Sari la conținut

Citate

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 3642
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 14 minute, dragonel234 a spus:

Ai bani mananci, nu ai bani nu ti-e foame :)

Când ai bani parcă nu ți-e foame 😁

• Oras:Cluj Napoca
Postat
28 minutes ago, Seemakone said:

Când ai bani parcă nu ți-e foame 😁

Cand ti-e foame mai bine ai avea bani :)

Postat
32 minutes ago, SULAF said:

Nu te mai băga în seamă. Ești ca o reclamă la YouTube: toată lumea așteaptă doar secunda în care poate să îți dea «Skip».”

Ideea e sa faci cum iti place si sa nu conteze parerea altora despre ce si cum iti place. Daca altii sunt deranjati de ce si cum iti place inseamna doar ca ei au o anumita problema.

Eu :)

Reputație: 234
  • Oras:CRAIOVA
Postat
Acum 1 minut, dragonel234 a spus:

Ideea e sa faci cum iti place si sa nu conteze parerea altora despre ce si cum iti place. Daca altii sunt deranjati de ce si cum iti place inseamna doar ca ei au o anumita problema.

Și eu procedez la fel. 

Postat
Just now, SULAF said:

Și eu procedez la fel. 

Cine spune ca procedeaza intr-un anumit fel, unde cea mai buna atitudine e sa nu spuna nimic, dar totusi spune destule, inseamna ca doar se inseala pe el insusi!

Reputație: 234
Postat
Acum 11 minute, dragonel234 a spus:

Cine spune ca procedeaza intr-un anumit fel, unde cea mai buna atitudine e sa nu spuna nimic, dar totusi spune destule, inseamna ca doar se inseala pe el insusi!

Uneori și un zâmbet ascunde lacrimi

Postat
23 minutes ago, SULAF said:

Uneori și un zâmbet ascunde lacrimi

Zambetul ala as zice ca nu mai e zambet. Trebuie lasat acel zambet (ca practic e fals) si vazut ce e cu lacrimile. Dupa ce se rezolva lacrimile (cauza lor) va reaparea zambetul pur!

Postat
2 hours ago, SULAF said:

Și eu procedez la fel. 

Ideal e sa fii propria persoana, o persoana autentica, neinfricata dar in acelasi timp sa ii lasi si pe ceilalti sa fie propriile persoane, neinfricati! Neinfricatul din tine nu e la fel cu neinfricatul din altul!

Postat
4 hours ago, SULAF said:

Nu te mai băga în seamă. Ești ca o reclamă la YouTube: toată lumea așteaptă doar secunda în care poate să îți dea «Skip».”

Nu merge sa scrii ce ai scris mai sus.  Esti incredul cu ce spune dragonelul pe nu stiu unde. Poti fi sigur ca minte? Din cauza asta ar trebui sa reconsideri!  Sa stii ca eu sunt foarte mult pe comedie, daca vrei sa intelegi :)

Deci cineva care e chiar cum trebuie, bine setat pe interior, nu va scrie niciodata ce ai scris tu mai sus! Sper sa intelegi si sa ne imprietenim :)

• Membru Premium
Reputație: 2066
Postat

Nu pleaca nici liftu cu tine, schiloada dracului

Corneliu Vadim Tudor

• Haha 3
  • Super Premium
Reputație: 8096
Postat
Acum 18 minute, Darth4 a spus:

Corneliu Vadim Tudor

Te'n pana mea! 🤣🤣🤣

• Haha 2

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

• Super Premium
Postat
Acum 19 minute, Darth4 a spus:

Corneliu Vadim Tudor

Uite una serioasă, tot de la CVT: 

" Popor de oieri, noi, românii, am împrumutat ceva din obedienţa proastă a oilor" 👌🤣

• Haha 2

Reputație: 5984
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat
Acum 3 ore, fullspy a spus:

Uite una serioasă, tot de la CVT: 

" Popor de oieri, noi, românii, am împrumutat ceva din obedienţa proastă a oilor" 👌🤣

CVT :  „Sunt cel mai blând om din lume! Tot ce-mi doresc este o cană cu lapte cald dimineaţa, să deschid geamul, să-mi cânte păsărelele, să văd un copac înflorit şi de cea mai înaltă creangă să spânzure duşmanii mei” !!!

• Haha 4
Postat

"

Despre fotbal și conducere: „Meritul pentru titlu e 50% al antrenorului și 50% al jucătorilor, dar cel mai mare merit e al meu”.

Despre diplomație: „Dacă mă respecți o dată, te respect și eu tot o dată. Dacă nu mă respecți o dată, eu nu te respect de zece ori”.

Despre tactică: „Dacă dăm un gol în primele 10 minute, putem juca tot restul meciului la 0-0”."

Gigi Becali

https://ibb.co/d4hw5f1P

Postat

"In the teachings of Abraham-Hicks, comedy, humor, and laughter are viewed as powerful tools for raising one's vibration. Laughter indicates a momentary release of resistance, bringing an individual's energy closer to that of their Inner Being, or Source."

• Oras:Cloud
Postat

„Două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; și nu sunt sigur în legătură cu universul.” Albert Einstein

• Mersi 1
Postat
19 hours ago, ForumReader said:

„Două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; și nu sunt sigur în legătură cu universul.” Albert Einstein

As zice ca Albert a sarit calul cu prostia umana. Nu trebuie sa urmezi tot ce zice un geniu! Se poate ca il mai si ignori! Deci cand iti place un teacher, un geniu, iei tot ce poti de la el, dar nu trebuie sa fi in total de acord cu el! Deci dupa mine, Einstein a sarit calul cu acel citat!

Uite un citat mai bun (dupa parerea mea :)

"Prostia este relativ inofensivă, dar prostia inteligentă este extrem de periculoasă."

Eckhart Tolle

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Cu citatele din "nea Gigi" de mai sus, mi-am adus aminte de un "artist al poporului", infinit mai puțin cunoscut, care a venit si el cu o perlă, care pe mine ma face sa zâmbesc de fiecare data cand imi aduc aminte:

Paul Batin, atacant la UTA Arad, in seria a 2-a a Diviziei B, la vremea respectivă, golgheterul seriei:

"Sezonul ăsta am marcat 13 goluri, dintre care două au fost anulate."

Fara sa stim contextul, ne putem gândi ca omul își număra si golurile din offside, dar nu, nu era cazul de asa ceva. La vremea respectivă, multe echipe incepeau campionatul, dar abandonau pe parcurs. Asa ca rezultatele lor erau anulate_ , pt ca nu apucau sa joace cu toate echipele; _la fel si acele două goluri ale lui Batin. Cred ca reacția lui spune multe despre specia umană, adică oricum era golgheter și avea destule goluri marcate, dar lui ii părea rău după cele date cu o echipă retrasă.

: )

Postat
4 hours ago, ForumReader said:

Cu citatele din "nea Gigi" de mai sus, mi-am adus aminte de un "artist al poporului", infinit mai puțin cunoscut, care a venit si el cu o perlă, care pe mine ma face sa zâmbesc de fiecare data cand imi aduc aminte:

Paul Batin, atacant la UTA Arad, in seria a 2-a a Diviziei B, la vremea respectivă, golgheterul seriei:

"Sezonul ăsta am marcat 13 goluri, dintre care două au fost anulate."

Fara sa stim contextul, ne putem gândi ca omul își număra si golurile din offside, dar nu, nu era cazul de asa ceva. La vremea respectivă, multe echipe incepeau campionatul, dar abandonau pe parcurs. Asa ca rezultatele lor erau anulate_ , pt ca nu apucau sa joace cu toate echipele; _la fel si acele două goluri ale lui Batin. Cred ca reacția lui spune multe despre specia umană, adică oricum era golgheter și avea destule goluri marcate, dar lui ii părea rău după cele date cu o echipă retrasă.

: )

""Sezonul ăsta am marcat 13 goluri, dintre care două au fost anulate."" foarte comic :)

Am cautat dupa Banel Nicolita pentru ceva mai la comic dar am gasit asa ceva despre el, surprinzator pentru mine daca tot

"Bănel Nicoliță este recunoscut pentru discursurile sale sincere și pline de emoție. Cele mai cunoscute citate ale sale surprind devotamentul, ambiția și mândria cu care a depășit o copilărie marcată de sărăcie

Despre origini și muncă: - „Niciodată nu îmi va fi rușine că sunt țigan și că eram sărac. Am demonstrat că dacă ești serios poți ajunge sus.”

Despre profesionalism: „Că ești rrom sau chinez, ceea ce contează este să-ți faci treaba bine. Eu sunt mândru să-mi reprezint țara"

Despre obstacole și demnitate: „Au fost mii de oameni care au căutat să mă jignească, dar n-am pus niciodată la suflet. Nu i-am condamnat nici măcar în gând... înghiți și mergi mai departe"

Despre greutățile copilăriei: „Am fost tare săraci! Dormeam nemâncați și ne împărțeam hainele de școală!”"

Doar am vrut sa spun ca se pot invata foarte multe de la Banel Nicolita!

• Haha 1
Postat
11 hours ago, dragonel234 said:

Am cautat dupa Banel Nicolita pentru ceva mai la comic dar am gasit asa ceva despre el, surprinzator pentru mine daca tot

Mitică Dragomir despre Bănel, ca fotbalist, nu ca om:

"Și caii fug." 

(In contextul in care se dezbăteau performanțele lui Bănel, și erau puse in balanța aprotul lui ofensiv și la construcție vs capacitatea lui de efort și nr de km alergați.)

Postat
10 hours ago, ForumReader said:

Mitică Dragomir despre Bănel, ca fotbalist, nu ca om:

"Și caii fug." 

(In contextul in care se dezbăteau performanțele lui Bănel, și erau puse in balanța aprotul lui ofensiv și la construcție vs capacitatea lui de efort și nr de km alergați.)

Desi nu prea urmaresc fotbalul, tot am prins ca Banel alerga extraordinar de bine :) Asa am vrut sa gasesc mai la comic dar nu am gasit. Ai gasit tu :) Dar totusi Banel Nicolita a avut o viata mai grea si a produs niste citate foarte bune! Citate foarte bune pot fi produse de oameni sa zicem relativ mai simpli!

Un comentariu mai random pe care l-am gasit despre Banel Nicolita:

"Nicolita tata , eu unul impart oamenii nu dupa nationalitate sex sau religie ci dupa cum sunt , oameni sau porci Tu ai demonstrat de mult timp ca esti OM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!!!!!!!!!!!!!!!"

Sau ca citat:

"eu unul impart oamenii nu dupa nationalitate sex sau religie ci dupa cum sunt , oameni sau porci "

• Like 1
Postat

"Abraham Hicks ne învață că „a fi tu însuți” înseamnă a-ți îmbrățișa Ființa Interioară – adevărata ta esență vibrațională. Înseamnă să renunți la validarea externă, să oprești rezistența și să permiți stării tale naturale de bucurie, iubire și expansiune să curgă fără a-ți cere scuze pentru cine ești."

Abraham Hicks

Postat
7 hours ago, dragonel234 said:

Un comentariu mai random pe care l-am gasit despre Banel Nicolita:

"Nicolita tata , eu unul impart oamenii nu dupa nationalitate sex sau religie ci dupa cum sunt , oameni sau porci Tu ai demonstrat de mult timp ca esti OM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!!!!!!!!!!!!!!!"

"Când nu mai poți, pasezi."  : ) ) )

Credeam că e folclor, pt că mulți au repetat, dar se pare că provine de la Gică Hagi...

• Super Premium
Postat

Veața' fără FK la curve, e pustiu'...

~autor necunoscut~

• Haha 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare