Sari la conținut

Anna - 0758 385 731

Stefan172

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
1 hour ago, cristianand2 said:

Mai multe detalii? Servicii, e pe grabă?

E sau cel puțin era o fată politicoasa și bine crescută,servicii decente,mai soft,așa,mi a plăcut!

• Oras:Peste tot
Postat
Acum 8 ore, papura voda a spus:

Bunicica Ana!

Am fost la ea!

Pentru ca eram pe graba nu am putut termina recenzia și am apăsat din greșeală sa o postez de asta am scris "sa nu aprobați ca nu am terminat de scris" Anna este o fata frumoasa și când zic frumoasa înseamnă frumoasă, sper sa mai stea în Slatina pentru ca este una din puținele fete care merită vizitată, Slatina a ajuns o seceta au rămas doar epavele de grase urat mirositoare, uratele cu nasul mare care se uita sa te fure. 

Hai sa o vizitam pe Anna mai și sa o facem sa stea mai mult în oraș ca fetele de pe forum nu o sa mai vina pe aici și nu putem merge mereu la Craiova sau Pitești. 

• Like 2
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
Acum 4 ore, cristianand2 a spus:

O să i fac o vizită azi și revin cu o recenzie. 

Te așteptam cu mai multe detalii,cum se descurca la oral,și alte picanterii pe care le-ar face in pat. Colegul nu prea a fost așa explicit,doar pare o promovare. Așa ca spor la treaba și așteptam naratiunea👍

Postat

Vizitat titulara topicului și nu pot spune ca m-a dat pe spate.

Are undeva la 30-35 de ani, skinny ( pentru amatori) arata bine pentru vârsta ei, vrea sa se facă plăcută și este sociabilă.

M-a așteptat dezbrăcată, am discutat cca1-2 min apoi m-am cerut la baie pentru o igienizare rapidă apoi venit în cameră și trecut la acțiune.

Oral- pot spune nimic special, îl face apăsat fără sucțiune și am avut impresia ca a folosit putin dinții, pe scurt un oral care e făcut doar sa ți se scoale fără artificii. Un minus este ca după 1 min a pus prezervativul fără să mă întrebe dacă mai vreau să continui.

Normal- pus prezervativul, o pun in doggy iar aici este strâmtă și nu folosește lubrifiant deci se udă natural. Pompez câteva minute și da senzația ca îi place dar tot în același timp e pusă și puțin pe fast fuck asta după ce am rugat o să se pună în misionar( nu prea i-a convenit dar s-a conformat, pompat cateva minute îmbrăcat si plecat. 
Ca note: 

Oral mecanic, fără artificii- 7

La normal te întreabă cum vrei dar are tendințe să te grăbească sa finalizezi mai repede și nu prea îi place sa schimbe pozițiile. Nota 7-8

Nu face finalizare orală, de anal nu am întrebat dar nu cred.

In principiu merita vizitata odată dar eu nu cred ca o mai revizitez, posibil sa mai rămână câteva zile fiind pentru prima dată în orașul nostru.

150 de lei cadoul iar ora este 300.

Timp petrecut undeva la 15 minute iar ca locație bv Ioan Cuza lângă cafeneaua la strada fix în intersectie.

• Like 2
  • Mersi 1
Postat

Am revizitat-o astăzi din lipsa fetelor din orașul nostru și am făcut o mare greșeală. Dacă prima dată pot spune ca a fost ok acum am plecat neterminat, dacă se poate ar fii ok să îți dai drumul în 5 minute și să nu schimbi nici o poziție:)) totuși eu am schimbat 3-4 poziții chiar dacă s-arătat super nemulțumita și la un moment dat a venit cunoscută fraza “ încearcă să îți dai drumul” 🤣. Cred ca mi a repetat de 10 ori ca ea nu mai poate și plm. Intr-un final am renunțat și am plecat neterminat, ca timp am stat 15 minute, decartat 150 de lei. Fraților dacă știți ca finalizați sub 5 minute și futeti intr-o singura poziție merge incercata altfel eu vă recomand sa stați acasă și sa dați o labă pentru ca veți pleca de la ea neterminat și nervos.

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, cristianand2 a spus:

Am revizitat-o astăzi din lipsa fetelor din orașul nostru și am făcut o mare greșeală. Dacă prima dată pot spune ca a fost ok acum am plecat neterminat, dacă se poate ar fii ok să îți dai drumul în 5 minute și să nu schimbi nici o poziție:)) totuși eu am schimbat 3-4 poziții chiar dacă s-arătat super nemulțumita și la un moment dat a venit cunoscută fraza “ încearcă să îți dai drumul” 🤣. Cred ca mi a repetat de 10 ori ca ea nu mai poate și plm. Intr-un final am renunțat și am plecat neterminat, ca timp am stat 15 minute, decartat 150 de lei. Fraților dacă știți ca finalizați sub 5 minute și futeti intr-o singura poziție merge incercata altfel eu vă recomand sa stați acasă și sa dați o labă pentru ca veți pleca de la ea neterminat și nervos.

Te salut, ba frate cu mine a fost ok nu ma grăbit, am schimbat câteva poziți, ca și timp am stat undeva la 15-20 minute, acum ce pot sa îți spun și eu, doar o data am vizitat-o pana acum, probabil contează și chimia Idk. 

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

0758385731 pentru indexare

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...