Sari la conținut

🔞Natalia - GFE - PARTY ❄️ 0764994131📍CENTRU 🔞

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 10/3/2024 at 3:58 PM, popescu_george said:

Salutare,

Dupa un sir de intalniri reusite la alte doamne mereu se gaseste cate una care sa strice scorul cum ar fi titulara topicului.

Intrebat pe timpul zilei daca lucreaza seara, domnisoara confirma.

Intrebat la 23:00 daca mai e , domnisoara confirma si imi spune ca ma asteapta la 00:30 si imi da locatia .

Eu, prost (ca doar am zis ca nu ma mai duc la adepte de "party" ca nu ai nicio baza in ele), m-am pregatit si m-am dus spre adresa. Ajung la locatie, scriu... nimic... doar citeste. Mai astept, zic na, o fi in dus si doar a citit si e uda nu poate scrie (tot eu prost).

Astept regulamentarul 15 minute timp in care o tot intrebam daca ramane valabil si ea doar citea si nu raspundea. 

Evident ... TEPARA :)

Asa ca, daca vrei sa nu fii prost ca mine... evita domnisoara asta numai cu party in cap 🤠

Spor la treaba 

Eu mai prost ca tine. Am așteptat mai bine de juma de ora. Dar și tu batman. Am avertizat înainte. Stai liniștit.  Mai bine ca ju a răspuns. Nu ai pierdut nimic. Na, deși am zis ca nu mai comentez aici nu m-am putut abține.

On 9/12/2024 at 10:58 AM, Amg24 said:
On 9/11/2024 at 10:27 PM, anonim01 said:

Gicule, de multe ori am mers pe intuiția ta, și a fost bine. De data asta ai dat-o în bara. Ma rog, nu ai greșit nimic ca ai acordat prezumția de nevinovăție fetei. 

E CEA MAI MARE ȚEAPĂ pe care am luat-o anul asta. Trebuia sa o halesc și eu nu? 

Fraților,  nu va duceți! Cei mai prost investiți 250 lei. Nu merita nici 150lei. Atitudine de centurista. Pozele sunt de acu 10 ani. 

De obicei nu scriu decât dacă e foarte grav, și astăzi m-am sacrificat pentru voi și va rog, nu faceți greseala mea. 

După ce am așteptat 40 minute, ca a fost la magazin cu taxiul, eu prost, trebuia da plec după 10, dar eu nu. Batman! am purces la acțiune.  Început cu un ON slăbuț,  după 2 minute vrea sa pună prezervativul pe pula jumate sculata. La insistentele mele a mai supt încă 2 minute. Pune prez se urca pe.mine. ala micu leșinat.  O rog sa-l scoale sa facă oral deși nu face cim. A alternat 10 secunde cu gura 2 minute cu mana fără succes.  

NU RECOMAND! 

Fără apa caldă,  fără seriozitate, cu vânătăi pe corp, probabil de la hamsia din bucătărie cu care se certa după ce am plecat va recomand sa încercați un publi, cu siguranță aveți șanse sa ieșiți mai bine. 

Concluzia: NU!!! 

Ma aștept sa comenteze pe aici ca nu mi-a sculat, ca a încercat ca nu știu ce mai știu eu sau alte minciuni. Acesta este ultimul mesaj pe acest topic și nu-i voi răspunde. 

Nasoala experienta...ce sa zic !🤦‍♂️

Dar ma fratilor...in anul 2024 dupa atatia ani de curvasareala/ experiente pe forum, mai puneti botul la asa vrajeala proasta ?!

Rafinament, tari straine ...😂🤦‍♂️...si pozele...de centura, de la sapă.😂🤦‍♂️

Expand  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...