arrond Reputație: 350 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 27, 2014 Vigilent.. garantez eu pentru Costinsef. Il cunosc personal. E peste.. e tatuat si are fata de criminal in serie.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 27, 2014 Daca are fata de criminal in serie e ok. Asta inseamna ca e om serios si nu umbla cu jumatati de masura. 2
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Vad ca citesti pe aici.Ti-ai dat demisia sau esti in concediu?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 Vad ca citesti pe aici.Ti-ai dat demisia sau esti in concediu? Citesc cam peste tot. Daca iti placea si tie scoala, stateai si tu la un birou si altii faceau munca fizica.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 Citesc cam peste tot. Daca iti placea si tie scoala, stateai si tu la un birou si altii faceau munca fizica. astea sunt aspiratiile lui sa stea la un birou, pe un cacat de salariu, va-n gura de paraziti. cu ce iti tratezi hemoroizii?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 astea sunt aspiratiile lui sa stea la un birou, pe un cacat de salariu, va-n gura de paraziti. cu ce iti tratezi hemoroizii? Nu sint aspiratii prostule sint realitati. Avem norocul ca salahori ca tine exista peste tot. P.S. Salariul meu de cacat, este mult peste venitul tau bogat. P.S. 1 Cel mai bun tratament pentru hemoroizi e limba ta. Te angajez!
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Citesc cam peste tot. Daca iti placea si tie scoala, stateai si tu la un birou si altii faceau munca fizica. Era Gina online nu pe tine te-am intrebat.As fi bucuros daca incerci sa ma ignori. Mersi.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 Era Gina online nu pe tine te-am intrebat.As fi bucuros daca incerci sa ma ignori. Mersi. Regula site-ului spune cam asa. Cand faci o postare cu o intrebare si nu dai citat , inseamna ca te adresezi membrului care a postat inaintea ta. Deci....
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 Regula site-ului spune cam asa. Cand faci o postare cu o intrebare si nu dai citat , inseamna ca te adresezi membrului care a postat inaintea ta. Deci....daca s-ar fi pus in practica regulile siteului tu erai de mult banat. faci offtopic pe toate topicele si nu faci recenzii. jet!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 29, 2014 daca s-ar fi pus in practica regulile siteului tu erai de mult banat. faci offtopic pe toate topicele si nu faci recenzii. jet!dar tu infectatule, cui mortii ma-tii faci recenzii?stingii?
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 dar tu infectatule, cui mortii ma-tii faci recenzii?stingii?eu va fac voua recenzii, prostule. uratule
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 29, 2014 hai pa , spor la laba.te las pe mina lui advanced.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 hai pa , spor la laba.te las pe mina lui advanced.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 ala e in aceiasi liga cu tine. il fut la fel de simplu ca pe tine. genul grobian si extrem de prost
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 daca s-ar fi pus in practica regulile siteului tu erai de mult banat. faci offtopic pe toate topicele si nu faci recenzii. jet! Asa cum bine ai spus.... daca se puneau in practica regulile site-ului, tu nu prindeai nici doua zile. Eu am prins si zilele acelea si inca am acelasi cont ca si la inceput. Tu o sa-l schimbi si pe asta, cat de curand. Dar nu-i nici o problema, ca te intorci cu si mai mare ura-n tine. Asta e o caracteristica a saraciilor ( si nu ma refer doar la bani ). Esti sarac peste tot. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 29, 2014 ala e in aceiasi liga cu tine. il fut la fel de simplu ca pe tine. genul grobian si extrem de prost Te-ai uitat in oglinda ? ..... tu nici macar genul masculin nu te poti numi. P.S. Advanced are multe clase peste tine. Te face la toate capitolele : bani, scoala, cultura, pozitie sociala, etc. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 29, 2014 Te-ai uitat in oglinda ? ..... tu nici macar genul masculin nu te poti numi. P.S. Advanced are multe clase peste tine. Te face la toate capitolele : bani, scoala, cultura, pozitie sociala, etc. javra schelalaita se uita mereu in oglinda si ce crezi tu ca vede? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 29, 2014 ala e in aceiasi liga cu tine. il fut la fel de simplu ca pe tine. genul grobian si extrem de prostuite pe cine futi tu , pentru ca iti permiti, bunaciunea ta:
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 29, 2014 Te-ai uitat in oglinda ? ..... tu nici macar genul masculin nu te poti numi. P.S. Advanced are multe clase peste tine. Te face la toate capitolele : bani, scoala, cultura, pozitie sociala, etc. "prietenul" tau este cel mai dezgustator si sinistru personaj pe acest forum. wtf!!!tu esti un lingau nenorocit care crede ca o sa-i pice si lui ceva. stii ce zic? marsi du-te draq de bulangiu. daca te-as avea in fata acum ti-ai lua o flegma din aia adunata din gat!!! jet! nu am timp de voi, sunt in weekend.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 29, 2014 nici noi nu prea avem timp de tine. ne-ai plictisit destul astazi. odihneste-te .rest in peace.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2014 "prietenul" tau este cel mai dezgustator si sinistru personaj pe acest forum. wtf!!!tu esti un lingau nenorocit care crede ca o sa-i pice si lui ceva. stii ce zic? marsi du-te draq de bulangiu. daca te-as avea in fata acum ti-ai lua o flegma din aia adunata din gat!!! jet! nu am timp de voi, sunt in weekend. Ti-am oferit posibilitatea sa fim fata in fata, numai ca tu ai un caracter de pizda lasa. Mars la tara acolo unde nu ai net si nu ne mai aburi ca te distrezi in week-end. P.S. Apropo de prietenul meu. Este mai barbat ca tine din orice pozitie, arata bine, are bani, are relatii, are scoal, are tot ce vrei. Tu nu ai decat prostie si o groaza de rate de dovedit 1
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 30, 2014 Ti-am oferit posibilitatea sa fim fata in fata, numai ca tu ai un caracter de pizda lasa. Mars la tara acolo unde nu ai net si nu ne mai aburi ca te distrezi in week-end. P.S. Apropo de prietenul meu. Este mai barbat ca tine din orice pozitie, arata bine, are bani, are relatii, are scoal, are tot ce vrei. Tu nu ai decat prostie si o groaza de rate de doveditDu-te ma draq de lingau. E clar ca esti antrenat in spiritul de pupincurist. Esti vraiste! Aseara ma gaseai in Piata Universitatii. Tu fute-ti karma in continuare. ps: oi fi Bucurestean draq... ma gandesc.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Noiembrie 30, 2014 Du-te ma draq de lingau. E clar ca esti antrenat in spiritul de pupincurist. Esti vraiste! Aseara ma gaseai in Piata Universitatii. Tu fute-ti karma in continuare. ps: oi fi Bucurestean draq... ma gandesc. aha deci esti gabor, dirijai circulatia in piata? acum iti inteleg mai bine frustrarea. la cite puli iti iei in bot mai ceva decit de ziua ta.
ddpof Reputație: 12 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 30, 2014 aha deci esti gabor, dirijai circulatia in piata? acum iti inteleg mai bine frustrarea. la cite puli iti iei in bot mai ceva decit de ziua ta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2014 aha deci esti gabor, dirijai circulatia in piata? acum iti inteleg mai bine frustrarea. la cite puli iti iei in bot mai ceva decit de ziua ta. E gabor pe dracu. Asta e un aurolac pricajit ce-si face veacu prin Piata Universitatii. Probabil ca a fost ceva cu mocaciune si n-a vrut sa-si piarda randul.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum