Sari la conținut

🥵Mada 🥵

Postări Recomandate

• Mada44 a schimbat titlul în 🥵Mada 🥵
  • Telefon: 0757611801
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🍋Disponibilă pentru programări până la .00.00🍋

🍋Locația :Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr 43,Intrarea în bloc este lângă un cabinet de Ginecologie.🍋

🍓Va pup și vă aștept la câteva momente de relaxare 🍓

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🍓Bună dimineața dragilor🤭🍓

🍓Disponibila pentru programări până la 00.00🍓

🍋Adresa bulevardul 1 Decembrie numărul 1918 nr 43 🤭

Va sărut 💋 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 2
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Am zis să încerc ceva nou, așa că am abordat-o pe WhatsApp, mi-o răspuns prompt. Am stabilit că urma să o vizitez a doua zi și m-a notat în agendă.  Foarte comunicativă pe WhatsApp am discutat cam ce îmi doresc, ce așteptări am, ce ofer și a rămas încântată de viziunea mea. Ne-am dat seama că avem destule lucruri în comun, am simțit că am tras lozul câștigător. 
Când am ajuns aproape de locație, am văzut o fată în balcon, și am realizat că ea este aleasa după cum mi-o zâmbit, așa că m-a poftit  înăuntru în timp ce își savura cafeaua. Am povestit una alta și apoi am trecut pe la baie la un scurt refresh , și aici am remarcat dușul cu leduri care luminau în funcție de temperatura apei, îmi cumpăr și eu 😂. Întors la locul de joacă am invitat-o pe pat să se relaxeze în timp ce eu îi exploram corpul meticulos cu mâinile și buzele. Pot să confirm că este fata din poze ,frumușică, naturală, feminină și foarte amabilă. Am tachinat-o cu pupici pe corp aleator să nu știe ce urmează, n-am ratat nimic. Am coborât în punctul fierbinte și am savurat vreme de câteva minute momentul, până mi-am dat seama ca este în  punctul de climax, am intensificat acțiunea până ce sunetele involuntare au acoperit muzica de pe telefonul meu. Am mai zăbovit puțin prin zonele limitrofe, apoi m-am întors în zona fierbinte și am început din nou să mă joc până am realizat că sunt șanse să finalizeze a doua oară, ceea ce s-a întâmplat după spusese ei 😜
 Am luat o mică pauză și mi-o întors favorul cu un ON de zile mari, nici nu știu ce mi-o făcut că stăteam cu ochii închiși savurând momentul și când am simțit că este timpul , am cerut montarea soldatului , am cerut misionar și după nu mult timp am finalizat căci eram prea entuziasmat de performanța mea. Din nou la duș, o poveste , un masaj și am plecat satisfăcut. 
Am petrecut o oră de calitate & echilibrată în compania Mădălinei , între momente de relaxare, apropiere și intensitate maximă . Pe tot parcursul orei a fost implicată , o experiență reușită fără pic de grabă și mă bucur că am fost la ea. 
Am plecat mulțumit, cu sentimentul că am cunoscut o fată care pune suflet în ceea ce face. Cu siguranță voi reveni.
Recomand celor care caută o combinație de naturalețe, implicare și atitudine pozitivă.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, DragonulZ a spus:

Am zis să încerc ceva nou, așa că am abordat-o pe WhatsApp, mi-o răspuns prompt. Am stabilit că urma să o vizitez a doua zi și m-a notat în agendă.  Foarte comunicativă pe WhatsApp am discutat cam ce îmi doresc, ce așteptări am, ce ofer și a rămas încântată de viziunea mea. Ne-am dat seama că avem destule lucruri în comun, am simțit că am tras lozul câștigător. 
Când am ajuns aproape de locație, am văzut o fată în balcon, și am realizat că ea este aleasa după cum mi-o zâmbit, așa că m-a poftit  înăuntru în timp ce își savura cafeaua. Am povestit una alta și apoi am trecut pe la baie la un scurt refresh , și aici am remarcat dușul cu leduri care luminau în funcție de temperatura apei, îmi cumpăr și eu 😂. Întors la locul de joacă am invitat-o pe pat să se relaxeze în timp ce eu îi exploram corpul meticulos cu mâinile și buzele. Pot să confirm că este fata din poze ,frumușică, naturală, feminină și foarte amabilă. Am tachinat-o cu pupici pe corp aleator să nu știe ce urmează, n-am ratat nimic. Am coborât în punctul fierbinte și am savurat vreme de câteva minute momentul, până mi-am dat seama ca este în  punctul de climax, am intensificat acțiunea până ce sunetele involuntare au acoperit muzica de pe telefonul meu. Am mai zăbovit puțin prin zonele limitrofe, apoi m-am întors în zona fierbinte și am început din nou să mă joc până am realizat că sunt șanse să finalizeze a doua oară, ceea ce s-a întâmplat după spusese ei 😜
 Am luat o mică pauză și mi-o întors favorul cu un ON de zile mari, nici nu știu ce mi-o făcut că stăteam cu ochii închiși savurând momentul și când am simțit că este timpul , am cerut montarea soldatului , am cerut misionar și după nu mult timp am finalizat căci eram prea entuziasmat de performanța mea. Din nou la duș, o poveste , un masaj și am plecat satisfăcut. 
Am petrecut o oră de calitate & echilibrată în compania Mădălinei , între momente de relaxare, apropiere și intensitate maximă . Pe tot parcursul orei a fost implicată , o experiență reușită fără pic de grabă și mă bucur că am fost la ea. 
Am plecat mulțumit, cu sentimentul că am cunoscut o fată care pune suflet în ceea ce face. Cu siguranță voi reveni.
Recomand celor care caută o combinație de naturalețe, implicare și atitudine pozitivă.

Mulțumesc dragule,te sărut și te mai aștept și data viitoare ♥️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragii mei,astăzi este ultima zi !!!

Disponibila pentru programări de la 10.00 până la 00.00

Adresa:Bulevardul Decembrie 1819 nr 43.

Kiss ♥️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor rămân și astăzi la voi,m-am răzgândit,deci voi fi disponibilă până la 23.00 

Va sărut 😘 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Anunț 📣!!!

Orașul, pregătește-te… vin!

Cu pași siguri, cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a lăsa puțin parfum de mister în aer. Mi-a fost dor de vibrația străzilor, de privirile care se opresc o clipă prea lung, de energia care se aprinde când revin.Nu vin doar să trec – vin să se simtă că am sosit. 🔥

Abia aștept să ajung la voi,vă sărut și mâine voi scrie și detaliile despre locație și voi pune și poze noi♥️🥵

O zi nebună tuturor 🤭

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei! Eu am ajuns la cazare♥️

Într-o oră voi fi disponibilă pentru programări 🫣

Va rog nu cereți poze și detalii în privat pentru ca le veți avea aici♥️

Adresa:Bulevardul Decembrie 1819 nr 43.
vă sărut și vă aștept la câteva momente de relaxare ♥️🥵

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pentru programări de la 10.00 până la 00.00

Kiss ♥️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pentru programări de la 10.00 până la 00.00

Kiss ♥️

• Inimioara 2
Postat

Salutare colegi.

Am vizitat-o pe Mada tura trecută când a fost la noi în oraș, dar nu mi-am făcut timp să intru să scriu o recenzie.

Atunci locația era în centru lângă MC Donald. 
Mada este o femeie frumoasă, cu forme , ai pe ce pune mâna. O femeie prietenoasă și care se implică. Am socializat puțin, m-am cerut la duș, iar apoi am mers în cameră. Totul ok, am cerut oral protejat. A fost destul de ok, fără atenție la sateliți, iar după normal protejat. Un lucru de care nu mi-a plăcut pentru ca nici nu am fost anunțat de dinainte și nici nu scrie aici pe site, este faptul ca a refuzat sa vina deasupra mea ( cowgirl) . Am înghițit in gol și am venit eu peste ea.

Per total a fost o întâlnire reușită. Ca și corp este pe gustul meu, iar serviciile au fost bune. 
Dacă anumite poziții sau servicii nu sunt incluse ar trebuii scrise aici sau comunicate telefonic.

o zi bună😘

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 ore, BruceMighty a spus:

Salutare colegi.

Am vizitat-o pe Mada tura trecută când a fost la noi în oraș, dar nu mi-am făcut timp să intru să scriu o recenzie.

Atunci locația era în centru lângă MC Donald. 
Mada este o femeie frumoasă, cu forme , ai pe ce pune mâna. O femeie prietenoasă și care se implică. Am socializat puțin, m-am cerut la duș, iar apoi am mers în cameră. Totul ok, am cerut oral protejat. A fost destul de ok, fără atenție la sateliți, iar după normal protejat. Un lucru de care nu mi-a plăcut pentru ca nici nu am fost anunțat de dinainte și nici nu scrie aici pe site, este faptul ca a refuzat sa vina deasupra mea ( cowgirl) . Am înghițit in gol și am venit eu peste ea.

Per total a fost o întâlnire reușită. Ca și corp este pe gustul meu, iar serviciile au fost bune. 
Dacă anumite poziții sau servicii nu sunt incluse ar trebuii scrise aici sau comunicate telefonic.

o zi bună😘

Îmi pare rău ca te-am dezamăgit,dar e o problema medicala,și sunt persoane care au fost la mine și pot confirma 🫡🤭Multumec pentru recenzie 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei! Eu am ajuns la cazare♥️

Într-o oră voi fi disponibilă pentru programări 🫣

Va rog nu cereți poze și detalii în privat pentru ca le veți avea aici♥️

Adresa:Bulevardul Decembrie 1819 nr 43.
vă sărut și vă aștept la câteva momente de relaxare ♥️🥵

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...