Sari la conținut

ADINA - 0767751677

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ADINA - 0767751677
Postat

Eu doar ce am iesit. Fata este frumusica, cumsecade  si f inalta...  are in jur de 1,80 m.

S a apucat de sala si se vede. Fata de ultima intalnire arata chiar mai bine. Am stat si de vorba vreo 15-20 min...

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 1 oră, Bluegrana777 a spus:

Eu doar ce am iesit. Fata este frumusica, cumsecade  si f inalta...  are in jur de 1,80 m.

S a apucat de sala si se vede. Fata de ultima intalnire arata chiar mai bine. Am stat si de vorba vreo 15-20 min...

Ce vrei sa zici fata de ultima intalnire..imi da cu minus...esti un alt vechi..reinoit?? 🧐😂

Postat
53 minutes ago, novice2018 said:

Ce vrei sa zici fata de ultima intalnire..imi da cu minus...esti un alt vechi..reinoit?? 🧐😂

Vrea sa zica ca am mai fost odata la ea. Avea locatia printre blocurile de la Geanina. Am iesit cu maps dintre blocurile alea... n am crezut ca pot fi atatea blocuri unu langa altu. 😂

• Oras:Malul mării
Postat

Pe mine m-a țepuit big time, am dat mesaj, a răspuns, am stabilit ora, am ajuns la ea la scară, în spate la China Mall, și nu a mai răspuns. Am pierdut 1h de viață și nici nu a mai răspuns. 

• Like 1
  • Trist 1
Postat
11 hours ago, doru fotograful said:

locatie -chinamall 

150fin o/n 69 ,30 min 

fresh teen .poze reale .

publi 24 - doar citeva zile in cta

Chiar in ChinaMall se fute?!? Așa scumpe or fi ajuns cotetele din TomisNord?!?

Postat

Fiindca eram intaratat de recenziile confutadorilor si de pozele care o avantajeaza cu un adaos serios de 80%, am contactat-o din nou de pe numarul de serviciu, dupa ce in prealabil ma blocase fara motiv pe numarul de futac. M-am purtat frumos la a doua incercare, ca nu m-am dus sa-i cer socot damezei de ce are ea pitici pe creier. Asa ca am stabilit dupa numarul de serviciu, imediat dupa ce m-a blocat pe al meu numar, ca ne vedem 1h, cu tacam de masaj si etc. Interactiunea a fost super ok, a raspuns la toate intrebarile dar a declarat ca nu e in mood sa faca mai nimic ca doar ce-a iesit din baie, am purces la locatie, care am impresia ca a mai apartinut cuiva de pe forum prin trecuturi, pe la N1. Am sunat la interfon, mi-a deschis, si am dat ochii cu ea.

O d-soara departe de 1.80m, lovita de acnee foarte mare pe fata, cu sani extrem de lasati si un abdomen care arata o slabire rapida si fara sport, marcata de piele lasata si vergeturi. Am actionat planul B de urgenta, care atunci cand dameza nu corespunde povestilor si pozelor, intervine al doilea buzunar unde stau banutii pentru timpul cel mai scurt de petrecut la program. :) Am purces la un numar cu promisiunea colaterala ca daca se incinge atmosfera ne ducem in ora stabilita, sperand ca la executie se face diferenta comparativ cu partea artistica unde n-a prins podiumul. Oralul a fost unul random si fara nicio tehnica, pe alocuri simtind dintii, ca tragea de cap in ciuda, sa nu-l ridice, i-am zis sa se domoleasca si sa incerce un DT dar a zis ca nu poate, asa ca mi l-am proiectat eu in minte. Intr-un final am inchis ochii, mi-am imaginat ca sunt cu vreo milfoaica doxa de stiinta sexului, mi-a comunicat ca eu trebuie sa muncesc de banii platiti si nu vom folosi pozitii care o pun la treaba, ca ea mai are putin si adoarme... am dat, mi-am mimat un orgasm sa par gentleman, cu o pula semisculata si deloc activat de imprejurari, m-am igienizat si m-am tirat respectuos cu gandul ca in goana mea de a prinde o pustoaica misto, m-am mai ars o data la portofel. :) 

A fost si pariul meu pierdut, ca ultimul futai extraconjugal a fost cu Alina care acum e la Galati, si-am sarit din Audi in Trabant. :)) Prost eu... dar na, incerc sa-mi fac update la fler cand aleg, uite asa creste nivelul de precautie, dupa o fripta ca asta. :)) Fata are bun simt, vorbeste frumos, dar corpul sufera pentru ca nu a avut grija de el. Fara mirosuri suspecte, pozele cu fata si cu corpul sunt ale ei dar a fost maestru cel ce le-a facut, nu i-a scos in evidenta niciun defect, ea fara dorinta prea mare de a experimenta stari sexuale, fara implicare si cu siguranta fara acel click pe care-l cautam eu. :) Poate cu cei mai cu experienta pe forum se face click mai usor. :) Mi-am bagat pula-n ei de 150 de lei, am pastrat un jet serios pentru urmatoarea norocoasa. Nu va mai exista a doua oara. :) Am blocat-o si eu sa fiu sigur. :) Sunt bou uneori cand devin foarte ambitios. :))

• Like 5
  • Haha 1
  • Confuz 1
  • Membru Premium
Postat

am vizitat-o vineri dupa amiaza , fara a avea mari sperante , dupa multe telefoane date in stinga si in dreapta fara nici un rezultat , am aflat locatia si am fost incintat sa gasesc in sfirsit o fata disponibila , fiind in zona , am ajuns in 5 minute si am fost invitat inauntru in apartamentul de la parter unde pina de curind a activat dana dolofana  de la top .

adina , m-a primit foarte joviala , s-a recomandat , ne-am imbratisat , era imbracata sumar ,aranjata ,  nu am remarcat urme de acnee,chiar mi-a placut aparitia sa , foarte relaxata , bine dispusa, vorbareata , am primit apa , i-am aflat tainele in 2 minute , zona din care provine, sportul practicat pina de curind , sensibilitatea la sini , fiind de curind mamica, rugindu-ma sa nu abuzez prea agresiv de ei , i-am explicat ca mie imi place sa mingai delicat si sa rasfat ,ea mi-a declarat ca adora sa fie mingaiata , am stabilit rapid conditiile si durata vizitei , am lasat banii pe noptiera si ne-am apucat batrineste de  nazdravanii . 

nu am dus lipsa de atentie din partea ei , dimpotriva, a fost foarte grijulie si priceputa ,dindu-si silinta sa-mi faca pe plac , pisicoasa si chiar dulce pe alocuri ,reactionind cu afectiune la atingeri si rasfaturi , dindu-mi senzatia ca se fute din pura placere ,nicidecum pentru bani , ceea ce pentru mine este un mare plus si ma excita enorm . chimia a fost de ambele parti , probabil ca a facut diferenta de la inceput potrivirea starilor noastre emotionale , poate am prins-o excitata si bine dispusa , in orice caz , am petrecut o jumatate de ora de desfatare foarte pe placul meu ,fara taboo-uri , fara fitze , in conditii de relaxare totala , curatenie , racoare , in compania unei domnisoare dragalase care m-a uns la suflet .

foarte docila si ascultatoare , s-a adaptat la doleantele mele , am indrumat-o la oral catre stilul mai lent si senzual , adinc, umed , a reactionat placut in pozitia 69 , dind semne evidente ca nu este din piatra si ii place , s-a pozitionat foarte convenabil in timpul sexului , oferindu-se cu generozitate si placere , mi-a oferit chiar si citiva pupici fara restrictii , i-am atins sinii sensibili fara probleme , i-am masat anusul discret,facind-o sa tresara placut , per total , nu am fost nici un moment dezamagit de ceva anume .

aspectul fizic , girl next door , inalta , supla craci lungi, talie , sini mici ,moi ascutiti ,mutrisoara de strengarita , abdomenul putin sifonat dupa nastere dar nu inestetic, placuta la pipait, cur frumos pizda frumos conturata .

150 30 min , pret corect , mi-a placut . 

• Like 6
  • Confuz 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...