Sari la conținut

🔞Natalia - GFE - PARTY ❄️ 0764994131📍CENTRU 🔞

Postări Recomandate

• Telefon: 0764994131
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua,astăzi lucrez până seara târziu ,aștept programări , vă pupici ❤️💋🤪🥳

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Natalia. Pe scurt, recomand din toată inima

Politicoasă, profesională dar glumeață cand trebuie. 

Corpul este foarte frumos, ingrijit, piele fină, buze naturale, ochişori foarte frumoşi si o privire calda, erotica. 

Comportament adecvat. Nu m-am simțit grăbit, nici la 30 de minute, foarte receptivă, atingeri, sărutari. 

Locația si igiena foarte bune. Nimic de reproşat. 

O experientă foarte placută la care merită sa te intorci.

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, jhinkhada a spus:

Am fost la Natalia. Pe scurt, recomand din toată inima

Politicoasă, profesională dar glumeață cand trebuie. 

Corpul este foarte frumos, ingrijit, piele fină, buze naturale, ochişori foarte frumoşi si o privire calda, erotica. 

Comportament adecvat. Nu m-am simțit grăbit, nici la 30 de minute, foarte receptivă, atingeri, sărutari. 

Locația si igiena foarte bune. Nimic de reproşat. 

O experientă foarte placută la care merită sa te intorci.

Îți mulțumesc și te aștept cu drag oricând,te pup ❤️😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua,asta programul meu este de la 12:30 până la 05:00 așa ca vă aștept cu drag pe toți ,vă pupici ❤️💋😘🔞

88980c00-e66d-4bbb-af68-3929de70ef01.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara dragii mei,am revenit înapoi ,astăzi am program de la 18:00 până la 02:00 ,vă aștept cu programări vă pup 💋😍🔞

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara dragilor ,astăzi sunt disponibilă de la 20:30 până la 03:00 , vă aștept cu drag vă pupici 💋😘❤️ 

Link spre comentariu

Ce aveti ma, e top femeia. La pretu asta am patit sa merg la locatie si sa se prezinte altceva (nu in cazul asta) . E cute, micuta, cur frumos. Nu m a grabit, cand am intrebat o daca a pus timer ul a zis ca "n am nevoie" . E foarte precauta si atenta. Locatia de la rond e bomba , totul curat si ok . 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 7 ore, chengus a spus:

Ce aveti ma, e top femeia. La pretu asta am patit sa merg la locatie si sa se prezinte altceva (nu in cazul asta) . E cute, micuta, cur frumos. Nu m a grabit, cand am intrebat o daca a pus timer ul a zis ca "n am nevoie" . E foarte precauta si atenta. Locatia de la rond e bomba , totul curat si ok . 

Multumesc frumos,te astept cu drag oricând ❤️ astăzi lucrez de la 11:30 până seara târziu,vă pupici 💋🔞🤪❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 ore, NatalieMed a spus:

Multumesc frumos,te astept cu drag oricând ❤️ astăzi lucrez de la 11:30 până seara târziu,vă pupici 💋🔞🤪❤️

f58cf85b-267b-4513-8192-e1b35111b65b.jpeg

8d347adc-a490-473f-836b-09eb2da888d7.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 ore, ronny9999 a spus:

Belea

Mulțumesc frumos 💋 astăzi voi începe programul de la 13:00 până târziu vă aștept pentru programări,vă pup 💋❤️🔞😈😏

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Astăzi încep la 15:30 și muncesc până seara târziu 😘 vă aștept cu drag pentru programări ,vă pupici 💋😘😍❤️🔞😈🤪

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Astăzi programa de la 13:00 până deseară la 02:00, vă aștept pentru programări,pupici 💋🔞

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragi mei,astazi am program de la 14:00 pana la 02:00, vă aștept pentru programări 💋❤️😍

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața,vă aștept astăzi începând cu ora 12:00 până la 02:00 pentru programări ,pupici 💋❤️🔞

Link spre comentariu

Salutare,

Dupa un sir de intalniri reusite la alte doamne mereu se gaseste cate una care sa strice scorul cum ar fi titulara topicului.

Intrebat pe timpul zilei daca lucreaza seara, domnisoara confirma.

Intrebat la 23:00 daca mai e , domnisoara confirma si imi spune ca ma asteapta la 00:30 si imi da locatia .

Eu, prost (ca doar am zis ca nu ma mai duc la adepte de "party" ca nu ai nicio baza in ele), m-am pregatit si m-am dus spre adresa. Ajung la locatie, scriu... nimic... doar citeste. Mai astept, zic na, o fi in dus si doar a citit si e uda nu poate scrie (tot eu prost).

Astept regulamentarul 15 minute timp in care o tot intrebam daca ramane valabil si ea doar citea si nu raspundea. 

Evident ... TEPARA :)

Asa ca, daca vrei sa nu fii prost ca mine... evita domnisoara asta numai cu party in cap 🤠

Spor la treaba 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Trist 2
Link spre comentariu
6 hours ago, popescu_george said:

Salutare,

Dupa un sir de intalniri reusite la alte doamne mereu se gaseste cate una care sa strice scorul cum ar fi titulara topicului.

Intrebat la 23:00 daca mai e , domnisoara confirma si imi spune ca ma asteapta la 00:30 si imi da locatia .

Eu, prost (ca doar am zis ca nu ma mai duc la adepte de "party" ca nu ai nicio baza in ele), m-am pregatit si m-am dus spre adresa. Ajung la locatie, scriu... nimic... doar citeste. Mai astept, zic na, o fi in dus si doar a citit si e uda nu poate scrie (tot eu prost).

Astept regulamentarul 15 minute timp in care o tot intrebam daca ramane valabil si ea doar citea si nu raspundea. 

Asa ca, daca vrei sa nu fii prost ca mine... evita domnisoara asta numai cu party in cap 🤠

Spor la treaba 

Aproape identic a procedat și cu mine, din păcate.

Link spre comentariu

17 hours ago, popescu_george said:

Salutare,

Spor la treaba 

Pacat, bataie de joc…asa mi a facut Desiree aia din militari am batut si tot Buc😅 pana la ea …nu ma mai duc in veci la astea care lucreaza noaptea…ori caut ceva calitate si dau un ban in plus dar stiu ca e corectitudine si chiar de e 2-3 dimineata ma asteapta…

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...