Cumintzelul Reputație: 235 Postat Noiembrie 8 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8 On 11/6/2024 at 6:29 AM, ALEX1_1 said: O intrebare care nu are legatura cu acest topic. Sper sa nu ma injurati. Cine credeti ca va castiga Trump sau Harris? Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :)))
Membru Premium farafiltre Reputație: 4519 Postat Noiembrie 8 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 8 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Am crezut că e pe val și că a lovit din Toate părțile 😁 Și pe Milan și pe Sporting... Și pe fete Mereu am stiut ca i mai bine sa dai, decat sa primesti.🙂 ( ti am zis eu candva cum sta treaba si cu ofertele, căă... sa fii cu bagare de seama!😃) 1 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8 Postat Noiembrie 8 6 hours ago, Cumintzelul said: Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :))) In momentu de fata Kamala nu avea sanse sa castige. Insa in 10-20 de ani se va ajunge la asta cu o femeie presedinte. In USA se tinde spre asa ceva.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Noiembrie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Noiembrie 23 Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4! Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate... Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol! 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14361 Postat Noiembrie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 23 Acum 3 ore, danp123 a spus: Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4! Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate... Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol! Am pariat 2 solist pe Tottenham. Eram sigur ca-i mai arde o data. City e în suferință...a 5-a înfrângere consecutiva. O premiera în era Guardiola.
altmarz Reputație: 6327 Postat Noiembrie 24 Postat Noiembrie 24 Vedem săptămâna viitoare daca Liverpool decide campionatul sau își bat joc de șansa asta, nu că ar fi prima dată.
manutm Reputație: 3085 Postat Noiembrie 28 Oras:Tm Oras:Tm Postat Noiembrie 28 haide Oly, haide Oly, haideee! 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Noiembrie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Noiembrie 28 Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec! FCSB - Olympiacos 0-0 Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2 In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12 Postat Decembrie 12 On 11/29/2024 at 12:05 AM, danp123 said: Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec! FCSB - Olympiacos 0-0 Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2 In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"! Ce parere ai de Juventus - City 2-0 ? Nici in Premier League City nu prea merge bine.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Miercuri la 20:39 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Miercuri la 20:39 FCSB - U Craiova 0-2 si oltenii sunt in sferturile Cupei!
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Miercuri la 20:42 Oras:T M Oras:T M Postat Miercuri la 20:42 Parcă-l și văd pe @manutm cu prazu'-n gură, făcând duble 😂 3
Membru Premium farafiltre Reputație: 4519 Postat Joi la 00:54 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Joi la 00:54 Eu in schimb vad pe cineva la care i a mers 🍕 in ghionturi, norocul lui, totusi, ii ca are obiceiul sa sufle inainte, si nu face hashhashhash ca mine in timp ce o plimba dintr o parte in alta a guri sa se raceasca...oarecum, asta ar fi amplificat senzatia 🤣 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum