Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 25, 2024 indisponibilă! 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 26, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 26, 2024 Disponibila astăzi ptr programări până la ora 22:00💋
germanu Reputație: 133 Postat Iulie 27, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27, 2024 Am vizitat pe frumoasa domnișoara in ultima zi in care a fost la Arad, mie mi-a plăcut foarte mult că e frumoasa la fatza , ochi frumoși, sâni mari naturali și atitudine prietenoasa, acuma fiecare cu gusturile lui eu sper sa mai revină și în Arad. 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 27, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 27, 2024 Acum 58 minute, germanu a spus: Am vizitat pe frumoasa domnișoara in ultima zi in care a fost la Arad, mie mi-a plăcut foarte mult că e frumoasa la fatza , ochi frumoși, sâni mari naturali și atitudine prietenoasa, acuma fiecare cu gusturile lui eu sper sa mai revină și în Arad. Îți mulțumesc!😘 pe tine te anunț primul când mă reîntorc 😁
casinxxx Reputație: 115 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 28, 2024 Te dorim si la Baia Mare dupa ce-i satisfaci pe Satmareni. 1
mccristi Reputație: -57 Postat Iulie 28, 2024 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Iulie 28, 2024 La 25.07.2024 la 16:34, Kriss99 a spus: Hello tuturor, numele meu este Kriss, am 25 de ani și începând de vineri 25 iulie voi fi pentru câteva zile în orașul vostru! vă aștept cu programări telefonice sau pe watsap. Ptr cei care doresc fac și confirmări video😘 Ma voi strădui sa fiu pe placul tuturor și as aprecia mult sa îmi spuneți când greșesc dar și dacă v-a plăcut compania mea!! Sunt o fire sociabila și deschisa la fantezii în limita bunului simt dar as vrea sa va las pe voi sa ma cunoașteți cât mai bine!!🥰🥰 Ca servicii va pot oferi: ⛔️Sex oral protejat(neprotejat doar dacă igiena este impecabila) ⛔️Sex normal doar protejat, nu se accepta neprotejat sub nici o forma!!! ⛔️Deepthroath(în funcție de marime) ⛔️Hand job ⛔️Foot Fetish ⛔️69 ⛔️Diferite poziții ⛔️French Kiss( doar dacă exista compatibilitate și igiena impecabila) ⛔ ⛔️Finalizare pe corp COB ⛔️URO ACTIV(100 EXTRA) ⛔️Masaj erotic/relaxare doar la oră Nu accept: Finalizare orală, Sex anal, persoane sub influenta alcoolului sau drogurilor, persoane cu bile sau alte accesorii!! Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta persoanele care îmi vor calca pragul! Rog a fi înmânat cadoul de la începutul întâlnirii!! Preturile pentru serviciile enumerate mai sus sunt: 💸150finalizarea ( 30 minute) 💸300 doua finalizări (60 minute) Pentru ON extra 50 🎀Prețurile sunt următoarele : 150lei -30 minute( o finalizare / 300lei-60 minute(2 finalizări). 👍👍👍 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 28, 2024 Bună dragilor!Astazi și mâine mai sunt la voi în oraș!!Va aștept cu programări pe whatsapp!😘 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 28, 2024 Acum 4 ore, casinxxx a spus: Te dorim si la Baia Mare dupa ce-i satisfaci pe Satmareni. Marți o să vă fac o vizită!😘Te aștept cu o programare😜
casinxxx Reputație: 115 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 28, 2024 Acum 45 minute, Kriss99 a spus: Marți o să vă fac o vizită!😘Te aștept cu o programare😜 super
sefuplamare Reputație: 5 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 28, 2024 Salutare! Am trecut pe la ea zilele astea. Pozele sunt reale, deloc photoshopate. Ca si servicii: Fk nu face, deep throat nu, deci deja e o problema ca nu bate cu anuntul. Pe langa asta, atitudine de fast fuck. Daca doresti masaj, nu mai poti face cea de a 2a finalizare Locatie centrala ON 9 bun, umed, fara zone adiacente NP 8 sta cum vrei, geme dar se simte ca e teatru Igiena 10 Dupa parerea mea, nu as revizita.
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 28, 2024 Acum 2 ore, sefuplamare a spus: Salutare! Am trecut pe la ea zilele astea. Pozele sunt reale, deloc photoshopate. Ca si servicii: Fk nu face, deep throat nu, deci deja e o problema ca nu bate cu anuntul. Pe langa asta, atitudine de fast fuck. Daca doresti masaj, nu mai poti face cea de a 2a finalizare Locatie centrala ON 9 bun, umed, fara zone adiacente NP 8 sta cum vrei, geme dar se simte ca e teatru Igiena 10 Dupa parerea mea, nu as revizita. Iti multumesc pentru recenzie😘 FK rămâne la latitudinea mea dacă rezonez cu tine sau nu ca persoana. Deep throat eu zic ca a fost doar ca atât de deep s-a putut cu ce aveai în dotare.. în ciuda username/ului tău.Ai avut parte si de două finalizări.. adică, totusi. Te mai aștept oricum, te pup😘
mmmircea Reputație: 125 Postat Iulie 29, 2024 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Iulie 29, 2024 Am fost si ei la domnisoara, si am Acum 13 ore, sefuplamare a spus: Salutare! Am trecut pe la ea zilele astea. Pozele sunt reale, deloc photoshopate. Ca si servicii: Fk nu face, deep throat nu, deci deja e o problema ca nu bate cu anuntul. Pe langa asta, atitudine de fast fuck. Daca doresti masaj, nu mai poti face cea de a 2a finalizare Locatie centrala ON 9 bun, umed, fara zone adiacente NP 8 sta cum vrei, geme dar se simte ca e teatru Igiena 10 Dupa parerea mea, nu as revizita. Am fost si eu la dameza colegule si sustin 100% ceea ce spui tu doar cu mentiunea ca ON e cam de 7 iar NP de un 6. La FK nu rezoneaza cu nimeni stai linistit. Eu zic ca o face din obligatie nu de placere. Tot timpul butoneaza telefonul si e atenta la altceva decat la client. Singurul plus sa zic asa este frumusetea si sanii, in rest nu merita aruncati banii pe fereastra. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum