Sari la conținut

gina-0767863581

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Locatie la Casa de Cultura .Nu este singura in apartament,am auzit galagie si mi-a zis ca mai are doua colege.Tipa este mica de inaltime,chiar pitica,bruneta,slabuta si tare-n clanta.Ca aspect nu este o frumusete sclipitoare dar e draguta ,corp frumos,arata bine.

Oral-8 A intrebat daca il vreau cu sau fara.Am ales neprotejat.Un oral si cu mina si supt,fara DT, cu ceva atentie la coaie, destul de bine executat,invatata banuiesc de johnholmes care doar ce plecase de la ea.Accepta finalizare orala.
Normal-9 Am inceput cu misionar si am terminat primul numar cu ea deasupra. Se misca extrem de bine on top,are energie si nu oboseste.M-a futut si am futut-o,ne-am pupat si mingiiat,se implica frumos cu Fk si reactii placute.
Fata-8,5
Gfe-9 se straduieste,e pupaciosa si lipicioasa,pisicoasa si sociabila
Locatie -8
Pret-200 doua finalizari una in prezervativ ,una orala

• Like 10
Postat

pisicuts,

n-ai somn la ora asta? daca tot nu dormi, inrosteste si tu fata asta, dar vezi ca mai are un topic pe undeva, am pus si link-ul ala. procedeaza cum crezi tu mai bine, dar da-i voie sa vorbeasca cu noi prin pm!

somn usor!

later edit: ms boss!!!

Postat

(.) Un oral si cu mina si supt,fara DT, cu ceva atentie la coaie, destul de bine executat,invatata banuiesc de johnholmes care doar ce plecase de la ea.Accepta finalizare orala.(.)

este adevarat ca am fost pe la ea si este adevarat ca suntem in cursuri intensive! eu zic ca foarte curand rezultatele vor fi remarcabile! nice pix! nu stiam de catuse, m-ar fi ajutat un pic ca ar fi restrictionat manutele!

:)

• Oras:bangkok
Postat

sa vezi ginutzo ce plesneala iti iei la poponeata cind o vedea john holmes pozele tale....

Postat

sa vezi ginutzo ce plesneala iti iei la poponeata cind o vedea john holmes pozele tale....

:) sa stii prietene ca altceva m-a uimit pe mine la pozele alea! am intrebat-o aseara si mi-a confirmat si tot uimit am ramas! daca o intrebi iti va spune ea toata povestea!

Postat

daaaa...mi-ai luat vorba din gura obi! draguta, te-ai blonzit de tot? frumos! da bine contrastul cu pielicica ta bronzata. ia spune-ne si noua te rog, cu cine esti in noua locatie? poate aduci si tu la cunostinta tuturor baietilor de aici oferta ta ca sa fie lamuriti pe deplin. frumusele pozele tale, dar nu suporta comparatie cu alea din setul facute de colegul nostru mai libidinos. sau era mai limbidinos?!

:laugh2

Postat

daaaa...mi-ai luat vorba din gura obi! draguta, te-ai blonzit de tot? frumos! da bine contrastul cu pielicica ta bronzata. ia spune-ne si noua te rog, cu cine esti in noua locatie? poate aduci si tu la cunostinta tuturor baietilor de aici oferta ta ca sa fie lamuriti pe deplin. frumusele pozele tale, dar nu suporta comparatie cu alea din setul facute de colegul nostru mai libidinos. sau era mai limbidinos?!

:laugh2

buna Johny eu am decis pana la urma sa raman in locatie cu Cosminutza pt o perioada de maxim o luna(pana ma obisnuiesc cu apartamentul)..m-am blonzit de tot si m-am tuns :((( ...preturile sunt aceleasi si servicile de asemenea...nimic in plus nimic in minus... pupicei

• Like 1
Postat

ptiu drace ,sa nu te mai recunosc, ai mai crescut putin ,incepi sa arati a femeie, domnisorico.

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Da

si mai aveai si o colega?

intreb ca sa nu fie vreo confuzie ca nu esti singura fata care a stat la EDEN....

Ai si un accent regional?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...