silvestr Reputație: 12 Postat August 21, 2010 Oras:. Oras:. Postat August 21, 2010 era unu' p'aici care plangea dupa ea parca..ca idee a revenit pe piata si cica e fff ok.citire de la ATrecenzia aici
atthegates Reputație: 22 Postat Decembrie 6, 2010 Postat Decembrie 6, 2010 Sper ca n-a intrat intr-o noua pauza. Incerc sa dau de ea de o saptamana (sunand numai in intervalul mentionat) si are telefonul inchis. Mai incerc cateva zile...
atthegates Reputație: 22 Postat Februarie 3, 2011 Postat Februarie 3, 2011 Am fost la Carla inainte de a se muta, cand nu stiam de existenta acestui forum. Asa ca acum incerc sa recuperez Sper sa nu insist prea mult asupra unei experiente prin care cei mai multi dintre voi inteleg ca au trecut daca domnisoara a ajuns si se mentine in RTH.Asupra locatiei nu mai insist pt ca a tot fost descrisa si, intre timp, s-a si schimbat. Eu am prins-o in garsoniera de la 10, de pe Lacul Tei. Pe mine m-a cucerit de la primul telefon: o voce placuta, inteligenta si autoironica ("Iti voi recita poezia: normal, oral...") . Am stabilit o intalnire pt a 2-a zi, dimineata, cand eu am ajuns mai devreme. Am incercat sa pierd timpul printr-o cafenea, dar, nerebdator fiind, am sunat-o mai devreme. M-a primit imediat, fara nici o problema. A urmat ritualul obisnuit de acomodare: suc, tigara, o discutie care m-a destins complet, dusul. Tipa este definitiv o prezenta placuta. Oralul a fost neprotejat cu incercari de DT si finalizare CIM. Normalul, dupa mai multe pozitii, s-a incheiat cu un zambet care spunea "de abia acum am facut cunostinta cu adevarat". Am plecat satisfacut si cu dorinta de a reveni.Problemele au inceput la 2 zile dupa, cand m-am trezit cu o secretie uretrala ingrijoratoare. Dupa panica de rigoare m-am prezentat la medic. Incerc sa rezum esentialul. Cauza a fost un streptococ
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum