Sari la conținut

Karla 0755547413

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Karla 0755547413

Postat

Am sunat eu acum, a zis 150 finalizarea si 250h, oral, normal si ca inghite si ca e libera...adica pot ajunge la ea, am sunat o si a zis ca ea nu e acasa si ca e la cineva sa ia tigari, am sunat o dupa o jum de ora i am zis daca poate face confirmare si hop ma sunat de pe alt nr, nu mi pot da seama ca se vedea ff urat tel ei si cred ca era cineva cu ea in camera pt ca tot sucea tel si se uita in dreapta ei, mie mi se pare ceva cusut cu ata, e cimeva care a bagat o la treaba si nu ea decide cine vine si cine nu, atentie ca va suna cu camera la ceva timp, nu stiu sa pun poza ca v as pune ca sa vedeti ce a scris si de cate ori ma sunat video, mi a.scris exact asa....PAI PE 100 50 VERI TU S FUTI SI MUIE CA NU PREA MERGE...exact asa a scris, nu am gresit eu, sunati si va lamuriti...Eu zic PAS

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare