Membru Premium Al3csandru Reputație: 2590 Postat Ianuarie 7 Membru Premium Postat Ianuarie 7 Acum 12 ore, Daniro1985 a spus: "Ne confruntăm cu legi date de boi, Dansează valsul pulii mele: un pas înainte, doi înapoi" Autorul Cheloo de la Paraziții😂 1
Andone321 Reputație: 1029 Postat Ianuarie 15 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 15 Este simplu sa fii fericit, dar este greu sa fii simplu." ECKART VON HIRSCHHAUSEN 4
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2590 Postat Ianuarie 17 Membru Premium Postat Ianuarie 17 „Râsul este o armă, umorul negru e muniția.” Bill Hicks 3
Daniro1985 Reputație: 2523 Postat Ianuarie 18 Autor Postat Ianuarie 18 „Schimbarea nu se întâmplă într-o singură zi. Dar începe într-un singur moment. Cel în care refuzi să te întorci la ceea ce nu te mai reprezintă...” 2
Andone321 Reputație: 1029 Postat Ianuarie 22 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 22 „Partea cea mai grea nu este să spui adio, ci să înveți să trăiești fără acea persoană.” - Erich Maria Remarque - 1
Andone321 Reputație: 1029 Postat Ianuarie 22 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 22 „Am nevoie de tăcere acum, nu ca să te rănesc, ci ca să mă pot vindeca pe mine.” 💔 1
robert11111 Reputație: 4130 Postat Ianuarie 27 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Ianuarie 27 Nu sunt ceea ce cred eu că sunt. Și nu sunt ceea ce crezi tu că sunt. Sunt ceea ce cred eu că tu crezi că sunt! Charles Horton Cooley
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2590 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Postat Ianuarie 29 „Libertatea înseamnă responsabilitate. De aceea majoritatea oamenilor se tem de ea.” - George Bernard Shaw 1
Super Premium joviala Reputație: 1962 Postat Ianuarie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Ianuarie 29 “Un barbat care nu a trecut prin infernul pasiunilor sale, inseamna ca nu si le-a depasit.” Carl Gustav jung
Proffmod Reputație: 1520 Postat Miercuri la 23:10 Postat Miercuri la 23:10 "Când ai încredere în ceilalți, le dai libertatea să te înșele. Când n-ai încredere în ceilalți, îi obligi să te înșele." Dintr-un serial românesc 3 1
dragonfly300 Reputație: 485 Postat Joi la 01:39 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Joi la 01:39 2 hours ago, Proffmod said: "Când ai încredere în ceilalți, le dai libertatea să te înșele. Când n-ai încredere în ceilalți, îi obligi să te înșele." Dintr-un serial românesc Acuma cu google Acest citat descrie o dilemă clasică a relațiilor interumane, sugerând că încrederea este un act de vulnerabilitate asumată, în timp ce neîncrederea cronică creează o profeție auto-împlinită. Interpretarea citatului: "Când ai încredere în ceilalți, le dai libertatea să te înșele." Încrederea presupune a nu controla, a nu supraveghea. Oferind această libertate, lași ușa deschisă posibilității (nu certitudinii) ca cineva să profite de bunăvoința ta. Totuși, aceasta este condiția necesară pentru a construi relații autentice. "Când n-ai încredere în ceilalți, îi obligi să te înșele." Neîncrederea sufocantă, suspiciunea constantă și controlul creează o atmosferă de presiune. Persoana neîncrezută se poate simți motivată să mintă sau să ascundă lucruri doar pentru a scăpa de presiune sau pentru că oricum este tratată ca un mincinos. Reflecții similare: Osho a sugerat o idee similară, menționând că este mai bine să fii înșelat din cauza încrederii decât să trăiești fără a încrede, pentru că încrederea este un act de forță interioară, nu o slăbiciune. Dalai Lama sau alte perspective psihologice subliniază că a nu avea încredere în nimeni este o cale singuratică și obositoare. Citatul subliniază importanța unui echilibru: încrederea nu trebuie să fie oarba, dar neîncrederea totală este distructivă. 1 1
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2590 Postat Duminică la 19:52 Membru Premium Postat Duminică la 19:52 „Nu ceea ce ni se întâmplă ne afectează, ci felul în care reacționăm.” Epictet
Super Premium joviala Reputație: 1962 Postat Duminică la 20:03 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Duminică la 20:03 „Tot ce e solid se dizolvă în aer, tot ce e sfânt este profanat...” Karl Marx 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum