watson Reputație: 238 Postat Decembrie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 19, 2014 criminala discutie. pe bune.
watson Reputație: 238 Postat Decembrie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 19, 2014 Nu sint aspiratii prostule sint realitati. Avem norocul ca salahori ca tine exista peste tot. P.S. Salariul meu de cacat, este mult peste venitul tau bogat. P.S. 1 Cel mai bun tratament pentru hemoroizi e limba ta. Te angajez!
rino Reputație: 9 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 4, 2015 Bai,nene lasati-o in plm cu comentariile retarde ...treceti direct la subiectele site-ului si nu va mai certati
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2015 Hmmmm, ti-a trebuit mai bine de o luna sa-ti dai seama ca am incetat sa ne certam..... aici P.S. Acesta este un comentariu retard..... nu atat de retard ca cel de mai sus, dar m-am straduit sa ma ridic la inaltimea antevorbitoro-tastatorului meu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum