Sari la conținut

Lisa - 0751615269

Postări Recomandate

Reputație: 407
Postat

Cu chef de ceva nou, m am gândit, după o lungă perioadă de analizat publi24, sa ii fac o vizită Lisei. Pozele m au atras din prima. 
Voi trece direct la note: 

Locație: 10 - apartament Lucrafarul, totul impecabil. 
Igiena: 10 - super curată și atentă la detalii, nu am simțit nimic suspect.

Oral neprotejat: 10 - probabil fiind și destul excitat pentru felul cum arată și pentru ca era o fată nouă pentru mine, nu am reușit să rezist mult primul număr, dar a și făcut un oral de zile mari. 

Normal: 10 - are un fund beton, știe să dea din el, foarte strâmtă la păsărică, ce să mai vrei, top. Mai ales ca e și frumoasă dar ceva special aspectul ei e o combinație de perversitate și frumusete, mie mi a plăcut enorm.

GFE: 9 - face o treaba foarte bună, își dă interesul sa te simți bine,  dar nu am cum sa ii dau 10 dacă nu face fk… mare pacat. Poate pe viitor se răzgândește.

Tarif: 150 finalizarea / 300 de lei ora. Am stat o oră. Mai are în meniu și anal la 100 de lei în funcție de mărime. N am încercat. Poate data viitoare.

A spus ca nu știe cat mai stă, depinde de cum merge treaba. Eu unul o voi mai revizita. 
Spor și toate cele bune! 

• Like 2
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Reputație: 491
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat
1 oră în urmă, Eren. a spus:

Cu chef de ceva nou, m am gândit, după o lungă perioadă de analizat publi24, sa ii fac o vizită Lisei. Pozele m au atras din prima. 
Voi trece direct la note: 

Locație: 10 - apartament Lucrafarul, totul impecabil. 
Igiena: 10 - super curată și atentă la detalii, nu am simțit nimic suspect.

Oral neprotejat: 10 - probabil fiind și destul excitat pentru felul cum arată și pentru ca era o fată nouă pentru mine, nu am reușit să rezist mult primul număr, dar a și făcut un oral de zile mari. 

Normal: 10 - are un fund beton, știe să dea din el, foarte strâmtă la păsărică, ce să mai vrei, top. Mai ales ca e și frumoasă dar ceva special aspectul ei e o combinație de perversitate și frumusete, mie mi a plăcut enorm.

GFE: 9 - face o treaba foarte bună, își dă interesul sa te simți bine,  dar nu am cum sa ii dau 10 dacă nu face fk… mare pacat. Poate pe viitor se răzgândește.

Tarif: 150 finalizarea / 300 de lei ora. Am stat o oră. Mai are în meniu și anal la 100 de lei în funcție de mărime. N am încercat. Poate data viitoare.

A spus ca nu știe cat mai stă, depinde de cum merge treaba. Eu unul o voi mai revizita. 
Spor și toate cele bune! 

Un link, ceva?

Reputație: 824
Postat
1 oră în urmă, pokpok a spus:

Un link, ceva?

e prea incantat de ce a primit,lasal putin sa revina colegu😁

Reputație: 158
  • Oras:Oradea
Postat

Salut. Pot sa confirm spusele colegului. Tipa e foarte ok, serviciile , lafel, foarte ok. A mai fost la Oradea, eu am vizitat.o de fiecare data. Are un fund demential tipa. Mergeti cu incredere

• Like 4
Postat

Tocmai am iesit de la Lisa, ce au spus colegii mai sus e adevarat, nu e genul fastfuck deloc, amabila, vesela, arata beton. E cea din poze. 
Am rezervat o ora cu dânsa , 300ron. Nu accepta finalizare orala, sau cel putin mi a zis sa nu termin in gura ei, nu am intrebat daca pt bani extra accepta si asta. 
are un fund de milioane, in capra e dementa privelistea. 
o recomand cu incredere, nu stiu cat mai sta pe aici, zicea ca merge slabut treaba 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fost pe la Lisa, confirm cele de sus, face bine la oral si cur fain.

• Membru Premium
Postat

Salutare,

am vizitat o si eu pe domnita prezentata anterior de colegi.

Am programat inainte cu o zi de a merge la ea pe whatsapp(a raspuns repede) si mi a prezentat oferta de pret si serviciile(face si anal +100 lei - "daca nu o ai mare")

Am ajuns la locatie, am parcat in afara complexului si da i pe jos pana la bloc.. erau oameni acolo pe balcoane care se uitau la mine de la intrarea in parcare pana cand am ajuns la bloc😅

Mi a deschis usa o fata dragutica cu un fund de nu mi am putut dezlipi ochii de pe el... am facut un dus rapid si am mers in camera unde ea ma astepta dezbracata pe pat; m am intins si a inceput cu un ON executat binisor - a zis ca nu poate sa mi faca deep - si a reusit rapid sa scoale ciocanu. Oralul a fost fara atentie la vecini, dar foarte placut.

i am cerut sa monteze balonul si sa vina peste mine. a venit in reverve LOT unde ai o priveliste deosebita si ai de ce sa prinzi. i am cerut sa schimbam in doggy, unde din nou atractia este fundul. am mai pus o pe burta si am mai pompat putin deasupra ei.

la final mi a facut oralul din pozitia doggy, unde a inceput sa faca twerk in timp ce mi o sugea...

am finalizat CIM, am facut un dus, am mai stat 5 min la povesti si am plecat. i am zis sa si faca cont pe forum, dar a precizat ca nu mai sta mult in tara si ca nu are rost sa si faca cont..

Locatia - 9 - Anastasia residence. are de toate in locatei, este curat, dar faptul ca trebuie sa parchezi in afara complexului de blocuri(nu are telecomanda de la bariera) este destul de nasol

Aspect - 8(fundul e de 10 - brazilian style)

ON - 8.5 

NP - 9 

O ora - 300+50 pt fin orala

spor la futut

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
On 10/8/2024 at 8:56 AM, gyforce111 said:

In anunt scrie ca incepe de la 8, dar nu raspunde. A avut cineva noroc ieri/azi? :D 

Nu am apucat sa mai revin cu noutati deoarece am fost foarte ocupat.

Nu a raspuns deoarece avea client.

Lisa este o fata cu un exagerat de PRO CLIENT. Mai rar asa ceva.

Nu te grabeste, are rabdare si atitudinea ei este de nota 11.

Locatia este in zona Oradea Plaza.

Apartament nou, foarte curat cu posibilitate de a face dus, fara mirosuri de tigara sau altele neplacute.

Te asteapta intr-o tinuta sumara care face soldatul sa fie drept.

Corp: armonios din punct de vedere al formelor, nimic exagerat;

ON: isi da silinta si nu te grabeste;

NP: sare in toate pozitiile, sta in toate pozitiile, nu spune nu la nimic (sau cel putin la ce am cerut eu);

Anal: Pot spune ca da lectii si chiar am invatat ceva nou 😅;

Cadou: 150 + 100 anal.

Repet inca o data: ATITUDINEA PRO CLIENT ESTE WOW!!!💯

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 57 minute, gyforce111 a spus:

Nu am apucat sa mai revin cu noutati deoarece am fost foarte ocupat.

Nu a raspuns deoarece avea client.

Lisa este o fata cu un exagerat de PRO CLIENT. Mai rar asa ceva.

Nu te grabeste, are rabdare si atitudinea ei este de nota 11.

Locatia este in zona Oradea Plaza.

Apartament nou, foarte curat cu posibilitate de a face dus, fara mirosuri de tigara sau altele neplacute.

Te asteapta intr-o tinuta sumara care face soldatul sa fie drept.

Corp: armonios din punct de vedere al formelor, nimic exagerat;

ON: isi da silinta si nu te grabeste;

NP: sare in toate pozitiile, sta in toate pozitiile, nu spune nu la nimic (sau cel putin la ce am cerut eu);

Anal: Pot spune ca da lectii si chiar am invatat ceva nou 😅;

Cadou: 150 + 100 anal.

Repet inca o data: ATITUDINEA PRO CLIENT ESTE WOW!!!💯

La normal cum se simte ? Îi strâmtă?  Folosește lubrifiant?  Cam ce înălțime are , lucrează singură? O oră cat îi?  Finalizarea cum o face ? Mulțumesc 

Postat
15 hours ago, alin fin said:

La normal cum se simte ? Îi strâmtă?  Folosește lubrifiant?  Cam ce înălțime are , lucrează singură? O oră cat îi?  Finalizarea cum o face ? Mulțumesc 

Nu este stramta, dar nici nu dai in gol, in schimb sare tare in ea si-ti baga contre.

Lubrifiant foloseste la anal.

Inaltimea este pe la 1.75 sa zicem si este singura la locatie.

Eu am luat 150 jumatate de ora + 100 anal.

Face si CIM contra cost (50).

• Like 1
Postat
46 minutes ago, gyforce111 said:

Nu este stramta, dar nici nu dai in gol, in schimb sare tare in ea si-ti baga contre.

Info: isi va face cont pe forum, doar ca nu reuseste - nu am avut timp sa ma uit sa o pot ajuta din cauza lipsei de timp, dar 100% va aparea. :D 

Postat
Acum 29 minute, gyforce111 a spus:

Info: isi va face cont pe forum, doar ca nu reuseste - nu am avut timp sa ma uit sa o pot ajuta din cauza lipsei de timp, dar 100% va aparea. :D 

👏 Ajut-o colegu că tu o cunoști.  O ajutam eu dacă o cunoșteam poate rezolvam și o treabă până îi făceam conul :tittyfuck . Bate fierul cât îi cald 

• Oras:osorhei
Postat
La 10.10.2024 la 19:18, alin fin a spus:

👏 Ajut-o colegu că tu o cunoști.  O ajutam eu dacă o cunoșteam poate rezolvam și o treabă până îi făceam conul :tittyfuck . Bate fierul cât îi cald 

Postat

Buna. Am visita Dsoara Lisa azi

Toate timp sunt pe scurt 

Aspect 8 sympatic, oral 9. clean 

Nota bun pentru amator de libi mari

Week-end placut 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
Acum 45 minute, francis a spus:

Buna. Am visita Dsoara Lisa azi

Toate timp sunt pe scurt 

Aspect 8 sympatic, oral 9. clean 

Nota bun pentru amator de libi mari

Week-end placut 

Nice review Mr Francis, always appreciated your review here, and keep it up man! 👍🏻🏅

• Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat
La 10.10.2024 la 17:57, gyforce111 a spus:

Dar sanii cum sunt?

Inteeb pentru un prieten.

Postat
Acum 1 oră, Mihai390 a spus:

Dar sanii cum sunt?

Inteeb pentru un prieten.

Are sânii mici dar o compensează fundul...

Postat

Bună tuturor!

astăzi reușind să mă sustrag din sânul familiei pentru 1 ora am zis să îmi încerc norocul la respectiva din descriere.

Am programat întâlnirea pe Whatsapp, am primit informatii clare despre serviciile prestate, am stabilit ora și dus am fost.

Am ajuns la locație care era dotată cu toate cele necesare igienizării, un mare plus pentru mine a fost ca acțiunea s-a petrecut în living unde era foarte multă lumină.

Am optat pentru servicii complete dar din păcate pentru mine a trebuit să ma retrag mai repede din motive personale urgente.

Am reușit să rămân doar la o finalizare orală CIM.

Atitudine Pro client, foarte plăcută și elegantă. 

Din punct de vedere fizic are trăsături foarte frumoase, un posterior demențial pe care am vrut să îl penetrez dar din păcate nu am reușit ca am fost nevoit să plec mai devreme.

Sper să reușesc să ajung și la funduletul ei obraznic să bifez un Anal pe cinste ( a menționat faptul ca nu folosește lubrifiant)

cu stima,

un cetățean.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...