Marius2025 Reputație: 4 Postat Ianuarie 14 Postat Ianuarie 14 Acum 13 minute, caineleDDB a spus: O fi plecat din țară, scarbita de clasa politica🥸 Excus. În visele ei cred că îi facea un mumu lu Ci...u( ptr bani de la sacou). Dar cum patrioti nostri sunt tradatori de neam,asa a ajuns și ea să ia doar mumu fară plata 1
Forever1 Reputație: 11 Postat Ianuarie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 15 Acum 6 ore, Marius2025 a spus: Excus. În visele ei cred că îi facea un mumu lu Ci...u( ptr bani de la sacou). Dar cum patrioti nostri sunt tradatori de neam,asa a ajuns și ea să ia doar mumu fară plata Dane mai multe detalii .🙏
awokeone10 Reputație: 9097 Postat Ianuarie 15 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 15 Acum 10 ore, Forever1 a spus: Dane mai multe detalii .🙏 Care Dan?🤣🤣🤣 4
Forever1 Reputație: 11 Postat Ianuarie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 15 Acum 3 ore, awokeone10 a spus: Care Dan?🤣🤣🤣 Dan cu duba))
Marius2025 Reputație: 4 Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Acum 18 ore, Forever1 a spus: Dane mai multe detalii .🙏 Eu Marius,încantat de cunostintă. Detalii la ce?
Forever1 Reputație: 11 Postat Ianuarie 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 16 Acum 7 ore, Marius2025 a spus: Eu Marius,încantat de cunostintă. Detalii la ce? Gheorghe , încântat. Opțiuni , kilometri,cât e de tocit volanul🤣,intra bine in viteze?🥸
Caluu Reputație: -44 Postat Ianuarie 17 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Ianuarie 17 La 13.01.2025 la 16:39, Innaa a spus: Mulțumesc Vii în Ploiești? 1 1
Jasonnumb Reputație: 5 Postat Duminică la 14:48 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Duminică la 14:48 @Nicolle1234 daca ai putea te rog 🤞🏻
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum