g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Sau...poate a intervenit rutina si complacerea (nu trebuie totul sa fie atat de dramatic pe cat prezinti ) Da tu ce te bagi? Ca omul vorbeste din experienta personala.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Freaca-le curul cu sapun si capul pulii cu magiun si treci la stadiul urmator... sau cere consultanta lui Ananda si te invata el cum sa fi fericit mereu fara ejaculare Da, da, fii continent si abstinent si ai sa traiesti mah, o suta si cincizeci de ani fericiti, cu beshinile curgand dupa tine, fara sa poti fute si fara sa ti se mai scoale ))))
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 25, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 25, 2014 Chiar trebuie tradus? Perfect si partial adevarat tot ce ai scris, @de ce, si care poate fi rezumat prin lipsa de moralitate, de loialitate. Dar nu este o explicatie si nu raspunde finei observatii a colegului....@mariusdanger exact asta semnala: antiteza intre imoralitatea fata de sotie si corectitudinea fata de prieten.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Ba, nu e chiar asa ... eu mi-am respectat femeia cat am fost cu ea, n-am fost niciodata la nicio curva, bucatar sef tot eu eram in casa, ca in baza ei muream de foame, nu put a transpiratie, nu injur (sau cel putin nu de fata cu femei, alta e cand sunt intre barbati ... rar imi scapa poate cate una de fata cu femeile) ... si totusi am ajuns la divort cand am ajuns sa traiesc cu o colega de apartament si nu am mai vrut sa sufar de singuratate in doi ... ? Atunci esti diferit,de cireada...dar ce facem cu restul?
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 ma, sunt si ei oameni, nu ? trebuie sa ii respectam doar pentru ca ne sunt semeni si impart aceleasi pamant cu noi ... ca poate unul mai mult sau altul mai putin, atat timp cat nu deranjeaza pe altii e liber sa faca ce vrea ...
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Sau...poate a intervenit rutina si complacerea (nu trebuie totul sa fie atat de dramatic pe cat prezinti ) Nu si pentru tine dar restul?
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 25, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 25, 2014 Freaca-le curul cu sapun si capul pulii cu magiun si treci la stadiul urmator... sau cere consultanta lui Ananda si te invata el cum sa fi fericit mereu fara ejaculare Nu-i nevoie..el face doar cu una...eu am incercat in tineretze de cateva ori cu un salon intreg.
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 25, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Martie 25, 2014 Pentru ca barbatul(hai sa zicem roman )nu isi fute femeia,(nu o respecta,este doar o gospodina pentru el,o loveste din cand in cand),nu are coaie,consuma alcool(cantitati),nu se rade la cur si la pula,pute a transpiratie,injura,sforaie ca un bou(nu face nimic sa scape de acest 'defect'),fute banii la curve,pariuri si dicstractie(cu tovarasii),nu stie sa isi creasca copii(ii ignora si acei copii ajung ca majoritatea sau niste cocalari)...etcetcetc...si de aici,divortul(pana si asta e pentru oameni puternici cat de cat,dar tot "jenibil" pare ca e,e de fapt! ).Nu va mai inselati nevestele! Multumim ca ai descifrat misterul aparitiei tale ;tu,daca vei reusi sa te măriți,pardon,casatoresti vreodată,sa fii vertical,copiii tăi să nu fie ca tatăl lor
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Da, da, fii continent si abstinent si ai sa traiesti mah, o suta si cincizeci de ani fericiti, cu beshinile curgand dupa tine, fara sa poti fute si fara sa ti se mai scoale )))) N-are cum sa fie asa nene. Poi ia gandestete ce l-au invatat pe el in India. Tinerete fara batranete condimentata cu antrenament de jogging cand trebuie sa ocolesti o vaca tolanita pe sosea.
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 25, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 25, 2014 Nu si pentru tine dar restul? Sincer, ar fi cam ciudata reactia, daca cineva s-ar duce sa se rada la pula si in fund fiindca a scris de ce? pe forum ca din cauza asta nu-l mai reguleaza regulamentar sotia.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 ma, sunt si ei oameni, nu ? trebuie sa ii respectam doar pentru ca ne sunt semeni si impart aceleasi pamant cu noi ... ca poate unul mai mult sau altul mai putin, atat timp cat nu deranjeaza pe altii e liber sa faca ce vrea ... Perfect de acord cu tine dar cum ai spus si tu,sunt liberi sa faca ce vor ei(in viata reala ma refer) si asta fute totul...ajung sa creada ca totul li se cuvine si incep sa distruga vieti...sa futa mediul prin prezenta lor...sunt si ei oameni(din pacate)dar nu imi place sa ii aud,sa ii simt in preajma mea...fiecare zi e un challenge pentru mine:sa rezist cu brio la sfarsitul fiecarei zile si sa am acelasi zambet cu care m-am trezit...e al dracului de greu dar fac fata!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Multumim ca ai descifrat misterul aparitiei tale ;tu,daca vei reusi sa te măriți,pardon,casatoresti vreodată,sa fii vertical,copiii tăi să nu fie ca tatăl lor Se marita sau se insoara! Ce voi nu v-ati uitat aseara la tv? Decesecsy morosanca a fost primadona la antena
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 N-are cum sa fie asa nene. Poi ia gandestete ce l-au invatat pe el in India. Tinerete fara batranete condimentata cu antrenament de jogging cand trebuie sa ocolesti o vaca tolanita pe sosea. Ce minte ingusta ai...jur!
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 N-are cum sa fie asa nene. Poi ia gandestete ce l-au invatat pe el in India. Tinerete fara batranete condimentata cu antrenament de jogging cand trebuie sa ocolesti o vaca tolanita pe sosea. Ei pe draq, te sui pe ea si gata, ce sa ocolesti ? De ce sa o ocolesti daca sta ca vaca pe sosea ??? Daca e blonda poate i-o tragi inainte si apoi o dai la o parte ))))
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Perfect de acord cu tine dar cum ai spus si tu,sunt liberi sa faca ce vor ei(in viata reala ma refer) si asta fute totul...ajung sa creada ca totul li se cuvine si incep sa distruga vieti...sa futa mediul prin prezenta lor...sunt si ei oameni(din pacate)dar nu imi place sa ii aud,sa ii simt in preajma mea...fiecare zi e un challenge pentru mine:sa rezist cu brio la sfarsitul fiecarei zile si sa am acelasi zambet cu care m-am trezit...e al dracului de greu dar fac fata!Eu zic sa te calugaresti, si ai rezolvat toate problemele ))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Perfect de acord cu tine dar cum ai spus si tu,sunt liberi sa faca ce vor ei(in viata reala ma refer) si asta fute totul...ajung sa creada ca totul li se cuvine si incep sa distruga vieti...sa futa mediul prin prezenta lor...sunt si ei oameni(din pacate)dar nu imi place sa ii aud,sa ii simt in preajma mea...fiecare zi e un challenge pentru mine:sa rezist cu brio la sfarsitul fiecarei zile si sa am acelasi zambet cu care m-am trezit...e al dracului de greu dar fac fata! Asta s-a uitat in oglinda cand a facut postarea asta
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Multumim ca ai descifrat misterul aparitiei tale ;tu,daca vei reusi sa te măriți,pardon,casatoresti vreodată,sa fii vertical,copiii tăi să nu fie ca tatăl lor Nu am sa o fac niciodata!!!deci nu trebuie sa reusesc nimic!Pot sa iti spun "copile"?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Eu zic sa te calugaresti, si ai rezolvat toate problemele )))) Nu sunt probleme,sunt incercari zilnice peste care trec cu brio!Am mai spus asta...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Ce minte ingusta ai...jur! Macar am , pe tine insa te tine capul la suprafata apei, doar ti-am mai spus-o
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Sincer, ar fi cam ciudata reactia, daca cineva s-ar duce sa se rada la pula si in fund fiindca a scris de ce? pe forum ca din cauza asta nu-l mai reguleaza regulamentar sotia. Ar fi "ciudat" dar ar da roade!
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Ba, daca iar o luam razna si off-topic, mai degraba inchidem in PLM topicul si certati-va draq in PM pana va saturati
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Macar am , pe tine insa te tine capul la suprafata apei, doar ti-am mai spus-o Stiu asta,nu sunt un "inecat",ca si tine?In fraza de mai sus,cuvantul "inecat" are foarte multe intelesuri...alege ce te caracterizeaza pe tine!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Ba, daca iar o luam razna si off-topic, mai degraba inchidem in PLM topicul si certati-va draq in PM pana va saturati !Crezi ca poti sa pastrezi topicul asta,in siguranta,in pula ta?Ai incredere in ea?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Ba, daca iar o luam razna si off-topic, mai degraba inchidem in PLM topicul si certati-va draq in PM pana va saturati N-ai cum sa te certi cu asts mica. Dar nici nu trebuie sa il toleram dejectiile intelectuale
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2014 Ba, daca iar o luam razna si off-topic, mai degraba inchidem in PLM topicul si certati-va draq in PM pana va saturati Eu zic sa donati averile , sa stergeti conturile de pe situri si la calugarie PS : Eu nu ma calugaresc raman cu fetele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum