AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11 Bună tuturor! Eu sunt Alina, am 26 de ani, sunt noua în domeniu insa sper din suflet sa deprind repede secretele masajului erotic și sa pot sa fiu maseaza pe care fiecare dintre voi sa o aprecieze. Locația mea este în zona Titan în Complexul Răsărit de Soare. Programul meu este zilnic în intervalul 14 00-20 00. Programările se fac cu o zi in prealabil sau în aceeași zi dacă mai exista disponibilitate. Despre mine va pot spune ca sunt o tipa pufoasa însă foarte drăguță, amabila, sociabila, cu simțul umorului și mare iubitoare de viata. Deși sunt o persoana mai plinuta va pot garanta ca voi face tot ce se poate pentru a compensa cu servicii de calitate,implicare, dăruire și timp de calitate petrecut împreună, fără graba sau stres. În locația mea igiena, discreția și intimitatea îți sunt garantate. Chiar dacă împart locația cu alte fete, atunci când avem programata sesiunea vom fi doar noi acolo. Și un motănel blănos și frumos. Nu am experienta în tainele masajului însă pot sa îți garantez Gfe la cote foarte ridicate. Din experientele mele personale pot sa te asigur ca sunt o femeie foarte plăcută. Costul unei ședințe de masaj sau orice ar fi sa includem în sesiune este 300 de lei pentru aproximativ o ora, fără graba. Putem stabili înainte de întâlnire cum ti-ar plăcea sa decurgă întâlnirea deși eu prefer sa mergem (cel puțin la prima intalnire) pe clasicul masaj de relaxare,body și erotic cu finalizare prin tehnici de masaj) dar se mai pot schimba ordinea și micile dorințe. Sunt dragastoasa, pupacioasa, alintata. Permit atingeri mângâieri sărutări french Kiss și limbute (cunnilingus). Daca ai mici dorințe mi le poți împărtăși și vedem dacă ți le pot oferi. Nu am tarife extra. Doar sa ne incadram în timpul necesar. Ora este ora Țin sa menționez ca nu ofer contact sexual. De absolut nici un fel. Asta ca să nu avem surprize la fata locului. De-asemenea dacă dorești sa ai parte de o domnișoară slim cu siguranță nu are rost sa îmi scrii pentru ca asa cum am menționat eu sunt mai plinuta și nu as vrea sa faci drumul degeaba pana în locația mea. Nu voi face promisiuni pe care sa nu le pot onora asa ca nu ma angajez în a va asigura ca voi slabi pt ca de fel aceasta este compoziția mea ( constitutia) de când ma știu și ultimele dați când am încercat am reușit mai degrabă sa ma îmbolnăvesc sau sa ma decepționez. Asa ca eu (pufosica) va aștept în bratele mele, asa drăguță și plinuțe cum sunt, cu singura garanție ca voi face tot ce pot pt ca serviciile mele sa fie cât mai aproape de dorințele voastre. Mulțumesc! 1 4 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 12 Buna dimineata! Daca doriti o programare pentru o sedinta de masaj erotic intens si arzator cu pasiune la superlativ va astept pe whatsapp sa stabilim detaliile intalnirii. Nu stau in locatie, vin doar la programari de aceea este important sa discutam din timp sau cu o zi in prealabil. Astazi pot ajunge in intervalul 15 00-21 00. Multi pupici! Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 12 Cine sparge gheata si imi da si mie startul?!🙃😉🙃😉🥰🥰🥰 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 13 Buna! Doresc sa le multumesc celor care m-au vizitat! M-am simtit minunat in compania voastra! Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 13 . Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2690 Postat August 13 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat August 13 Acum 2 ore, AlinaMasaj a spus: Multumesc pentru vizitele de azi . Va astept cu drag si maine dupa ora 14:00 . Va las si o pozica ,sper sa va placa . Pupicei!😘😘 De ce ai deschis încă un topic? Unul nu era suficient? P.S.: Motanimea Suprema ... action! Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat August 14 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat August 14 300 de lei sunt bani de seminte ... Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 14 Buna dragilor, Locuri libere maine : 15:00,16:00,17:00 Va pup 😘😘😘🤗 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 14 19 hours ago, Mocureloaded said: De ce ai deschis încă un topic? Unul nu era suficient? P.S.: Motanimea Suprema ... action! Imi cer scuze, din greseala. Pana ma obisnuiesc cu platforma mai fac si eu greseli🙃🫠. Ma scuzati si nu va suparati. Pupici!😗 Link spre comentariu
cel mai muissst Reputație: -410 Postat August 14 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Partajează Postat August 14 Haideți sa va scriu și experienta cu domnișoară Ursulica. Sper sa nu se supere,am văzut ca e de gasca,am și glumit pe tema asta, e o femeie cu care ai ce vorbi. Inițial am zis ca ma duc sa vad dacă și asta are poze false ca rusoaica. Spre marea mea suprindere pozele afisate sunt varza, daca ar exista concurs de cum sa faci publicul larg sa nu treacă pe la tine ea ar castiga premiul suprem. Și va zic asta pt ca de fapt în realitate e mai mistoaca, la fata e super drăguță,la corp menține formele e cu de toate și burtica și bulane și toate sa ai pe cine și pe ce pune mana. Unde pui ca poți sa stai și la o țigară în bucătărie și sa te bucuri de doua finalizări la același preț dacă renunti la masajul de relaxare care oricum nu ma atrage. Deci 2 finalizări și ceva mozoleala în aprox o ora 300 de parai bine investiți. Nu e în topul meu dar nici de lăsat. Pt atitudinea foarte prietenoasa de tipa de gașca as mai trece probabil o data de doua ori dar abonament nu mi fac la e (îmi fac la colega ei Lorey). 1 1 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 16 Buna , locuri disponibile maine: 11:00,12:00,13:00,14:00 . Va astept cu mare drag sa petrecem clipe de neuitat impreuna .🥰🥰 pupici si multe imbratisari🤗🤗😘😘😘 1 Link spre comentariu
Haiavatha Reputație: 2 Postat August 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16 Am fost si eu la domnisoara si a fost foarte bine. Cel putin eu am facut click cu ea. Nu e pentru fani skinny, asta e clar, dar mie imi plac femeile cu forme si ea are ce trebuie acolo unde trebuie. Plus ca e si draguta la fata. Baie curata, cu gel de dus si prosop curat, actiunea a fost cea pe care o asteptam, fata e prietenoasa, am stat si la o tigara dupa, nu m-a grabit absolut deloc. Programarea a fost respectata la minut. 1 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 18 Buna dragilor , Maine disponibila dupa ora 14 . Multi pupici 😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Legionarul2 Reputație: 12 Postat August 18 Partajează Postat August 18 La 17.08.2024 la 0:56, Haiavatha a spus: Am fost si eu la domnisoara si a fost foarte bine. Cel putin eu am facut click cu ea. Nu e pentru fani skinny, asta e clar, dar mie imi plac femeile cu forme si ea are ce trebuie acolo unde trebuie. Plus ca e si draguta la fata. Baie curata, cu gel de dus si prosop curat, actiunea a fost cea pe care o asteptam, fata e prietenoasa, am stat si la o tigara dupa, nu m-a grabit absolut deloc. Programarea a fost respectata la minut. Misto astia care va inregistrati sambata la 00:35 si la 00:56 lasati mesaj. Sa uitam de fake accounts-urile maestrei Randunica? Eu zic sa nu! Link spre comentariu
Haiavatha Reputație: 2 Postat August 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18 Mestere, mi-am facut cont pentru a lasa recenzia asta. Lasa paranoia. Daca te intereseaza fata du-te la ea, daca nu, nu. E o recenzie in plus, zi merci ca exista. Ca pana la urma asta e rostul forumului. Link spre comentariu
Legionarul2 Reputație: 12 Postat August 19 Partajează Postat August 19 Acum 7 ore, Haiavatha a spus: Mestere, mi-am facut cont pentru a lasa recenzia asta. Lasa paranoia. Daca te intereseaza fata du-te la ea, daca nu, nu. E o recenzie in plus, zi merci ca exista. Ca pana la urma asta e rostul forumului. Asa ma gandeam si eu! Nu te mai vindeci, e clar! Mai ai foaia aia cu userii si parolele din 2015? Sau ai inceput sa lucrezi la alta? Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 19 Eu am rugat pe cei care ma viziteaza sa lase recenzie. Majoritatea spun ca nu au cont, ca doar citesc si se uita la poze. Acum ca isi fac conturi sa scrie ar trebui sa fie de apreciat. Numai cei vechi au dreptul sa scrie, cei noi nu au voie? Cum sa scrie oamenii care nu au cont recenzii daca nu isi fac un cont nou cu care sa scrie? De undeva trebuie sa plece si ei. Eu sunt aici pentru cei care vor sa vada cum sunt. Daca tu esti mai vechi poti sa ma vizitezi si sa lasi tu recenzie dupa aceea ca sigur nu te opreste nimeni. Multumesc tuturor celor care nu au avut cont sau nu au cont dar isi fac ca sa poata scrie despre experienta avuta alaturi de mine. 1 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 21 Buna dragilor, Locuri disponibile maine 15:00 , 16:00, 17:00 ,18:00, 19:00 Pentru programari astept mesajul vostru pe wapp 😘 Multi pupici 😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24 . 2 Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 27 Buna dimineata ,dragilor.🤗 Tin sa va anunt ca in curand imi va expira abonamentul si nu stiu cand il voi reactiva 😔,pentru programari va astept cu mesaj pe wapp . Pupici 😘😚😚😚 Link spre comentariu
Conacu Reputație: 19 Postat August 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28 Dupa cum a scris un coleg un pic mai sus fata arata mai un pic mai ok ca in fotografii. Experienta a fost una onesta, masajul de relaxare a incercat fata sa il fata cat a stiut, masajul erotic s-a chinuit un pic pentru ca nu prea o ajuta corpul, iar finalizarea printr-o laba trista. Fara nici o tenta de fals oral, gat din astea cum mai fac fetele Este cumva de inteles pentru ca nu are experienta necesara, dar fata a incercat pe alocuri sa isi dea silinta. Locatia este deja cunoscuta de toata lumea, compex rasarit de soare, locul unde activeaza si alte fete. Baia este curata, locatia in sine este curata, iar atmosfera din incinta este una placuta. Comunicarea pe whatsapp a fost buna si primesti toate informatiile necesare. Eu am mers din curiozitate si din pacate nu voi mai merge a doua oara cat de curand. Note: Locatie 8 masaj relaxare 6 masaj erotic 6 finaliare: jale Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 28 Iti multumesc ca ti-ai rupt din timp ca sa lasi o recenzie. Apreciez chiar daca nu este una pozitiva. Foarte putini mai lasa recenzii. Sunt constienta ca mai am multe de invatat si daca ai ceva sfaturi le primesc cu drag! Imi doresc sa va ofer sedinte reusite asadar pt mine aceasta recenzie este una constructiva. Voi tine cont de ea! Legat de aspectul meu fizic, eu am mentionat de la inceput acest lucru si daca ai fost nemultumit imi pare tare rau, asta sunt, am poze reale si fara editari sau fara lucruri care sa va induca in eroare. Probabil ca ar fi bine ca atunci cand alegi sa mergi la cineva daca nu iti place de ea sa nu ramai sau sa nu alegi sa mergi, in acest fel mai eviti dezamagirile🙂. Eu am vrut sa fiu sincera si voi fi in continuare, sunt o femeie cu forme si imi doresc sa fiu pe placul celor care ma viziteaza, am subliniat indelung ca daca vreti fete slim nu sunt ceea ce cautati. La jalea finalizarii poti detali propunerile pe care le ai daca cele pe care eu le am nu sunt bune ca sa inteleg mai exact ce e gresit si ce sau cum sa imbunatatesc. Iti multumesc inca o data pentru recenzie si succes la experiente mai placute pe viitor alaturi de fete pe gustul tau🙂 1 1 Link spre comentariu
rm72 Reputație: 214 Postat August 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28 Acum 5 ore, AlinaMasaj a spus: Iti multumesc ca ti-ai rupt din timp ca sa lasi o recenzie. Apreciez chiar daca nu este una pozitiva. Foarte putini mai lasa recenzii. Sunt constienta ca mai am multe de invatat si daca ai ceva sfaturi le primesc cu drag! Imi doresc sa va ofer sedinte reusite asadar pt mine aceasta recenzie este una constructiva. Voi tine cont de ea! Legat de aspectul meu fizic, eu am mentionat de la inceput acest lucru si daca ai fost nemultumit imi pare tare rau, asta sunt, am poze reale si fara editari sau fara lucruri care sa va induca in eroare. Probabil ca ar fi bine ca atunci cand alegi sa mergi la cineva daca nu iti place de ea sa nu ramai sau sa nu alegi sa mergi, in acest fel mai eviti dezamagirile🙂. Eu am vrut sa fiu sincera si voi fi in continuare, sunt o femeie cu forme si imi doresc sa fiu pe placul celor care ma viziteaza, am subliniat indelung ca daca vreti fete slim nu sunt ceea ce cautati. La jalea finalizarii poti detali propunerile pe care le ai daca cele pe care eu le am nu sunt bune ca sa inteleg mai exact ce e gresit si ce sau cum sa imbunatatesc. Iti multumesc inca o data pentru recenzie si succes la experiente mai placute pe viitor alaturi de fete pe gustul tau🙂 Alina aici nu ai dreptate. Ai fost recomandata de Irina , activezi sub îndrumarea ei, deci la faza cu finalizarea nu ai nici o scuza. Ori nu ti ai dat interesul sa inveti, ori n ai pus intrebarile care trebuie, ori nu te a interesat pur si simplu, dar atunci trebuie sa suporti consecintele. Pana la urma la masaj finalul e cel mai important, ca restul treaca mearga. Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 29 O sa iau notite si o sa inbunatatesc tehnica.🙂 interesul iti garantez ca este maxim si cat se poate de prezent. Acum stii cum e, nu poti multumi pe toata lumea. Poate ca unii sunt foarte pretentiosi, ce sa zic? Nu vreau sa fac afirmatii care sa aduca topicului meu si mai mult hate decat exista deja. Am retinut esentialul. Multumesc! Link spre comentariu
AlinaMasaj Reputație: 20 Postat August 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 30 Helou baieti!Sunt disponibila pt programari si in weekend si va astept.😘😘 Mentionez ca imi expira abonamentul curand dar ma gasiti pe wapp chiar daca nu apar pe forum.🤗😚 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum