si colega?

Neața, nu am colegă. 

Postat
Acum 8 ore, Monicca a spus:

Hello 💗 o zi frumoasă tuturor‼️

Disponibilă astăzi de la ora 09.00, îmi puteți lăsa mesaj pe WhatsApp ❤️ Vă aștept să ne încălzim, este cam friguț 🥶🫦❤️

Snapchat-551039691_edit_972830020793319.jpg

Snapchat-176029592_edit_972783087277035.jpg

Disponibilă de la 18.30 ❤️

Postat

🔴 Astazi disponibilă de la ora 09.00 ‼️💗 pupici 😘🫦

Tomis Plus ‼️

Snapchat-1884847834.jpg

• Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 6 ore, Monicca a spus:

Tomis Plus ‼️

Snapchat-1884847834.jpg

Disponibilă 😇🫶

Postat
Acum 23 ore, Monicca a spus:

Tomis Plus ‼️

Snapchat-1884847834.jpgbună dimiii 💗 Program astăzi 09-21. Vă aștept pe WhatsApp pentru programări, pupici 🫦🫦❤️

Postat

‼️Disponibilă pentru programări ‼️❤️

Postat

❤️Bună dimineața dragilor ❤️

Program astăzi : 11 - 20.00

‼️Zona : Faleza Nord ( Strada Zorelelor) ‼️❤️

Weekend plăcut tuturor 💗

Snapchat-708949512.jpg

• Mersi 1
Postat

Salut colegi! Vizitat astăzi această domnișoară, și pot spune că am plecat foarte mulțumit de la ea.

Locație: Tomis plus, un bloc nou, apartament dotat cu tot ce trebuie, curat, destul de luxos.

Aspect Chip: Pe cât de înaltă pe atât de frumoasă. Are o privire jovială care te cucerește in câteva secunde, buzele sunt frumoase, numai bune de FK, par a fi naturale- lucru de apreciat în viziunea mea. Zâmbetul ei este provocator, la fel și timbrul ei vocal, foarte plăcute ambele.

Aspect corp: Sânii sunt piesa de rezistență, sunt imenși, foarte moi- poți dormi pe ei liniștit. :)). M-am jucat cu mare drag cu ei și a trebuit să mă oprească ea sa mă întrebe dacă nu vreau și altceva fiindcă eu nu mai vedeam altceva in fața ochilor decât sânii ei colosali gata să fie răsfățați. Picioare lungi, senzuale, foarte feminină, simți cum te învăluie acele coapse atunci când dai in misionar, senzația a fost genială.

GFE: daca nota maxima este 10 eu voi da 12 pentru acest capitol. Aceasta fată a dus GFE la un cu totul alt nivel- la un moment dat, între numere fumam împreună și i-am spus ceea ce îmi doresc și a executat fara sa facă vreo grimasă sau fara sa dea vreo replica tip turn off- am rugat o să se așeze pe poala mea in timp ce fumam și să mă mângâie, sa ne atingem și să îi simt parfumul mai bine in timp ce îmi fumam relaxat țigara- mângâieri, sărutări pasionale, priviri și zâmbete provocatoare...toate fac parte din pachet.

ON: Nu a fost rău deloc, este foarte receptiva la indicațiile oferite și te asculta atunci când îi spui ce anume vrei mai exact de la acel oral. Ritmul ei era rapid și monoton, însă i-am spus că prefer lent, apăsat, cu presiune etc iar ea s-a conformat și mi-a oferit exact ce mi-am dorit. Atenție la sateliți la cererea mea, totul a fost foarte umed, ba chiar o rugam să o scuipe fiindcă mă excită maxim acest lucru, cred că și ei îi place fiindcă o făcea foarte des...extrem de senzual !

NP: Totul a început cu mine pe spate, ea deasupra, și din acel moment am inceput sa ii explorez vaginul, a fost ok, nimic spectaculos, însă ceea ce m-a făcut foarte fericit este că simți efectiv cum te cuprinde cu acele picioare lungi și destul de cărnoase in timp ce ești în ea... Super!

De ce spun că punctul ei forte este GFE? Nu pot povesti tot ce s-a întâmplat, dar credeți mă pe cuvânt, mie unul pur și simplu mi-a făcut soldatul pietroi din câteva cuvinte la momentul potrivit ( ex: după ce ies din dus îmi spune că îi este frig, fiindcă ea a stat doar in sutien... Apoi îi propun sa o încălzesc eu, dusul a fost fierbinte și începem cu îmbrățișări, atingeri, sărutări și așa mai departe - restul vă imaginați și voi) 

In concluzie, achitat 500 de lei pentru 2 finalizări cu niste extra pe ici pe colo- bani bine investiți. 

De revenit? 

DA

Bani sa avem!

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
La 08.11.2025 la 9:21, Monicca a spus:

Weekend plăcut tuturor 💗

Snapchat-708949512.jpg

Bună dimiii 💗Program astăzi : 10- 18.00, disponibilă în Faleza Nord ‼️❤️

• Inimioara 1
Postat

Weekend plăcut tuturor 💗

Snapchat-708949512.jpg

Hello ❤️ Program astăzi : 10 - 18. 💗❤️

Postat

Bună dimineața ❤️ Astăzi lucrez până la ora 16 ‼️‼️ Disponibilă pe WhatsApp pentru programări ❤️🥰

Snapchat-183226585.jpg

• Inimioara 1
Postat

Nu merita din punctul meu de vedere. Oral mecanic fara nimic un artificiu ceva, sani mari dar cu pielea zbarcita semn ca a slabit sau cine stie, carnea moale pe ea, nici un sunet nimic care sa te faca sa te simti bine. Intr-adevar nu comenteaza la pozitii. Pt mine nu e de revenit. Ori nu stie meserie ori nu vrea sa arate. 

• Like 1
Postat
La 12.11.2025 la 8:46, Monicca a spus:

Bună dimineața ❤️ Astăzi lucrez până la ora 16 ‼️‼️ Disponibilă pe WhatsApp pentru programări ❤️🥰

Snapchat-183226585.jpg

Disponibilă până la ora 16‼️❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Programat foarte greu. Dar in cazul actului fara nici un interes. Deci nu e combinatie.

• Confuz 1
Postat

Weekend plăcut tuturor 💗

Snapchat-708949512.jpg

Disponibilă ❤️ Faleza Nord‼️

• Mersi 1

Postat
La 06.11.2025 la 7:44, Monicca a spus:

Tomis Plus ‼️

Snapchat-1884847834.jpg

Disponibilă până la 19 💗‼️ Faleza Nord ‼️

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...