Sari la conținut

Ce faceti daca SOTIA celui mai bun prieten va face avansuri ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest Romania
  • Oras:Bucharest Romania
Postat

Am fost si eu o sotie cu dureri de cap, fara chef si tradatoare :( Recunosc, regret si imi asum ceea ce am facut precum si faptul ca am pierdut singurul barbat pe care l-am iubit cu adevarat. 

Insa niciodata nu am atentat la prietenei/ rude/ cunostinte comune pentru "nebuniile" mele...asta nu as fi putut sa mi-o asum, cu asta nu as fi putut sa traiesc  :no2

Draga Sorina nu contest experienta TA nu nici pe departe dar cred ca ce ai pierdut TU nu a fost barbatul iubit pentru ca l-ai inselat ...TU in viziunea mea si a celor scrise de tine si cu consimtamantul tau ai pierdut ceia ce nu ai avut IUBIREA pentru EL daca vrei el a pierdut pasul cu dorintele tale (probabil stari si trairi neintelese acumulate cu ceva nevoi)...cred ca nu oricine are calitate de a face ce faci tu ..poate nici curajul ...poate amandoua sau poate mai mult dar cu siguranta multe sotii au dureri de cap si nu numai ...si totusi nu fac pasul...ce crezi? citind cele scrise de tine in perioada ce a trecut constat ca esti o fire vesela placuta cu nevoi si trairi ce nu le vei gasii la o singura persoana dar cu siguranta agitatie cumulata cu dorinta risipita te va face sa-ti doresti timpul trecut ..nu cred ca vei compesa linistea, iubire si stabilitatea unei relatii cu EL cel iubit cu experienta poate si partea financiara, independenta atunci cand timpul se poate oprii....nu risipi ce ai nu regreta ce ai avut nu cauta sa regreti fapta ta nu amesteca pierdere cu regretul pentru IUBIREA ADEVARATA pentru ca inca nu le-ai avut cu adevarat..poate gresesc poate deranjez dar la cum te percep din ce exprimi ai puterea sa INTELEGI tu cu tine si zambetul permanent..SUCCES

• Oras:cred ca aici
  • Oras:cred ca aici
Postat

Draga Sorina nu contest experienta TA nu nici pe departe dar cred ca ce ai pierdut TU nu a fost barbatul iubit pentru ca l-ai inselat ...TU in viziunea mea si a celor scrise de tine si cu consimtamantul tau ai pierdut ceia ce nu ai avut IUBIREA pentru EL daca vrei el a pierdut pasul cu dorintele tale (probabil stari si trairi neintelese acumulate cu ceva nevoi)...cred ca nu oricine are calitate de a face ce faci tu ..poate nici curajul ...poate amandoua sau poate mai mult dar cu siguranta multe sotii au dureri de cap si nu numai ...si totusi nu fac pasul...ce crezi? citind cele scrise de tine in perioada ce a trecut constat ca esti o fire vesela placuta cu nevoi si trairi ce nu le vei gasii la o singura persoana dar cu siguranta agitatie cumulata cu dorinta risipita te va face sa-ti doresti timpul trecut ..nu cred ca vei compesa linistea, iubire si stabilitatea unei relatii cu EL cel iubit cu experienta poate si partea financiara, independenta atunci cand timpul se poate oprii....nu risipi ce ai nu regreta ce ai avut nu cauta sa regreti fapta ta nu amesteca pierdere cu regretul pentru IUBIREA ADEVARATA pentru ca inca nu le-ai avut cu adevarat..poate gresesc poate deranjez dar la cum te percep din ce exprimi ai puterea sa INTELEGI tu cu tine si zambetul permanent..SUCCES

Sa fiu al naiba dar esti prea profund nu inteleg nimic ceva mai scurtat nu ai?

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Ma intreb, pe cand rahatii aia dementi de cercetatori vor descoperi(aberatii gen coolidge), ca ar fi de preferat sa ne futem noi primii ficele/fii, daca tot ne-am chinuit sa-i facem , nuuu??? :thinking 

Cred ca ai gresit ordinea. Cercetatorii observa intai fenomenul si apoi cauta sa-l explice. 

In contextul dat ei nu fac recomandari ci constatari.

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Ti-am zis eu ca sunt cam cretini cercetatorii astia ai lu matale...fut banii contribuabililor de si prin intreaga lume, cand simplu, dupa juma' de an de vizionat canalele tv romanesti, fenomenu se poate observa/constata cu ochiu(nu ala maro) liber chiar si de pe luna.

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Observatia ta este adevarata si, cu putin efort, cred ca poate fi demonstrata stiintific (nu voi face eu asta, evident). Nu sunt de acord cu afirmatia ta: "pare OK sa iti inseli nevasta". Intr-o societate monogama, nu putem pretinde acest lucru. Cei mai multi au mustrari de constiinta atunci cand isi inseala partenera.

Roata a fost deja inventata: vrem sa babardim tot ce prindem dar cerem partenerei exclusivitate.

Oamenii nu sunt inzestrati de la natura cu o gandire monogama. Efectul Coolidge este o dovada in acest sens(http://en.wikipedia.org/wiki/Coolidge_effect).

Numai cutuma este cea care retine barbatul in a avea o multitudine de partenere. Problemele de ordin moral si teama de a pierde partenera izvorasc exclusiv din aceasta cutuma. Ca dovada, daca societatea in asamblul ei si, inclusiv, partenera ar tolera un comportament libertin si nu ar cere exclusivitate sexuala din partea noastra, problemele de ordin moral si teama ar disparea subit. Am fute alte femei de cate ori am avea ocazia.

Stiinta ne-a spus deja ca fidelitatea este rezultatul unei constrangeri si nu o mostenire genetica.

"Codul de onoare"/camaraderia intre barbati este insa o mostenire genetica. Imi pare foarte rau ca nu mai am link-urile in care am citit informatia. Stiu ca tre' sa ne intoarcem mult in timp, pe vremea cand barbatii vanau impreuna si isi lasau viata unul in mana celuilalt.

Printre atâtea invective debordate cu aer intelectual de unii semidocți,e bine cand mai citesc și un post rational ;)

• Oras:RO
Postat
"Ce faceti daca SOTIA celui mai bun prieten va face avansuri ?"

Hai sa complic eu putin intrebarea... Ce faceti daca sotia/iubita unui prieten va face avansuri... de fata cu el ?!  :s

Mi s-a intamplat mie... si inca mi se intampla, cu o tipa cu care am mai facut "chestii" in trecut.. Tipul (care stie detaliul asta), ori este prea indragostit, ori prea fraier, crede ca este doar in gluma, cum credeam si eu la inceput, dar a devenit din ce in ce mai enervant, tiipa fiind buna in draci, iar uneori chiar depaseste limitele, de ma face sa imi plesneasca chilotii de pe mine  :laugh2 De obicei ma prinde cu garda jos, multe dintre faze petrecandu-se atunci cand sunt alcoolizat ..Lui nu am si nu stiu ce sa ii spun, mai ales ca a vazut o gramada din fazele astea, dar totusi chiar nu inteleg lipsa lui de orice fel de reactie, iar eu chiar nu vreau sa ma bag in relatia lor si sa o stric. Tot ce am putut face a fost sa ma prefac ca nu sunt impresionat, ba chiar i'am spus fetei ca nu e ok ceea ce face, dar parca am vorbit cu peretii. Chiar m-am saturat sa ma simt prost la episoade din astea tampite, de genul dupa ce o vede pe gagica-sa cum se lipeste de mine vreo ora, sa iesim apoi amandoi la o bere si sa ma astept in orice moment sa imi reproseze mie ceva..  :no2

Orice sugestie e binevenita..  :laugh2

• Oras:N.Dame
Postat

@bama_boy, cea mai buna atitudine ar fi, pur si simplu, sa eviti ocaziile pentru ca domnita respectiva sa creeze acele situatii jenante. Cauta sa nu te mai intalnesti si cu ea, sa te vezi doar cu prietenul tau.

Daca, totusi, e inevitabil sa fii in prezenta ei, evita sa consumi prea mult alcool, astfel incat tu sa detii permanent controlul. Spre exemplu, se llpeste de tine când tu stai pe scaun, te ridici si pleci din zona, te invita la dans, refuzi politicos etc.

Asa cred ca e cel mai bine...Cat ar fi de incapatanata, tot va abandona si isi va cauta alta victima, macar tu vei fi cu constiinta impacata.

• Like 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hm, poate e dornica de un 3some :)

• Like 1
Postat

quasim, de fiecare data cand petrec cateva zile in orasul natal, stau aproape non stop cu gasca de prieteni,iar cei doi sunt niste prieteni foarte buni si vechi, deci nu caut sa imi stric relatia cu nici unul din ei. Iar asta nu se intampla doar cand sunt baut,ci mereu, astea fiind doar ocazii cand stie sa profite ca nu pot sa ma abtin asa bine sa ii raspund avansurilor. Din fericire nu s-a ajuns niciodata la lucruri mai grave.. :)

Postat

Hm, poate e dornica de un 3some :)

un 3some pt mine suna bine doar cand e vb de mine si alte 2 fete, cu alti baieti... exclus !! nu sunt adeptul luptei cu sabiile  :laugh2

Postat

Am inteles ca nu s-a mers mai departe, si te felicit pentru onoare, @bama_boy!..Numai ca e un alt pericol: chiar daca sotul ei accepta situatia din diferite motive (numai de el stiute si care nici nu ne interesaza acum) si trateaza in gluma gesturile sotiei pentru a salva oarecum aparentele, prietenia dintre voi doi se va eroda, vrând-nevrând.

In subconstientul lui, mai ales daca o iubeste, te va privi ca pe un rival. Daca gesturile tale de respingere vor fi ferme, incet-lege cine e vinovatul si cine ii este loial.

• Like 1
Postat

Voi incerca sa fiu mai ferm cu refuzurile... Dar nu asa de dur incat sa supar pe cineva.. :)) .. Am mai patit o data treaba asta.. tot cu o amica (sa nu credeti ca mint sau ca vreau sa ma dau mare.. am un anturaj foarte nebun)  :laugh2 careia i-am spus direct ca nu vreau sa ma culc cu ea.. si s-a suparat de nu a mai vorbit cu mine 2 saptamani  :mellow: (da stiu.. ce prostie..)

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

O fut si gata, ce atatea discutii.  :laugh2

Postat

O fut si gata, ce atatea discutii.  :laugh2

Am facut si asta.. dar pe vremea aia nu era si gagicul ei in peisaj :)

Postat

Am facut si asta.. dar pe vremea aia nu era si gagicul ei in peisaj :)

prin deductie matematica, i-ai futut pe amandoi, pe ea la propriu, iar pe el prin dos, miseleste  :laugh2

Postat

prin deductie matematica, i-ai futut pe amandoi, pe ea la propriu, iar pe el prin dos, miseleste  :laugh2

m-ai inteles gresit.. atunci cand m-am culcat cu ea.. nu era intr-o relatie cu nimeni ;)

Postat

m-ai inteles gresit.. atunci cand m-am culcat cu ea.. nu era intr-o relatie cu nimeni ;)

atunci nu se pune, deci nu ai facut nimic rau 

Postat

atunci nu se pune, deci nu ai facut nimic rau 

nu sunt genul.. din punctul asta de vedere nu am facunt nimic rau nimanui/cu nimeni si nici nu am intentia sa o fac vreodata  :angel

Postat

nu sunt genul.. din punctul asta de vedere nu am facunt nimic rau nimanui/cu nimeni si nici nu am intentia sa o fac vreodata  :angel

angel heart, iti recomand filmul  ;)

Postat

angel heart, iti recomand filmul  ;)

mi-ai citit mintile.. chiar ma gandeam la ce film sa adorm in seara asta.. thanks ! :D

Postat

mi-ai citit mintile.. chiar ma gandeam la ce film sa adorm in seara asta.. thanks ! :D

cu placere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...