de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Iau o pauza...ma duc sa imi incarc glanda pineala cu niste mireasma de primavara!
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 25, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 25, 2014 Ar fi "ciudat" dar ar da roade! Pe mine in locul tau m-ar roade gandul sa nu se rada vreunul cu intentia unei iesiri la iarba verde .... Daca nu l-a convins ea, m-as cam inspaimanta de ce l-ai convins tu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Nu poti bre, ca nu mai ai cu cine sa ramai. Si pe la manastire e plin de calugarite. Numai sa fi atent la ce matanii fac
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2014 Alooooooo , Gabriele , vezi ca nu am zis la manastire de maici , am zis la calugarie in munti , pesteri etc
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Kuzakelu acum poti sa treci la lucruri serioase. (Iau o pauza...ma duc sa imi incarc glanda pineala cu niste mireasma de primavara!
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Mergeti, ma, si luati branza de la calugari ))) Ca aia stiu sa o faca bine, si au abstinenta suficienta, iese branza buna ))) Si e si frecata pe piept, cu fire de par, ca la un doner kebap ))) @pisicuts, inchide te rog topicul, ca s-a dus in balarii si nu-si mai are niciun rost ...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Alooooooo , Gabriele , vezi ca nu am zis la manastire de maici , am zis la calugarie in munti , pesteri etc Haide bre, doar nu te crezi la muntele Athos pe la noi. Si nici acolo nu as baga mana in foc la manastirile romanesti
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2014 Pe mine in locul tau m-ar roade gandul sa nu se rada vreunul cu intentia unei iesiri la iarba verde .... Daca nu l-a convins ea, m-as cam inspaimanta de ce l-ai convins tu. Ei nu vreau sa conving pe nimeni...eu doar spun cate ceva!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Mergeti, ma, si luati branza de la calugari ))) Ca aia stiu sa o faca bine, si au abstinenta suficienta, iese branza buna ))) Si e si frecata pe piept, cu fire de par, ca la un doner kebap ))) @pisicuts, inchide te rog topicul, ca s-a dus in balarii si nu-si mai are niciun rost ... Asa repede ai cedat la atacul trolului?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Ei nu vreau sa conving pe nimeni...eu doar spun cate ceva! Baaaa, pana si primavara te-a gonit!! Nu te-a suportat decat 8 minute
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 25, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 25, 2014 Bai neamule...voi sunteti mai rau decat indienii cu vaca...padurea aia de floci, credeti-ma ca nu-i sacra...my fault, nu am citit Biblia, dar nu cred ca face vreo referire la lunginea flocilor acolo si daca e permis sau nu sa-i articulezi. Nu zicea nenea ala in cantec, ca nu conteaza cat de lungi ai flocii...ci important este... sa ti se scoale? Pe bune, ce dreaq se intampla in mioritza??... io vreau sa incerc epilarea cu ceara, ca m-am saturat de lama saptamanala(iar raze si alte lasere nu bag pe langa gogu) si nici pe damoazele nu reusesc sa le conving sa o facem impreuna, ele tot cu lama o trag(si din an in paste cu ceara); chiar e naspa, ca de la o ora in sus de frecat floci pe floci proaspeti rasi, nu-i chiar placut a doua zi.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Haide bre, doar nu te crezi la muntele Athos pe la noi. Si nici acolo nu as baga mana in foc la manastirile romanestiCa sa vezi ce coincidenta, eu am reusit sa combin, complet accidental, multi ani in urma, o "don'soara" de la o manastire n-a fost cu nicio intentie, doar ca ea era foarte "deschisa" .... si arata al draq de bine, blonda, cu par pana aproape de fund ... ce sa zic, mi-a fost oarecum jena cand a spus deschis ce vrea a fost o experienta ciudata, cel putin, nu mi-am imaginat-o vreodata ... dar uite ca se poate ... si plecasem intr-o simpla excursie cu un priente ... ca sa nu mai spun ca don'soara ne-a vrut pe amandoi ... ce plm sa mai crezi despre moralitate sau etica sau despre orice alte chestii de bun simt in lumea asta ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 Ca sa vezi ce coincidenta, eu am reusit sa combin, complet accidental, multi ani in urma, o "don'soara" de la o manastire n-a fost cu nicio intentie, doar ca ea era foarte "deschisa" .... si arata al draq de bine, blonda, cu par pana aproape de fund ... ce sa zic, mi-a fost oarecum jena cand a spus deschis ce vrea a fost o experienta ciudata, cel putin, nu mi-am imaginat-o vreodata ... dar uite ca se poate ... si plecasem intr-o simpla excursie cu un priente ... ca sa nu mai spun ca don'soara ne-a vrut pe amandoi ... ce plm sa mai crezi despre moralitate sau etica sau despre orice alte chestii de bun simt in lumea asta ? Povestea se plaseaza in zona de nord-est a tarii?
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Povestea se plaseaza in zona de nord-est a tarii? cam pe-acolo ... si don'soara era si foarte educata si citita, doar ca nu prea trecuta prin viata, si dorea si ea sa "experimenteze" ...
Lomeo Reputație: 87 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 25, 2014 Inca n-ati terminat subiectul asta?
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2014 Aaaaaaa , pai vezi ma kuza de ce poti tu sa babardesti cate una pe zi acum , s-a rugat "don"soara" pentru potenta ta (financiara)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2014 cam pe-acolo ... si don'soara era si foarte educata si citita, doar ca nu prea trecuta prin viata, si dorea si ea sa "experimenteze" ... intetesant. Ar fi de discutat mai multe amanunte.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 intetesant. Ar fi de discutat mai multe amanunte. mult prea tarziu ... se intampla acum vreo 15+ ani
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Aaaaaaa , pai vezi ma kuza de ce poti tu sa babardesti cate una pe zi acum , s-a rugat "don"soara" pentru potenta ta (financiara) unde vezi tu dom'le ca eu fut una pe zi acum ? ia vezi ca am aproape saptamana de cand am stat cuminte ... si sa vezi de-acum inainte ... deci daca s-a rugat, si i-a fost bine, sigur nu s-a rugat la vreo divinitate la care se roaga si altii si care nu promoveaza preacurvia )))) 2
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Bai neamule...voi sunteti mai rau decat indienii cu vaca...padurea aia de floci, credeti-ma ca nu-i sacra...my fault, nu am citit Biblia, dar nu cred ca face vreo referire la lunginea flocilor acolo si daca e permis sau nu sa-i articulezi. Nu zicea nenea ala in cantec, ca nu conteaza cat de lungi ai flocii...ci important este... sa ti se scoale? Pe bune, ce dreaq se intampla in mioritza??... io vreau sa incerc epilarea cu ceara, ca m-am saturat de lama saptamanala(iar raze si alte lasere nu bag pe langa gogu) si nici pe damoazele nu reusesc sa le conving sa o facem impreuna, ele tot cu lama o trag(si din an in paste cu ceara); chiar e naspa, ca de la o ora in sus de frecat floci pe floci proaspeti rasi, nu-i chiar placut a doua zi. dar ce-ar fi sa renunti? crezi ca nu te-ar mai fute don'soarele ? eu nu cred tii si tu scurt cu un forfecut si gata ... sau bagi laserul o data pentru totdeauna, dai jos gogu si ai scapat, nene, de orice griji, ca nici o laba nu mai poti face ... deci bine-ai venit in clubul "limbistilor" )))))))
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 25, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 25, 2014 Limba, ca limba ... chiar nu-mi displace s-o utilizez si in alte exercitii, excluzandu-l pe acela de a clemfani mancarea..dar gogu, mai ales unul tzeapan, care nu cade lat la prima intalnire a inamicului, ala ramane baza.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2014 Aaaaaaa , pai vezi ma kuza de ce poti tu sa babardesti cate una pe zi acum , s-a rugat "don"soara" pentru potenta ta (financiara) ca sa iti mai dau un "hint", voi munciti cate 8 ore pe zi, dupa care spargeti usa de la firma, da ? eu muncesc 10-12-14-16 ore pe zi ... dar stiu pentru ce muncesc .... si cand ma apuca cheful de futut, ma duc ATUNCI la curve pana ma linistesc ... si gata ... dupa care stau linistit o vreme
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 25, 2014 Postat Martie 25, 2014 O simpla observatie, din ce am citit, mie mi se pare interesant ca pare ok sa iti inseli nevasta (cu care imparti si bune si rele, careia i-ai jurat credinta etc), dar "cel mai bun prieten" care in cele mai multe cazuri e un vechi prieten din liceu cu care iesi mai des la o bere si te uiti dupa alte fuste pe strada, fereasca sfantul sa incalci "codul de onoare" intre barbati.Precizez ca nu e o critica la adresa nimanui, in caz ca s-a inteles gresit, e o pura constatare.Observatia ta este adevarata si, cu putin efort, cred ca poate fi demonstrata stiintific (nu voi face eu asta, evident). Nu sunt de acord cu afirmatia ta: "pare OK sa iti inseli nevasta". Intr-o societate monogama, nu putem pretinde acest lucru. Cei mai multi au mustrari de constiinta atunci cand isi inseala partenera. Roata a fost deja inventata: vrem sa babardim tot ce prindem dar cerem partenerei exclusivitate. Oamenii nu sunt inzestrati de la natura cu o gandire monogama. Efectul Coolidge este o dovada in acest sens(http://en.wikipedia.org/wiki/Coolidge_effect).Numai cutuma este cea care retine barbatul in a avea o multitudine de partenere. Problemele de ordin moral si teama de a pierde partenera izvorasc exclusiv din aceasta cutuma. Ca dovada, daca societatea in asamblul ei si, inclusiv, partenera ar tolera un comportament libertin si nu ar cere exclusivitate sexuala din partea noastra, problemele de ordin moral si teama ar disparea subit. Am fute alte femei de cate ori am avea ocazia. Stiinta ne-a spus deja ca fidelitatea este rezultatul unei constrangeri si nu o mostenire genetica. "Codul de onoare"/camaraderia intre barbati este insa o mostenire genetica. Imi pare foarte rau ca nu mai am link-urile in care am citit informatia. Stiu ca tre' sa ne intoarcem mult in timp, pe vremea cand barbatii vanau impreuna si isi lasau viata unul in mana celuilalt. 1
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 25, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 25, 2014 Ma intreb, pe cand rahatii aia dementi de cercetatori vor descoperi(aberatii gen coolidge), ca ar fi de preferat sa ne futem noi primii ficele/fii, daca tot ne-am chinuit sa-i facem , nuuu???
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 25, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 25, 2014 Guru/curu gangbang chisat in freza si alte intergrari in anus Biviol se pare c-a descoperit-o deja....multi cretini pe lumea asta nea Gabi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum