Sari la conținut

0756245566 Ruby


Postări Recomandate

  • Membru Premium
Reputație: 6992
  • Oras:-
  • Oras:-

Salutare ! 
 

Vizitat Ruby !👩🏻

Aflat in o mica vacanta in orasul vostru , am decis , sa vizitez si o fata , ca sa nu plec cu “mana goala” , cum se spune.

Rasfoind p24 , am gasit anuntul unei fete pe care am mai vizitat-o in trecut si in Pitesti , si m-am simtit bine .

Asa ca am pus mana pe telefon , si i-am dat mesaj pe wp , pentru a face o programare . Mi-a raspuns si mi-a dat detaliile , necesare vizitei .

Zona Ciresica , bloc vechi , apartament decent . 

Ajuns in locatia , m-a intampinat Ruby , o fata de statura medie 1.65 , creola , sani micuti , fund bombat , imbracata intr-o lenjerie sexy , si purtand tocuri . 


Am inceput vizita cu o mica discutie , urmata de mersul la dus , de reimprospatare .

Am pasit in camera de joaca , asa cum ii spun eu , gata de a incepe actiunea . Prima repriza cea de orale , inceputa de ea , un oral , inceput in genunchi de catre ea , cu mine in picioare , continuat in pat , eu intins si ea deasupra . Experienta placuta , suge bine , arunca priviri , umed , ceva gemete … Apoi am preluat initiativa , am asezat-o pe spate si am inceput sa ma razbun 😎 , 👅🍑 , ii plac limbutele , se incordeaza , isi da capul pe spate , iar dupa cateva minute , a capitulat . 😏

Igiena impecabila.

Dupa ceva momente am trecut la normal , am preferat , misionar , sau ora de cardio cum o numesc eu , apoi am schimbat in lot , sa o las sa isi faca talentul 8️⃣8️⃣8️⃣8️⃣ , se misca bine , urmand ultima pozitie incercata , caprita la marginea patului , unde da si ceva contre .

A urmat si finalizarea :jerkoff , in cele din urma .

Tarif 450 lei , o ora cu oral neprotejat . (ON +50) ( am inteles ca face si anal +100 si dominari pentru cei interesati , eu nu sunt fan acestor servicii , deci nu am fost doritor a le testa )

O vizita reusita , ca si cele din trecut , prefer sa merg la ce cunosc , o recomand , si celor din Ct , e o fata care isi face treaba bine , si pe care eu o sa continui sa o vizitez.
 

Bafta!

 Link https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-new-new-full-service-domina-fac-si-deplasari-pentru-minim-o-ora/9547g9703264783ed316i06d6e130d59.html

  • Like 5
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

               :jerkoff L.A.W. 🔞

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...