johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 22, 2014 am avut placerea sa o cunosc pe ramona cand de-abia implinise 18 anisori. era foarte frumoasa si atunci, cu niste sani de o mare frumusete. era incepatoare insa si nu te-ar fi lasat vreodata sa gusti din satisfactia ca i-ai provocat placere nici in ruptul capului. o mutulica mica si frageda, dar sexy si placuta. a disparut acum aproximativ un an ptr ca dorit sa vada si ea lumea larga! a inteles ca este totusi mai bine acasa si s-a intors recent. este la fel de frumoasa dar mult mai matura in comportament si al dracului de sexoasa. acum te lasa, dar doar daca stii cum, sa o provoci si sa o exciti suficient incat sa devina pur si simplu spectaculara. am facut cateva poze cu ea si m-am jucat un pic cu ele. imi pare rau ca nu sunt nici macar un amator in ale fotografiilor, fata merita un profesionist care sa ii scoata in valoare finetea, frumusetea si tineretea! 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Martie 22, 2014 fotograful de serviciu iti sta la dispozitie ,pentru ea si pentru fantasticul ursulet .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Martie 22, 2014 ramona cu teddy! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 23, 2014 Daca tot a fost prins in flagrant,astepatam si recenzia lui Senya
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2014 un nr de tel nu exista ?
littlelittle Reputație: 8 Postat Iulie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 1, 2014 mai lucreaza?daca da - un numar de telefon se poate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum