Sari la conținut

Fotbal... minut cu minut

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
On 11/6/2024 at 6:29 AM, ALEX1_1 said:

O intrebare care nu are legatura cu acest topic. Sper sa nu ma injurati. Cine credeti ca va castiga Trump sau Harris?

Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :)))

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 3 ore, Cozonac77 a spus:

Am crezut că e pe val și că a lovit din Toate părțile 😁

Și pe Milan și pe Sporting... Și pe fete :)

Mereu am stiut ca i mai bine sa dai, decat sa primesti.🙂 ( ti am zis eu candva cum sta treaba si cu ofertele, căă... sa fii cu bagare de seama!😃)

• Haha 1

dag dal gas!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
6 hours ago, Cumintzelul said:

Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :)))

In momentu de fata Kamala nu avea sanse sa castige. Insa in 10-20 de ani se va ajunge la asta cu o femeie presedinte. In USA se tinde spre asa ceva.

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4!

Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate...

Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol!

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, danp123 a spus:

Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4!

Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate...

Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol!

Am pariat 2 solist pe Tottenham. Eram sigur ca-i mai arde o data. City e în suferință...a 5-a înfrângere consecutiva. O premiera în era Guardiola.   

Postat

Vedem săptămâna viitoare daca Liverpool decide campionatul sau își bat joc de șansa asta, nu că ar fi prima dată.

• Membru Premium
Postat

Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec!

FCSB - Olympiacos 0-0

Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2

In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 11/29/2024 at 12:05 AM, danp123 said:

Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec!

FCSB - Olympiacos 0-0

Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2

In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"!

Ce parere ai de Juventus - City 2-0 ? Nici in Premier League City nu prea merge bine.

• Membru Premium
Postat

FCSB - U Craiova 0-2 si oltenii sunt in sferturile Cupei!

• Membru Premium
Postat

Eu in schimb vad pe cineva la care i a mers 🍕 in ghionturi, norocul lui, totusi, ii ca are obiceiul sa sufle inainte, si nu face hashhashhash ca mine in timp ce o plimba dintr o parte in alta a guri sa se raceasca...oarecum, asta ar fi amplificat senzatia 🤣

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...