deepfake12 Reputație: 40 Postat Decembrie 3, 2024 Postat Decembrie 3, 2024 Acum 4 ore, Larisssaaaa a spus: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 Pai e bine asa? Vreau si eu oferta asta, ca si eu am primit aceeasi propunere!😇😇😇 Unde mai pui ca trebuie sa execut si o pedeapsa!😋😁🥰🥰 1
Puwllon2 Reputație: 495 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:Severin Oras:Severin Postat Decembrie 3, 2024 4 hours ago, Larisssaaaa said: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 Am citit primul tau comm , acum te felicit pentru corectura , este mult mai bine asa si in favoarea ta (chiar daca pe undeva ai si tu dreptate ,...insa zeci de pozitii si tot degeaba totusi e prea mult... 😅). Daca ne sincronizam candva in Craiova va coordonez eu , am ceva ceva experienta , pupici 😘❤️ 1
deepfake12 Reputație: 40 Postat Decembrie 3, 2024 Postat Decembrie 3, 2024 Acum 41 minute, Puwllon2 a spus: Am citit primul tau comm , acum te felicit pentru corectura , este mult mai bine asa si in favoarea ta (chiar daca pe undeva ai si tu dreptate ,...insa zeci de pozitii si tot degeaba totusi e prea mult... 😅). Daca ne sincronizam candva in Craiova va coordonez eu , am ceva ceva experienta , pupici 😘❤️ Sa stii ca sunt dispus sa vin si eu ca sa asist, sa imi notez si eu cateva idei! 🤓🤓 1
Membru Premium Ioncoilung22 Reputație: 508 Postat Decembrie 4, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 4, 2024 Acum 7 ore, Larisssaaaa a spus: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 A face sex cu două fete deodată, este visul oricărui bărbat,chiar dacă nu a ieșit cum ar fi trebuit din varii motive, nu are rost să existe un,, țap ispasitor,.Ideea e că suntem puțini care încercăm ceea ce ai făcut tu,, Swift99,, și nu trebuie să te simți dezamăgit. Ca acțiunea să fie cât mai reușită este nevoie de mai multe vizite și fără inhibiții, atât la fete cât și la bărbat, cea ce a fost mai puțin probabil in cazul de față. Practic mai mult v-ați incurcat, și la momentul acela nu a existat inițiativa din nici o parte. .Daca a-ți mai repeta fenomenul,, trio,, cu siguranță ar iesi mult mai bn,si de aceea se merită o a doua șansă ,mai ales dacă Larisa este dispusă și pt o mică reducere,cea ce se numește,, ofertă de nerefuzat,,doar pt tine,, Swift99.. Deci este un gest frumos mai rar intalnit pt care Larissa merită apreciată. Succes si ciocanele tari urez tuturor, NB. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum