sweetkati Reputație: 10609 Postat Iulie 31 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Partajează Postat Iulie 31 Bună!🥰 Sunt Diana, 26 ani, 1,68m și 60kg, simplă și naturală, sunt foarte prietenoasă, excelez pe partea de GFE,sunt o fire pasională, energică și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. M-am hotărât să fac o vizită 🤗 Locația o să fie centrală 📍 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 Programarile le fac de sâmbătă 📲 Pupici 😘 1 10 Link spre comentariu
FakYu Reputație: 33 Postat Iulie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31 Inca o surpriza placuta. Te asteptam cu drag. PS: Sper sa preiei locatia de la prietena @Acular69. 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat August 1 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 1 20 hours ago, sweetkati said: Bună!🥰 Sunt Diana, 26 ani, 1,68m și 60kg, simplă și naturală, sunt foarte prietenoasă, excelez pe partea de GFE,sunt o fire pasională, energică și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. M-am hotărât să fac o vizită 🤗 Locația o să fie centrală 📍 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 Programarile le fac de sâmbătă 📲 Pupici 😘 Bună Diana! Am studiat oferta,plus bibliografia și din punctul meu de vedere ești binevenită! 😊😊 Mă bucur că fete valoroase,cum a fost și prietena ta Raluca,ne vizitează orașul. Îți doresc succes și abia aștept să te întâlnesc!😘🥰 1 Link spre comentariu
perfectlover Reputație: 1 Postat August 1 Partajează Postat August 1 De abia astept sa te intalnesc 🥰 1 Link spre comentariu
lexa_89 Reputație: 893 Postat August 2 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Partajează Postat August 2 Bine ai venit pe la noi Dia 😍 La 31.07.2024 la 15:51, sweetkati a spus: Bună!🥰 Sunt Diana, 26 ani, 1,68m și 60kg, simplă și naturală, sunt foarte prietenoasă, excelez pe partea de GFE,sunt o fire pasională, energică și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. M-am hotărât să fac o vizită 🤗 Locația o să fie centrală 📍 Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰 Programarile le fac de sâmbătă 📲 Pupici 😘 1 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 3 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 3 Topic București: https://nimfomane.com/forum/topic/216005-📌𝒟𝐼𝒜-💦-𝕤𝕨𝕖𝕖𝕥𝕜𝕒𝕥𝕚-💙-0799538781📍blv-gheorghe-magheru-🍒programări-whatsapp-💋/page/23/ Topic Cluj: https://nimfomane.com/forum/topic/209768-indisponibilă/page/21/#comments 1 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5485 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 2 ore, sweetkati a spus: Topic București: https://nimfomane.com/forum/topic/216005-📌𝒟𝐼𝒜-💦-𝕤𝕨𝕖𝕖𝕥𝕜𝕒𝕥𝕚-💙-0799538781📍blv-gheorghe-magheru-🍒programări-whatsapp-💋/page/23/ Topic Cluj: https://nimfomane.com/forum/topic/209768-indisponibilă/page/21/#comments Ahaaa trebuie sa fug repede sa pun bariera când se termină autostrada 😅😅😅😅💋😘 2 Link spre comentariu
5t3f1 Reputație: 89 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Buna! Cat stai pe la noi? Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 3 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 3 Acum 19 minute, 5t3f1 a spus: Buna! Cat stai pe la noi? Încă nu m-am decis 😅 până pe data de 9 sigur, poate prelungesc 🥰 3 Link spre comentariu
FakYu Reputație: 33 Postat August 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4 Buna. Ai inceput lucru? Zi-ne si noua, daca poti, unde ai locatia si care este programul. Merci! PS: In semnatura ta apare anal, dar in meniul postat nu. Care este situatia? Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 4 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 4 Dragilor, o să ajung târziu, încep de mâine fiindcă sunt obosită de pe drum 🙈 Serviciile sunt cele postate de mine, alte servicii nu ofer. Poze găsiți și pe celelalte topice inclusiv recenzii. Nu răspund la mesaje de genul “servicii, preț” fiindcă le am deja postate aici. Program: 11:00-22:00 ❤️ 1 2 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 5 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 5 Disponibilă pentru programări până la 21:00 📲💋 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3415 Postat August 5 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 5 Bine ai venit pe meleaguri oltene Draga Dia. Încercând de mai multe ori sa o prind pentru câteva clipe,am tot ratat-o,dar văzând ca își face apariția mai prin zona mea de “lucru”, am zis ca trebuie neaparat sa ma întâlnesc cu ea. Programarea am făcut-o cu o zi înainte,sa fiu sigur ca nu mai îmi scapă 😀,iar astzi mi-am reconfirmat sosirea. Spălat,parfumat,gătit la sport(va așteptați sa spun 4 ace 😂😂) am luat drumul spre ea. Ajuns in zona,am căutat parcare,am aruncat mașina printr-o parcare și fuga spre ea. Mi-a luat ceva pana sa găsesc intrarea pentru ca este prin spatele blocului. Dar odata intrat și când am văzut minunea creată,am uitat de toate datoriile(aveam o doza de Red in buzunar și de aia am uitat sa o scot,vruiam numai altceva sa scot 😂). Am bârfit puțin in timp ce eu aruncam hainele in stanga și in dreapta(multe nu am avut,doar șort și tricou 😂),apoi mi-a înmânat un prosop din stiva pe care o avea(am crezut ca sa mutat Jumbo la ea când am văzut câte prosoape are 😂) și am mers la baie. Când m-am reîntors,sa ridicat de pe pat, a venit la mine și a început sa ma imbratiseze și sa ma sărute,iar eu nu m-am lăsat mai prejos,am răspuns cu aceeași caldura (pentru ca in camera era mai răcoare de la AC). Încet a coborât spre Gogu unde a început un oral foarte bun. O sucțiune foarte buna,cu băgat pe gât,cu lins,iar supt,m-am întins in pat,unde a venit iar hotărâtă pe el,nu știu ce ii plăcea așa tare la el,ca nu îl mai scoteam din gurița ei. La un moment i-am zis sa se oprească și sa trecem și la sex 🤗. A pus prezervativul și sa urcat pe mine. A început sa dea in mine “NO MERCI”( fără mila parca se traduce 😂) dacă o mai lăsam puțin,cred ca ma trecea prin saltea 😂. Am prins-o de funduleț,și am astâmpărat-o,apoi am trecut eu peste și dai și dai,ea cu ochii închiși,își mai musca câte o buza (alea de sus 😂), ii mai furam câte un sărut, și ultima poziție in celebra mama iedului,unde îți da și acolo de nu știi pe unde ești. Cred ca la unul leneș nu i-ar părea rău sa stea la curul ei 😃. Dar mie îmi place sa dau și eu nu numai fata. Finalizat și apoi m-am tolănit lângă ea,ca încă era cu ochii închiși și visa cred 🤷♂️. I-am mulțumit pentru vizita,sper sa își mai facă programare la mine 😂, pentru ca îmi place de ea. Și sper sa revină cât mai des pe la noi. O zi buna va doresc iar lui drăguța Katy numai zile fericite pe unde umbla!!! Va urma😳😂🤗❤️!! 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat August 5 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 5 9 minutes ago, Iulyan20 said: Bine ai venit pe meleaguri oltene Draga Dia. Încercând de mai multe ori sa o prind pentru câteva clipe,am tot ratat-o,dar văzând ca își face apariția mai prin zona mea de “lucru”, am zis ca trebuie neaparat sa ma întâlnesc cu ea. Programarea am făcut-o cu o zi înainte,sa fiu sigur ca nu mai îmi scapă 😀,iar astzi mi-am reconfirmat sosirea. Spălat,parfumat,gătit la sport(va așteptați sa spun 4 ace 😂😂) am luat drumul spre ea. Ajuns in zona,am căutat parcare,am aruncat mașina printr-o parcare și fuga spre ea. Mi-a luat ceva pana sa găsesc intrarea pentru ca este prin spatele blocului. Dar odata intrat și când am văzut minunea creată,am uitat de toate datoriile(aveam o doza de Red in buzunar și de aia am uitat sa o scot,vruiam numai altceva sa scot 😂). Am bârfit puțin in timp ce eu aruncam hainele in stanga și in dreapta(multe nu am avut,doar șort și tricou 😂),apoi mi-a înmânat un prosop din stiva pe care o avea(am crezut ca sa mutat Jumbo la ea când am văzut câte prosoape are 😂) și am mers la baie. Când m-am reîntors,sa ridicat de pe pat, a venit la mine și a început sa ma imbratiseze și sa ma sărute,iar eu nu m-am lăsat mai prejos,am răspuns cu aceeași caldura (pentru ca in camera era mai răcoare de la AC). Încet a coborât spre Gogu unde a început un oral foarte bun. O sucțiune foarte buna,cu băgat pe gât,cu lins,iar supt,m-am întins in pat,unde a venit iar hotărâtă pe el,nu știu ce ii plăcea așa tare la el,ca nu îl mai scoteam din gurița ei. La un moment i-am zis sa se oprească și sa trecem și la sex 🤗. A pus prezervativul și sa urcat pe mine. A început sa dea in mine “NO MERCI”( fără mila parca se traduce 😂) dacă o mai lăsam puțin,cred ca ma trecea prin saltea 😂. Am prins-o de funduleț,și am astâmpărat-o,apoi am trecut eu peste și dai și dai,ea cu ochii închiși,își mai musca câte o buza (alea de sus 😂), ii mai furam câte un sărut, și ultima poziție in celebra mama iedului,unde îți da și acolo de nu știi pe unde ești. Cred ca la unul leneș nu i-ar părea rău sa stea la curul ei 😃. Dar mie îmi place sa dau și eu nu numai fata. Finalizat și apoi m-am tolănit lângă ea,ca încă era cu ochii închiși și visa cred 🤷♂️. I-am mulțumit pentru vizita,sper sa își mai facă programare la mine 😂, pentru ca îmi place de ea. Și sper sa revină cât mai des pe la noi. O zi buna va doresc iar lui drăguța Katy numai zile fericite pe unde umbla!!! Va urma😳😂🤗❤️!! Frumoasă femeie,frumoasă experiență! Halat mare sau cu mâneci scurte? 😊😊😊 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3415 Postat August 5 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 5 Acum 1 minut, papura voda a spus: Frumoasă femeie,frumoasă experiență! Halat mare sau cu mâneci scurte? 😊😊😊 Daaaa,foarte mișto gagica,știe sa te facă sa revii de doua ori pe zi,doar ca pt mine e cam departe. Prețurile le are ea afișate pleacă de la 200 cel mai ieftin model 😂😂,dar este ce trebuie și fara îmbunătățiri 🤗😂. 2 1 Link spre comentariu
muhammet Reputație: 9 Postat August 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 5 Acum 3 ore, Iulyan20 a spus: Daaaa,foarte mișto gagica,știe sa te facă sa revii de doua ori pe zi,doar ca pt mine e cam departe. Prețurile le are ea afișate pleacă de la 200 cel mai ieftin model 😂😂,dar este ce trebuie și fara îmbunătățiri 🤗😂. Iuliane eu de mult fac naveta la Craiova.Am renuntat la Slatina .mai merg si la Pitesti.Pt mine in Slatina nu mai e nimic de vizitat. 2 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 5 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 5 Acum 10 ore, Iulyan20 a spus: Bine ai venit pe meleaguri oltene Draga Dia. Încercând de mai multe ori sa o prind pentru câteva clipe,am tot ratat-o,dar văzând ca își face apariția mai prin zona mea de “lucru”, am zis ca trebuie neaparat sa ma întâlnesc cu ea. Programarea am făcut-o cu o zi înainte,sa fiu sigur ca nu mai îmi scapă 😀,iar astzi mi-am reconfirmat sosirea. Spălat,parfumat,gătit la sport(va așteptați sa spun 4 ace 😂😂) am luat drumul spre ea. Ajuns in zona,am căutat parcare,am aruncat mașina printr-o parcare și fuga spre ea. Mi-a luat ceva pana sa găsesc intrarea pentru ca este prin spatele blocului. Dar odata intrat și când am văzut minunea creată,am uitat de toate datoriile(aveam o doza de Red in buzunar și de aia am uitat sa o scot,vruiam numai altceva sa scot 😂). Am bârfit puțin in timp ce eu aruncam hainele in stanga și in dreapta(multe nu am avut,doar șort și tricou 😂),apoi mi-a înmânat un prosop din stiva pe care o avea(am crezut ca sa mutat Jumbo la ea când am văzut câte prosoape are 😂) și am mers la baie. Când m-am reîntors,sa ridicat de pe pat, a venit la mine și a început sa ma imbratiseze și sa ma sărute,iar eu nu m-am lăsat mai prejos,am răspuns cu aceeași caldura (pentru ca in camera era mai răcoare de la AC). Încet a coborât spre Gogu unde a început un oral foarte bun. O sucțiune foarte buna,cu băgat pe gât,cu lins,iar supt,m-am întins in pat,unde a venit iar hotărâtă pe el,nu știu ce ii plăcea așa tare la el,ca nu îl mai scoteam din gurița ei. La un moment i-am zis sa se oprească și sa trecem și la sex 🤗. A pus prezervativul și sa urcat pe mine. A început sa dea in mine “NO MERCI”( fără mila parca se traduce 😂) dacă o mai lăsam puțin,cred ca ma trecea prin saltea 😂. Am prins-o de funduleț,și am astâmpărat-o,apoi am trecut eu peste și dai și dai,ea cu ochii închiși,își mai musca câte o buza (alea de sus 😂), ii mai furam câte un sărut, și ultima poziție in celebra mama iedului,unde îți da și acolo de nu știi pe unde ești. Cred ca la unul leneș nu i-ar părea rău sa stea la curul ei 😃. Dar mie îmi place sa dau și eu nu numai fata. Finalizat și apoi m-am tolănit lângă ea,ca încă era cu ochii închiși și visa cred 🤷♂️. I-am mulțumit pentru vizita,sper sa își mai facă programare la mine 😂, pentru ca îmi place de ea. Și sper sa revină cât mai des pe la noi. O zi buna va doresc iar lui drăguța Katy numai zile fericite pe unde umbla!!! Va urma😳😂🤗❤️!! Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie, te mai aștept cu mare drag 🥰 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 6 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 6 Disponibilă pentru programări 📲💋 Din cauza oamenilor neserioși nu o să mai programez în avans de pe o zi pe alta. 1 6 Link spre comentariu
neymarjrfive Reputație: 299 Postat August 6 Partajează Postat August 6 @sweetkati,buna,ți-am lăsat acum mesaj pe wapp.Mai ai disponibilitate azi? Link spre comentariu
neymarjrfive Reputație: 299 Postat August 6 Partajează Postat August 6 Acum 20 minute, neymarjrfive a spus: @sweetkati,buna,ți-am lăsat acum mesaj pe wapp.Mai ai disponibilitate azi? ?? Link spre comentariu
neymarjrfive Reputație: 299 Postat August 6 Partajează Postat August 6 @sweetkatiscz că insissst ,dar as dori și eu te rog o programare daca se poate azi,eu nu trag tepe 🤣 Link spre comentariu
neymarjrfive Reputație: 299 Postat August 6 Partajează Postat August 6 Vizitată capodopera asta și de mine.O SA INCEP RECENZIA CU ATENȚIONAREA CA TOATE COMENTARIILE NEGATIVE la ADRESA EI SUNT COMPLET FALSEE. Locație ușor de găsit în centru langa english park , apartament comod perfect ok pentru ce am venit.Intalnirea a început cu dusul obligatoriu pentru mine,care mi s-a părut de apreciat,se vede că fata chiar pune accent pe igienă. igiena din partea ei: imaculata ,se simțea că era proaspătă după duș. Atitudine: friendly și senzuală,face treabă de calitate per total din orice punct de vedere. Am inceput cu preludiu cu sărutări pe corp din partea mea și o tentativa de masaj; tentativa pentru că eram atent sa o sărut peste tot după care o las la oral care a fost foarte bun, atenție la zone,ritm rapid cu tehnică buna ,se simțea foarte bine,aproape mi-am dat drumul.Am trecut la normal într-un final unde nu am rezistat decât câteva secunde pentru că eram încărcat și era și fata asta buna rău .Sper sa o mai prind pentru un CIM. IN concluzie,o întâlnire de calitate la o fata super de calitate,își merită fata tariful din plin . @sweetkati,sper sa mai vii în orașul nostru,te astept cu mare drag,succes in continuare! 5 1 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 7 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 7 Acum 9 ore, neymarjrfive a spus: Vizitată capodopera asta și de mine.O SA INCEP RECENZIA CU ATENȚIONAREA CA TOATE COMENTARIILE NEGATIVE la ADRESA EI SUNT COMPLET FALSEE. Locație ușor de găsit în centru langa english park , apartament comod perfect ok pentru ce am venit.Intalnirea a început cu dusul obligatoriu pentru mine,care mi s-a părut de apreciat,se vede că fata chiar pune accent pe igienă. igiena din partea ei: imaculata ,se simțea că era proaspătă după duș. Atitudine: friendly și senzuală,face treabă de calitate per total din orice punct de vedere. Am inceput cu preludiu cu sărutări pe corp din partea mea și o tentativa de masaj; tentativa pentru că eram atent sa o sărut peste tot după care o las la oral care a fost foarte bun, atenție la zone,ritm rapid cu tehnică buna ,se simțea foarte bine,aproape mi-am dat drumul.Am trecut la normal într-un final unde nu am rezistat decât câteva secunde pentru că eram încărcat și era și fata asta buna rău .Sper sa o mai prind pentru un CIM. IN concluzie,o întâlnire de calitate la o fata super de calitate,își merită fata tariful din plin . @sweetkati,sper sa mai vii în orașul nostru,te astept cu mare drag,succes in continuare! Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie, te mai aștept cu mare drag 🥰 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat August 7 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat August 7 Disponibilă pentru programări până la 22:00 📲💋 Ultimele 3 zile ❤️ 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Partajează Postat August 7 Salutare! Numai ce am plecat de Dia și pot spune că a fost o experiență foarte faină. Mesaj wapp, programat, ajuns la locatie(english park), urcat la ea. Facem cunostință ma roaga cu ceva de baut și după mă invită la duș, cateva discutii intre timp și începe acțiunea, sărutari, oralul foarte bun cu deep, am pus anevlopa si am optat pe la spate(stramta si fuduletul facea un foc fain cand îl loveam). Dupa ce am finalizat am mai stat la o vorba si apoi m-am retras. Note: 🍑Aspect 9,5 (este cea din poze, frumos machiata, fara mirosuri, totul clean) 🍑ON: 9,5 🍑Normal: 9 (este implicata si incearca sa mai dea contre) 🍑Cadoul - 200 lei De revenit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum