Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București

Salut. Azi am fost și eu la ea, m a convins la telefon . Spre uimirea mea , ea este , doar ca în poze pare mult mai înaltă. Este implicată . Drăguța, m a întrebat ce vreau să servesc când am intrat în casă , îmbrăcată cu o rochie neagră pe tocuri . Își face bine treaba . Păcat ca nu sunt din Buc să revin 

• Minus 1
Link spre comentariu
2 hours ago, Futacios233 said:

Salut. Azi am fost și eu la ea, m a convins la telefon . Spre uimirea mea , ea este , doar ca în poze pare mult mai înaltă. Este implicată . Drăguța, m a întrebat ce vreau să servesc când am intrat în casă , îmbrăcată cu o rochie neagră pe tocuri . Își face bine treaba . Păcat ca nu sunt din Buc să revin 

Poate ne dai mai multe detalii, gen tarife, servicii, locatie. 

Din ce ai scris, si pentru ca ai cont de două ore, cel mai probabil esti managerul. 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Probabil ca e cea din poze pana intri pe usa apoi e alta 😅

Dar care poze ca nu avem link nimic, si dacă dai căutare după număr apar mai multe seturi cu fete diferite, deci ea e sigur sa dam navala zic 😁

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, JeanVal a spus:

Poate ne dai mai multe detalii, gen tarife, servicii, locatie. 

Din ce ai scris, si pentru ca ai cont de două ore, cel mai probabil esti managerul. 

700 finalizarea

1000 ora

pipera lângă Porshe

mi a trimis niște poze tot cu fața acoperită și mi a zis ca 100% este ea 
când am sunat o eram la Omw la 2 minute distanță am zis ca nu am ce pierde

e normal sa crezi ce vrei , sunteți liberi unul să mergeți și  apoi să confirmați dacă am dreptate sau nu 

La 28.08.2024 la 0:33, _piticu_ a spus:

0764673832

poze prea evident false, suspectez o tentativă de promovare de calitate inferioară 

La 28.08.2024 la 0:33, _piticu_ a spus:

0764673832

poze prea evident false, suspectez o tentativă de promovare de calitate inferioară 

Link spre comentariu

eu eram la omw în spatele lui și am văzut pe ecran că trăgeam cu ochiul.

erau pe felie, el ieșise să îi cumpere supplies de fapt, prezervative și ulei mineral.

e normal sa crezi ce vrei , sunteți liberi unul să mergeți și  apoi să confirmați dacă am dreptate sau nu 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, _piticu_ a spus:

eu eram la omw în spatele lui și am văzut pe ecran că trăgeam cu ochiul.

erau pe felie, el ieșise să îi cumpere supplies de fapt, prezervative și ulei mineral.

Exact ! Te am văzut când te uitai , te am lăsat să ți faci damblaua . 😅

Link spre comentariu

vedeți voi/noi, încrederea e un lucru care se construiește. 
și neîncrederea e mult mai la îndemână. mai ales în societatea modernă.

tu apari acum și imediat dai cu plus. nu ai altă activitate în altă parte. dacă te aștepți la altceva decât scepticism în condițiile astea ești... ușor calificabil negativ.

Link spre comentariu
  • Oras:Cariciville
  • Oras:Cariciville

Cplm e circu asta. Unde e pizda?!

Baga link la anunt sau poze sa vedem marfa, si fara furaciuni sau vrajeli de copil prost ca ne dam seama imediat

Noi avem bani multi pe forumu asta dar vrem sa futem bunaciuni care stiu ce sa faca cu pula unui barbat, nu schioape/strambe/grase/naspete cu poze false care nu stiu sa mulga tiparul cum trebuie si se mai si poarta naspa

Link spre comentariu

On 9/4/2024 at 2:30 AM, Futacios233 said:

700 finalizarea

1000 ora

pipera lângă Porshe

mi a trimis niște poze tot cu fața acoperită și mi a zis ca 100% este ea 
când am sunat o eram la Omw la 2 minute distanță am zis ca nu am ce pierde

Interesante tarife, dar mai are mult de lucrat domnisoara ta pana vei ajunge la un Pors"c"he :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...