Sari la conținut

‼INDISPONIBILĂ‼

Postări Recomandate

• Bianca101 a schimbat titlul în ‼INDISPONIBILĂ‼
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Într-un final am fost și eu la domnișoara în cauză 

Tot ce spun e faptul ca este o fată minunată , cu mult bun simț , pro client , deschisă și pregătită să te satisfacă 

Ca și acțiune totul a fost la superlativ deși am terminat mai greu din cauza mea , nu a zis nimic și a încercat tot posibilul sa nu mă lase să plec așa 🥰

Piesa de rezistență e ea cu totul , e frumoasă fooooc , oralul de vis și soft. Are un joc cu buzele demențial. 
Am încercat și anal și nu îmi pare rău deloc. Are o poziție frumoasă in care vezi tot ce se întâmplă acolo jos . 
Eu unul o să revin de fiecare dată , cat de des. 
Spor la babardit!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, beauwhisky a spus:

Într-un final am fost și eu la domnișoara în cauză 

Tot ce spun e faptul ca este o fată minunată , cu mult bun simț , pro client , deschisă și pregătită să te satisfacă 

Ca și acțiune totul a fost la superlativ deși am terminat mai greu din cauza mea , nu a zis nimic și a încercat tot posibilul sa nu mă lase să plec așa 🥰

Piesa de rezistență e ea cu totul , e frumoasă fooooc , oralul de vis și soft. Are un joc cu buzele demențial. 
Am încercat și anal și nu îmi pare rău deloc. Are o poziție frumoasă in care vezi tot ce se întâmplă acolo jos . 
Eu unul o să revin de fiecare dată , cat de des. 
Spor la babardit!

Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru recenzie!🤗

Te mai aștept cu drag ,pupiceii !😘

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitat fata din nou ,ieri, dat ca s-a ivit ocazia,  Bucurie mare si pe bichonul ei, care e tare prietenos.  Oral lent, soft, nu e pentru cei hard, la normal schimbat 2 pozitii ,unde am simtit ca s-a si umezit un pic natural,  lucru placut de astfel,  si 2 pozitii la anal, de asemenea placut, dat ca o simti stramta. Pacat ca nu face si fk,      De vizitat , din partea mea , ori de cite ori revine in Alba , si este posibilitate. Spor si ciocane tari

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...