obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Martie 22, 2014 nu reusesc sa ii gasesc topicul ,personaj cunoscut ,tel nou,ultima locatie la white cafe.
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 22, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 22, 2014 pai cum zici ca nu ii gasesti topicul? stii numele...stii ultima locatia ...stii numar nou.... ???? ce vrei sa zici prin asta ca din cate zici cam stii tot si stii despre cine e vorba )))) hai ca esti tare ))) fa-ma si pe mine sa inteleg
talimbanu Reputație: 196 Postat Martie 22, 2014 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Martie 22, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/16273-sexy-si-rea-0727544873-0763289699/ http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6241841/bruneta_sexy/
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 22, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 22, 2014 ce i-ai dat frate linck-uri...de parca n-ar stii despre cine e ... omu se face ca nu stie despre cine e vorba... pffffffffffffffffffff... e penultimu' care i-a afiasat poze...cica "febletea mea"... du-te tare frate ca esti PRAF(obiectiv)... mai incearca sa-i faci poze )))))))))))))))))) povestitorule
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 @sylver, cred ca "praful" asta de obiectiv are mai multe febleturi prin constanta decat ai tu cuvinte tastate pe nimfomane! uita-te putin la tine, la profilul tau, compara-l cu al al lui obiectiv putin si intreaba-te ce rost eu intrebarile si interventiile tale de mai sus? ce calitate si ce valoare aditionala aduc acestui forum??? 2
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 cand am zis praf nu m-am referit ca o jignire..in sensu ca si cum se preface ca nu ii gaseste profilu....ca n-am nimic cu omu...in fine
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 23, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/16273-sexy-si-rea-0727544873-0763289699/ http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6241841/bruneta_sexy/mersi talimbane pentru ajutor, poate ve bufneste risul dar nu am reusit nici pina acum sa invat sa dau un copypaste, scuze pentru nepricepere.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 23, 2014 pai cum zici ca nu ii gasesti topicul? stii numele...stii ultima locatia ...stii numar nou.... ???? ce vrei sa zici prin asta ca din cate zici cam stii tot si stii despre cine e vorba )))) hai ca esti tare ))) fa-ma si pe mine sa inteleg te iubesc si te respect la fel de tare ca si pe ghost curvarul si Johnny something .poate reusiti sa va imprieteniti toti 3, sa fiti ca balaurele ala cu 3 capete din banc. ai de gind sa postezi si tu ceva folositor anul asta sau mai asteptam sa te faci si tu mare si responsabil? eu ti-am acordat deja citeva puncte pentru incurajare , poate in curid vei avea si tu necesarul pentru a ma contacta pe pm si imi vei putea povesti despre frustrarile tale. te pot ajuta cu drag sa scapi de ele.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 23, 2014 ce i-ai dat frate linck-uri...de parca n-ar stii despre cine e ... omu se face ca nu stie despre cine e vorba... pffffffffffffffffffff... e penultimu' care i-a afiasat poze...cica "febletea mea"... du-te tare frate ca esti PRAF(obiectiv)... mai incearca sa-i faci poze )))))))))))))))))) povestitorulecu ce a gresit mai baietel omul daca a postat 2 linkuri? ti-a bagat cumva mina in buzunar si ti-a furat restul de la piine? am specificat despre cine e vorba , am gasit poze noi cu ea ,am verificat telefonul care la cautare nu mi-a dat nici un rezultat si am postat .tu in ce calitate iti permiti sa ma faci pe mine praf mai pulberica ? nu esti capabil sa scoti 2 cuvinte articulate , nu ai facut nici o recenzie pina acum , nu ai personalitate nici macar cit negru sub unghie , esti o cantitate neglijabila ,asa ca te sfatuiesc prieteneste sa cinti pe la alte mese si ciocul mai mititel pezevhenghiule.
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 tocmai ce am spus mai..n-am nimic cu tine si nu ce probleme ai tu ceilalti 2...dar e treaba ta...mie doar mi s-a parut ciudat sa zici ca nu gasesti topicul fetei odata ce tu ai povestit ca Petre Ispirescu recenzia despre ea si ai postat poze cu fata....in rest toate bune si frumoase
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 23, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 23, 2014 tocmai ce am spus mai..n-am nimic cu tine si nu ce probleme ai tu ceilalti 2...dar e treaba ta...mie doar mi s-a parut ciudat sa zici ca nu gasesti topicul fetei odata ce tu ai povestit ca Petre Ispirescu recenzia despre ea si ai postat poze cu fata....in rest toate bune si frumoaseam cautat topicul ei dupa nume [ioana], si nu am reusit sa dau de el. nu mai am nr ei vechi de telefon , la cautarea noului nr nu mi-a dat rezultat .deci am deschis topic nou la intrebari si raspunsuri in speranta ca cineva va posta un raspuns despre fata in cauza. si ma trag din neamul lui creanga , ispirescu era cu basmele.iti doresc o duminica odihnitoare.
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 ms la fel si sper ca ai inteles ca nu am nimic cu tine
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Martie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 asta o recunosti dupa pantaloni si dupa bot... ar cam trebui trecuta la "de evitat" dupa parerea mea...
ssylver Reputație: 5207 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 de ce la evitat? am vazut cz are recenzii bune...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 oare nu ar fi mai bine sa ii faci tu o recenzie adecvata ptr noi? poate asa iti rupi si tu ata ptr prima data pe'acilea! vad ca te orientezi dupa recenziile celorlalti, dar pana acum nu ai oferit nimic la schimb! ia hai sa vad si eu daca poti sa tastezi ceva mai mult decat un paragraf mic per interventie!!! daca in schimb vrei sa ramai genul care doar sustrage informatii si participa la caterinca sa stii ca nu-i bai. dar, mai usor cu comentariile la adresa celor care au relatat pe aici mult mai mult decat ai facut tu si care au oferit de-a lungul timpului infromatii de mare valoare ptr noi cei care frecventam fetele astea! 5
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Martie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 26, 2014 pisi vezi sa nu te muste balaurul cu 3 capete ca ramane doar gura aia mare din tine si fetele de pe aici pierd the "fucker"of the year . eu ma abtin sa te bag in seama incearca si tu .nu in spatele unui monitor sau telefon aratam ca suntem "coco"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 26, 2014 Cu cine te certi bre? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 cu masa cred ,ca e fatalau , auzui nesimtitul cum i se adreseaza , pisi, ziiit potaie cu paduchi pe tine ,flausatule sarman si trist , te-am avertizat sa nu te mai bagi in seama cu mine,disperatule cu nadragi rupti si curul spart, spala-te mai intii pe dinti ca ai duhoare de malahie salcie, apoi iesi la interval daca ai singe in putulic asa cum te lauzi. mor cu tine de git bai bididoiule , sarmale te fac piticule.mai ai tupeul sa te intitulezi curvar , laba trista ce esti.
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Martie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 26, 2014 Hai ca mai poti ce naiba ori suntem gentelman ori nu mai suntem .Davai davai
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 watch your step bebe
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Martie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 26, 2014 asa pisi mai scoate Notorious hmm piesa grea am crescut pe muzica lui cand tu ascultai Angela Similia baga machine gun si asculta dedicatie speciala. Altceva ?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 hai mai stafiuta ca m-ai induiosat, cu angela similea. nu mai sint suparat pe matale, ai reusit sa ma inveselesti. uite iti trimite tati o poza cu tine cind erai mititel si il ascultai pe notorious si te jucai cu fetitele papusi mici.minca -l-ar tati pe el de libidinos mic , tot asa a ramas de atunci, neschimbat. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 davai davai? caca ia pricina?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 Hai ca mai poti ce naiba ori suntem gentelman ori nu mai suntem .Davai davai
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Martie 26, 2014 panimaiusi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum