Sari la conținut

"Delia Micro 3" - 0732649173

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în "Delia Micro 3" - 0732649173
  • Oras:România
Postat
Acum 47 minute, okeb1 a spus:

Teapa in ce sens?

Mia zis sa ii dau niste bănuți nu dau suma...si a fugit....dusa a fost...nu ma fac banii...dar asa omenirea....

• Oras:Targoviste
Postat

Am inteles, da am mai patit si eu din astea cu diverse, eu le incerc mereu ca as cauta ceva mai regim inchis da cu zdrentele si peștii lor e mai greu, nu sunt fete de se apuca de meseria asta din propie initiativa fara un handralau sa o impinga in asa ceva 

Postat
Acum 4 ore, okeb1 a spus:

Am inteles, da am mai patit si eu din astea cu diverse, eu le incerc mereu ca as cauta ceva mai regim inchis da cu zdrentele si peștii lor e mai greu, nu sunt fete de se apuca de meseria asta din propie initiativa fara un handralau sa o impinga in asa ceva 

Da si eu asa vrea sa găsesc cva cu regim inchis...sa nu mai apelez la toate fetele cu pesti...neserioase...etc...spor la ciocanit...si aveti grija....

Postat
La 08.09.2025 la 13:12, alexandru 1111 a spus:

Mia zis sa ii dau niste bănuți nu dau suma...si a fugit....dusa a fost...nu ma fac banii...dar asa omenirea....

Parca a revenit da sub alt nume ?

Postat

Va salut!Vazand postarea colegului ,am zis sa incerc la fata si bine am facut.Discutat pe wp detaliile: oral protejat/neprotejat in functie de igiena,normal doar protejat,sarutari pe corp,finalizare in prezervativ sau corporala,serviciile clasice.Am facut programare pt 1 finalizare,am primit locatia,m-a adus fix in fata scarii.Locatia este accesibila,curata,fata aceeasi pe care o stiti.Frumusica,docila.Am inceput cu oral neprotejat si cu asta am incheiat.A fost umed,deep atat cat poate,cu atentie la zonele adiacente,finalizarea corporala.Mi se pare ca a ramas la fel.Respectuasa si primitoare de cum intrii pe usa.Ma bucur ca s-a intors,o sa mai revin 100%.Am achitat 150 lei finalizarea si m-am simtit foarte bine in compania ei.Bafta!

Postat
1 oră în urmă, alex88 a spus:

Colegu,ai ochi de vultur!Multumim pt informatie.

Am vizitat-o azi ..nu isi mai da interesu .nu are rost sa scriu mai multe ca poate a avut o zi proasta. dar eu numai revin 

Postat
Acum 1 oră, remus1990 a spus:

Am vizitat-o azi ..nu isi mai da interesu .nu are rost sa scriu mai multe ca poate a avut o zi proasta. dar eu numai revin 

Cu mine a fost ok.Poate este vorba de o zi proasta sau poate trebuie acomodare dupa pauza nu stiu ce sa zic.

Postat

Salutare am vb cu ea ma văzut cine sunt si dupa mia dat blok....spor la ciocanit....si nu va lăsați influențați de lacrimi si povesti mincinoase....spor 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.