Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

era unu' p'aici care plangea dupa ea parca..ca idee a revenit pe piata si cica e fff ok.citire de la ATrecenzia aici

Postat

Sper ca n-a intrat intr-o noua pauza. Incerc sa dau de ea de o saptamana (sunand numai in intervalul mentionat) si are telefonul inchis. Mai incerc cateva zile...

Postat

Am fost la Carla inainte de a se muta, cand nu stiam de existenta acestui forum. Asa ca acum incerc sa recuperez :) Sper sa nu insist prea mult asupra unei experiente prin care cei mai multi dintre voi inteleg ca au trecut daca domnisoara a ajuns si se mentine in RTH.Asupra locatiei nu mai insist pt ca a tot fost descrisa si, intre timp, s-a si schimbat. Eu am prins-o in garsoniera de la 10, de pe Lacul Tei. Pe mine m-a cucerit de la primul telefon: o voce placuta, inteligenta si autoironica ("Iti voi recita poezia: normal, oral...") . Am stabilit o intalnire pt a 2-a zi, dimineata, cand eu am ajuns mai devreme. Am incercat sa pierd timpul printr-o cafenea, dar, nerebdator fiind, am sunat-o mai devreme. M-a primit imediat, fara nici o problema. A urmat ritualul obisnuit de acomodare: suc, tigara, o discutie care m-a destins complet, dusul. Tipa este definitiv o prezenta placuta. Oralul a fost neprotejat cu incercari de DT si finalizare CIM. Normalul, dupa mai multe pozitii, s-a incheiat cu un zambet care spunea "de abia acum am facut cunostinta cu adevarat". Am plecat satisfacut si cu dorinta de a reveni.Problemele au inceput la 2 zile dupa, cand m-am trezit cu o secretie uretrala ingrijoratoare. Dupa panica de rigoare m-am prezentat la medic. Incerc sa rezum esentialul. Cauza a fost un streptococ

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.