Sari la conținut

Nicoo❣️ 0729780559❗️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila între orele 18.30-01.00 🫶

Astept mesaje pe whatsapp 0729780559🥰

Postat

Bună dragilorr😍 disponibilă astăzi doar pentru voi😜 aștept mesaje pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire de neuitat 🥰promit ca voi face tot posibilul să te simți extraordinar în prezența mea 😜

Interval Orar - 12.30-01.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

Locatie - Sector 1 , La Victoriei 🏡

SERVICIILE MELE SUNT URMATOARELE:

️69

️Preludiu

️Sex oral protejat/neprotejat in funcție de preferința și igiena fiecăruia  

️Deepthroat umed si atenta la zonele adiacente(daca sunteti epilati si totul este in regula) 👅

️Sex normal doar PROTEJAT

️CIM(finalizare orala) extra 100

️COF(finalizare faciala) extra 100

️GFE

️FK(in functie de igiena bucala)

️Masaj de relaxare/Erotic

️Sex intre sani

️Diferite fantezii pe care le discutam inainte (extra)

PREȚURI:

🍬200 lei/finalizarea (30 de minute) 

🍬400-ora😻

Postat

Disponibilă pe toată durata zilei aștept mesajeee😆🥰🥰0729780559

b8342492-3f3c-43c6-aca1-d681409766f8.jpeg

• Inimioara 3
Postat

Cineva cu chef de joacă ca și mine între orele 22.00-01.00 ? 😆🥰🍬

Astept mesaje pe whatsapp ❤️

Postat

Bună dragilorr😍 disponibilă astăzi doar pentru voi😜 aștept mesaje pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire de neuitat 🥰promit ca voi face tot posibilul să te simți extraordinar în prezența mea 😜

Interval Orar - 12.00-01.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️Deepthroat umed si atenta la zonele adiacente(daca sunteti epilati si totul este in regula) 👅

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Frumoasă priveliște zic 😆😜❤️

cd267060-feda-41f7-a62c-2a9b7b338e35.jpeg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Disponibilă între orele 21.00-01.00 dragiii meiiii🥰

aștept mesaje pe whatsapp 0729780559❤️

Postat

Bună dragilorr😍 disponibilă astăzi doar pentru voi😜 aștept mesaje pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire de neuitat 🥰promit ca voi face tot posibilul să te simți extraordinar în prezența mea 😜

Interval Orar - 13.00-21.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Disponibilă între orele 17.00-21.00❤️

Astept mesaje pe whatsapp🥰

Postat

Voi fi plecată din oraș câteva zile,Ne vedem joi scumpii mei 7 noiembrie 🥰

Postat

Bună scumpii meiii😍 am revenit cu chef de viață 🥰🥰aștept mesaje pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire de neuitat 🥰promit ca voi face tot posibilul să te simți extraordinar în prezența mea 😜

Interval Orar - 12.00-01.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️CIM(finalizare orala) extra 100

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Dornică de tine🤔😳

Whatsapp 0729780559

IMG_0228.jpeg

• Inimioara 6
Postat

Disponibilă între orele 21.00-01.00 ❤️

putem vorbii pe whatsapp 0729780559🥰

Postat

Bună dragilorr😍 disponibilă astăzi doar pentru voi😜 aștept mesaje pe whatsapp pentru a stabili o întâlnire de neuitat 🥰promit ca voi face tot posibilul să te simți extraordinar în prezența mea 😜

Interval Orar - 13.00-21.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Aș dorii să fie mâna ta în schimb…😋😳

IMG_0235.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Disponibilă pentru restul zilei dragilooorrr🥰🥰

mă puteți găsii la locație până la ora 01.00😳

aștept mesaje pe whatsapp 0729780559❤️

Postat

Interval Orar - 13.30-21.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Poți să mă strângi de sfarcuri te roogg ?😳🥵

7f5793a0-99c5-49cc-b9e3-e34846eb537e.jpeg

• Inimioara 5
Postat

Disponibilă între orele 20.00-01.00 dragilorrr🥰🥰

Astept mesaje pe whatsapp 0729780559

Postat

Interval Orar - 12.30-01.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Disponibilă între orele 18:30-01.00 🥰

Putem vorbii pe whatsapp 0729780559

Postat

Interval Orar - 14.00-01.00🤘🏻

Whatsapp- 0729780559💬

️69

️Preludiu

️GFE

️Sex intre sani

PREȚURI:

🍬400-ora😻

Postat

Disponibilă între orele 19.00-01.00 ❤️

Astept mesaje pe whatsapp 0729780559🥰

Postat

Vizitat dameza, in vremuri mai calduroase... insa  ar fi pacat sa o privez de recenzie: 

Programare facuta pe whatsapp, respectata intocmai de catre domnita, e drept am ajus ceva mai devreme in zona in speranta ca o "prind" inainte de vreme... nu a fost cazul, asa ca am asteptat cu interes, intr-un local din apropiere, unde am servit cu pofta un whiskey decent si un pepsi, light ca sa nu se puna pe burtica 🤣

Primit unda verde, cu restul de detalii, urcat usor reticent, gandindu-ma ca probabil mi-am "umflat" asteptarile (ca de obicei) si, si... 

Se deschide usa, parca manata de o forta nevazuta sau dorinta mea de a fute, intru si raman tranzit... Ma scoate din "transa" zgomotul usii care se inchide in spatele meu si iala care face "clank"...

Tipa frumusica, tinerica, genul pe care ai incerca sa o combini daca o prinzi intr-un club, asta fiind un testament la adresa "abordabitibilitatii" pe care o transmite si/sau o manuieste.

Imi zambeste frumos, ma invita sa servesc ceva, aleg apa pe care o aveam in dotare si cer permisiunea sa pipez o tigara... Aprobata, cu acelasi zimbat frumos si jucaus. 

Ne incingem la vorba, la ras, tine la glume, apreciez asta... Si?! Inevitabil primesc aceeasi intrebare: "Ai mai fost la mine? Am impresia ca te stiu de undeva" 80% din vizite (noi) primesc aceeasi intrebare 😅 Oi avea eu fata aia comuna... dar totusi nu banala, atata timp cat pare ca m-ar fi tinut minte 🤣

Dupa mai multe priviri intense, cariciu dicteaza ca este momentul sa ma cer la dus: Zis si facut!

Locatie: 10 - nu-mi pasa atat de tare, nu ma duc sa fac o evaluare imobiliara, daca e curat, iar baia este dotata decent, nota maxima.

Aspect: 9 - Buna rau! Tinerica, jucausa pare-se in contextul potrivit. Subiectiv: tipa arata foarte bine, sani mari, naturali, piele fina (tanara), fund decent bombat, apetisant, bine proportionata. Pierce-ul este on-top, pentru amatori. Pentru mine un pachet frumos si apetisant.

ON: 8 - Ba bun! Te priveste, geme atent, incearca sa puna pierce-ul in valoare. De apreciat ca pare sa puna "suflet"

NP: - Se implica, geme frumos si in ton cu ce se intampla, da contre, as indrazni sa spun ca-i place.

GFE: 8 - Vorbareata, tine la glume, mi-a dat impresia de gagica aia pe care o combini eventual si o futi, dupa o seara de vrajeala. Acum daca stie sa se faca placuta si se muleaza pe tine, meritul ei, bravo!

Nu m-am simtit grabit nicio clipa, desi am profitat sa incerc sa o mai fac sa rada si dupa ce actiunea s-a concluzionat apoteotic printr-o "eruptie" vulcanica 😅

Decartat 400/h + cadou 100 - pentru ca m-am dus cu mana goala la prima vizita si in pararea mea era destul de tarziu pentru "atentii".

Recomand cu incredere pentru amatorii de "amante" si nu sex mecanic contra cost, iar daca te bucuri si de o gluma buna, o conversatie perversa... eu zic, ca este valoare adaugata! 🤪

• Like 3
  • Inimioara 1

Postat
Acum 10 ore, amorezeu a spus:

Vizitat dameza, in vremuri mai calduroase... insa  ar fi pacat sa o privez de recenzie: 

Programare facuta pe whatsapp, respectata intocmai de catre domnita, e drept am ajus ceva mai devreme in zona in speranta ca o "prind" inainte de vreme... nu a fost cazul, asa ca am asteptat cu interes, intr-un local din apropiere, unde am servit cu pofta un whiskey decent si un pepsi, light ca sa nu se puna pe burtica 🤣

Primit unda verde, cu restul de detalii, urcat usor reticent, gandindu-ma ca probabil mi-am "umflat" asteptarile (ca de obicei) si, si... 

Se deschide usa, parca manata de o forta nevazuta sau dorinta mea de a fute, intru si raman tranzit... Ma scoate din "transa" zgomotul usii care se inchide in spatele meu si iala care face "clank"...

Tipa frumusica, tinerica, genul pe care ai incerca sa o combini daca o prinzi intr-un club, asta fiind un testament la adresa "abordabitibilitatii" pe care o transmite si/sau o manuieste.

Imi zambeste frumos, ma invita sa servesc ceva, aleg apa pe care o aveam in dotare si cer permisiunea sa pipez o tigara... Aprobata, cu acelasi zimbat frumos si jucaus. 

Ne incingem la vorba, la ras, tine la glume, apreciez asta... Si?! Inevitabil primesc aceeasi intrebare: "Ai mai fost la mine? Am impresia ca te stiu de undeva" 80% din vizite (noi) primesc aceeasi intrebare 😅 Oi avea eu fata aia comuna... dar totusi nu banala, atata timp cat pare ca m-ar fi tinut minte 🤣

Dupa mai multe priviri intense, cariciu dicteaza ca este momentul sa ma cer la dus: Zis si facut!

Locatie: 10 - nu-mi pasa atat de tare, nu ma duc sa fac o evaluare imobiliara, daca e curat, iar baia este dotata decent, nota maxima.

Aspect: 9 - Buna rau! Tinerica, jucausa pare-se in contextul potrivit. Subiectiv: tipa arata foarte bine, sani mari, naturali, piele fina (tanara), fund decent bombat, apetisant, bine proportionata. Pierce-ul este on-top, pentru amatori. Pentru mine un pachet frumos si apetisant.

ON: 8 - Ba bun! Te priveste, geme atent, incearca sa puna pierce-ul in valoare. De apreciat ca pare sa puna "suflet"

NP: - Se implica, geme frumos si in ton cu ce se intampla, da contre, as indrazni sa spun ca-i place.

GFE: 8 - Vorbareata, tine la glume, mi-a dat impresia de gagica aia pe care o combini eventual si o futi, dupa o seara de vrajeala. Acum daca stie sa se faca placuta si se muleaza pe tine, meritul ei, bravo!

Nu m-am simtit grabit nicio clipa, desi am profitat sa incerc sa o mai fac sa rada si dupa ce actiunea s-a concluzionat apoteotic printr-o "eruptie" vulcanica 😅

Decartat 400/h + cadou 100 - pentru ca m-am dus cu mana goala la prima vizita si in pararea mea era destul de tarziu pentru "atentii".

Recomand cu incredere pentru amatorii de "amante" si nu sex mecanic contra cost, iar daca te bucuri si de o gluma buna, o conversatie perversa... eu zic, ca este valoare adaugata! 🤪

Te pupacesccc❤️😳 mersi frumos,te mai aștept😊

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...