OnlyAda Reputație: 44 Postat August 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2024 Buna,numele meu este Ada,am 23 ani,bruneta,ochii verzi,1,65m,52 kg ,open-mind,jucausa si doritoare sa va cunosc si sa petrecem timp de calitate impreuna!Daca doriti un masaj erotic si alte servicii ,ma puteti contacta pe whatsapp si discutam in detaliu!0727088127😘😘😘 1
OnlyAda Reputație: 44 Postat August 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 20, 2024 Buna!Sunt Ada ,noua in orasul tau,locatia sector 3,Bucuresti,in apropiere de Titanul nou,Theodor Pallady,program,11:00-20:30,lucrez cu programari,programarile se fac cu minim 2 ore inainte,cu cat mai din timp cu atat mai bine!Servicii:Masaj de relaxare,erotic si body to body plus N si O!O ora 400 ron si 30 min -250 ron!Pentru mai multe detalii va astept pe whatsapp!O zi minunata sa aveti! 1 3
mark1980 Reputație: 6 Postat August 20, 2024 Oras:București Oras:București Postat August 20, 2024 A fost cineva la domnișoara?
hotzu2014 Reputație: 266 Postat August 21, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 21, 2024 Ca sa scapi de multe intrebari, ar fi bine sa mentionezi, oralul protejat, neprotejat, accepți FK? 1
OnlyAda Reputație: 44 Postat August 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 21, 2024 Acum 2 ore, hotzu2014 a spus: Ca sa scapi de multe intrebari, ar fi bine sa mentionezi, oralul protejat, neprotejat, accepți FK? Totul protejat!Sarutari si atingeri doar pe corp in limita bunului simt!Principalul serviciu e masajul iar N si O totul protejat este ca un bonus dupa masaj! 2
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23, 2024 Oras:otopeni Oras:otopeni Postat August 23, 2024 La 20.08.2024 la 14:36, mark1980 a spus: A fost cineva la domnișoara? Pare ok din poze
OnlyAda Reputație: 44 Postat Septembrie 3, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2024 Buna,am revenit!Va astept la relaxare si nu numai!😘 1
OnlyAda Reputație: 44 Postat Septembrie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2024 ! 1 4
sabinmeeee Reputație: 441 Postat Septembrie 4, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:București Telefon: 0700000000 Oras:București Postat Septembrie 4, 2024 Acum 28 minute, OnlyAda a spus: Bună dragii mei😘 Vă aștept la un masaj de relaxare si la clipe de neuitat😘 Dacă ai avut o zi stresantă s au aglomerată te aștept la relaxare si rafaț😘😘țin sa menționez ca poți avea o porție dublă de răfăț si relaxare beneficiind și de masaj la patru mâini😘😘😘 Poți să oferi mai multe detalii despre masajul la 4 mâini?! Care este cadoul și cine este colega?
cocsat Reputație: 133 Postat Septembrie 4, 2024 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 4, 2024 40 minutes ago, sabinmeeee said: Poți să oferi mai multe detalii despre masajul la 4 mâini?! Care este cadoul și cine este colega? Am vorbit eu cu Ada ieri pe wapp mi-a spus ca este 250 și 400 ora cu masaj op np și cu colega la 4 mâini este totul X2 locație prin Titan am întrebat-o dacă Alexia e colega ei ca știu ca și ea oferea același lucru în aceeași zonă și mi-a zis ca nu i-am cerut o poză cu colega și surpriza , colega la fel de bună ca ea , parcă chiar mai bună dpmdv ca era mai bulanoasa , mi-a zis ca poate singură la ora 18. Eu nu puteam atunci și ca poate cu colega la 4 mâini mai devreme . Pe semne ca locuiesc singure dar probabil este garsoniera cand mai prind portițe mă duc să verific :d 2
OnlyAda Reputație: 44 Postat Septembrie 5, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2024 La 04.09.2024 la 13:24, sabinmeeee a spus: Poți să oferi mai multe detalii despre masajul la 4 mâini?! Care este cadoul și cine este colega? Buna,cadoul este de 800 ron cu amandoua,o ora,cu masaj la 4 maini si celelalte servicii inclusiv la dublu!Sau 600 ron o ora cu amandoua cu masajele si finalizare prin arta masajului!Daca doriti mai multe detalii va pot oferi pe whatsapp!Nu pot scrie aici cine e colega,ca se incalca regulamentul (nu pot promova alte fete pe topicul meu)Asa ca va astept pe whatsapp!O zi minunata! 1
OnlyAda Reputație: 44 Postat Septembrie 5, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2024 La 04.09.2024 la 14:10, cocsat a spus: Am vorbit eu cu Ada ieri pe wapp mi-a spus ca este 250 și 400 ora cu masaj op np și cu colega la 4 mâini este totul X2 locație prin Titan am întrebat-o dacă Alexia e colega ei ca știu ca și ea oferea același lucru în aceeași zonă și mi-a zis ca nu i-am cerut o poză cu colega și surpriza , colega la fel de bună ca ea , parcă chiar mai bună dpmdv ca era mai bulanoasa , mi-a zis ca poate singură la ora 18. Eu nu puteam atunci și ca poate cu colega la 4 mâini mai devreme . Pe semne ca locuiesc singure dar probabil este garsoniera cand mai prind portițe mă duc să verific :d Buna,nu este Alexia ,colega mea,confunzi!Imi puteai cere numele la colega pe whatsapp daca esti asa curios😁!Nu e secret,doar ca nu scriu aici!Si nu,nu e garsoniera!In lipsa informatiilor sigure,va rog sa nu va dati doar cu presupusul pe aici ,sa nu se interpreteze gresit ,unele informatii!Va astept cu drag la relaxare si rasfat!😘
action Reputație: 178 Postat Septembrie 9, 2024 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9, 2024 Bifat duduia. Este mult mai frumoasa decât in poze, din cap până în picioare, față, sani, pasarica, cur, abdomen, tot. Lejer top5 la mine. Dar din păcate, cam atât. Prestația foarte slaba, masaj mai mult mângâiat, supt puțin capul, de admirat cat de frumoasă e, apoi s-a grăbit să puna prezervativ. Cu ea deasupra se simte bine pasarica perfecta, urșii de molfait. Tonifiata de la natură si vârstă. Curul se vede mișto când stă in picioare. Probabil o sa mai revin o dată sa mai ma bucur de frumusețea ei. Apoi cred că o să înceapă să mă deranjeze prestația să mai vizitez. 1 1
Dutzu79 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2024 Mai lucreaza?
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2024 Bună ,am revenit ❤️😘😘 Program 11:00-20:00 va astept cu drag 😘 Mai multe detalii pe WhatsApp 😘😘😘 1 1
johnqwer Reputație: 635 Postat Octombrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2024 Acum 3 ore, OnlyAda a spus: Bună ,am revenit ❤️😘😘 Program 11:00-20:00 va astept cu drag 😘 Mai multe detalii pe WhatsApp 😘😘😘 Hello. Haide cu mai multe foto....sani...🤗
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2024 Bună ,am adăugat un serviciu nou în caz ca sunteți interesați ofer și sexting😘 Mai multe detalii pe WhatsApp 😘😘😘 3 1
71laciport Reputație: 4154 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Octombrie 20, 2024 Esti prea buna cu noi, pentru ca ai decis sa adaugi doar pentru noi, acest serviciu. Cred totusi ca, la cat esti de buna, meriti sa fii vizitata mai bine. 1
johnqwer Reputație: 635 Postat Octombrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2024 Acum 20 ore, OnlyAda a spus: Bună ,am adăugat un serviciu nou în caz ca sunteți interesați ofer și sexting😘 Mai multe detalii pe WhatsApp 😘😘😘 Hello! M am lamurit ce i cu "sexting-ul" si este binevenit, dar nu m am lamurit cu pozele.....poti pune ceva foto recente cu sanii, si cu ce se mai poate . Multumesc🤗
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2024 Bună dragii mei😘 Dacă ați început o săptămână plină de muncă si agitație vă aștept la relaxare și nu numai😘😘😘😘 1 7
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 23, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 23, 2024 Bună 😘😘Va aștept la programări 😘 3
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25, 2024 Bună 😘 Va astept la relaxare să vă începeți în forță weekend ul😘😘😘 1 3
71laciport Reputație: 4154 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Octombrie 25, 2024 "Fara poezie viata e pustiu", la fel si fara o fata frumoasa, esti o forta !
METALLIZER Reputație: 17 Postat Octombrie 25, 2024 Postat Octombrie 25, 2024 3 hours ago, OnlyAda said: Bună 😘 Va astept la relaxare să vă începeți în forță weekend ul😘😘😘 Accepți sărutări corporale ?ca suntem sătui de vrăjeală cu Ma Gadil...pe mine de exemplu ma interesează partea erotica nu cea de relaxare......dar cu permisivutate. Cunni. De exemplu. E permis?
OnlyAda Reputație: 44 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25, 2024 Acum 16 minute, METALLIZER a spus: Accepți sărutări corporale ?ca suntem sătui de vrăjeală cu Ma Gadil...pe mine de exemplu ma interesează partea erotica nu cea de relaxare......dar cu permisivutate. Cunni. De exemplu. E permis? Bună😘Sunt permise atingerile și sărutările pe corp în limita bunului simț! 😘 Pentru mai multe detalii te aștept să mi scrie pe WhatsApp😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum