Sari la conținut

Karina ‪0723937520‬❤️

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Acum 16 minute, Karina1111 a spus:

Dragilor vizita mea s-a încheiat! Ne revedem după data de 15 Noiembrie! Va pup și va imbratisez cu drag! 🤗❤️

😊 asta este nu am avut noroc de data asta 😔

Rămâne pe data viitoare 🤗😘❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am bifat cateva vizite la domnisoara in perioada cand a venit ultima data in Pitesti. Sumar:

Locatie : 8 - central,pe langa Pavone, iti da poza si cu scara sa fi sigur ca o gasesti😄 )))

Aspect: 8,5 : poze reale, punct forte: fundul, sanii micuti dar tari. E frumoasa si la fata, varsta undeva pe la 22-25 de ani.

Oral nep : 8  de la un pretentios. Face deepthroat umed, dar nu sustinut. Baga 17-18 cm pe gat,dar daca incerci un pic de facefuck, nu rezista. E o muie peste medie oricum. De obicei o suge pana ti-o face par ca sa treceti la normal.

Normal protejat : 9  am incercat o gramada de pozitii, munceste si ea,da contre, eu unul personal m-am dus pt pozitia capra,are coapse si un fund smecher rau. 

GFE : 10 : sociabila, placuta, amuzanta. la inceput, te saruta pe gat si iti face laba in acelasi timp si apoi se pune pe supt,alte detalii le mai descoperiti si voi ))))))). Zicea ca vrea sa faca o pauza dupa ce pleaca de la noi,a avut si niste experiente proaste cu noi astia din sud.

Scor: decartat 400 per sedinta

De recomandat : Personal da.Decat sa dai 300 pe la femei care sug doar varful puli si te grabesc,mai bine 400 cu servicii bune.

te suge de 8 - daca ar face deep sustinut cu CIM se duce in 9,5

te fute de 9 - are niste coapse si un fund beton

arata de 8,5 - sigur te-ai baga cu ea in seama ))))

Sa avem buget si ciocane tari!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...