Daniel123321 Reputație: 28 Postat Aprilie 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 9 50 minutes ago, DaNddy said: Acum nu mi-o lua in nume de rau, dar ti-ai spus experienta. Ramane negru pe alb daca nu se hotaraste sefia sa intervină si sa modifice lectura. Îmi pare rau pentru experienta ta, dar asa sunt femeile, cand simt slabiciune, sunt crunte, daca nu sunt “antrenate” altfel. Ce faci acum se poate încadra la spam. Sa vedem ce au si altii de povestit, zic. Mai mult nu poti sa faci. Si cred ca se incadreaza la “începuturi”, ca n-avea prezenta oficiala, cand ai scris tu si anume cont ( roșu ). De acord. Cum am spus si mai sus, ma voi opri acuma ca am spus tot ce trebuia. Acest mesaj este un raspuns din respect ca mi te-ai adresat. 1
Adelina10 Reputație: 275 Postat Aprilie 10 Telefon: 0732516411 Oras:Timiș Timisoara Disponibila Telefon: 0732516411 Oras:Timiș Timisoara Disponibila Postat Aprilie 10 Disponibilă ❤️ ❌ULTIMA ZI❌ Mesaj pe whatsapp pentru programări: 0732516411 ✅ 1
shadow0123 Reputație: 1068 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 Acum 14 ore, Daniel123321 a spus: Eu doar imi apar demnitatea si nu las sa minta despre mine asa usor o persoana, orice tip de persoana ar fi. Mai ales pe cea care exagereaza si minte. Acuma mi-am escpus punctul total de vedere si am aratat ce trebuia asa ca ma voi orpi dar nu am vrut sa ma opresc fix cand incepe sa minta cel mai mult. Multumesc ! Dai pace ca asa face ea. Pe mine dupa 5 minute m’a intrebat daca mi’am facut laba inainte sa vin. Am scris ditamai recenzia .. nu ati notat nimic ? 1
Adelina10 Reputație: 275 Postat Aprilie 10 Telefon: 0732516411 Oras:Timiș Timisoara Disponibila Telefon: 0732516411 Oras:Timiș Timisoara Disponibila Postat Aprilie 10 ❌Ultima zi❌ 😍 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum