Sari la conținut

Cuplu matur 0732821581

Postări Recomandate

• Oras:Have

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-matur-casatorit-cu-locatie/e6gie200f7gd7283d31d1i8i38e4i02i.html                                                                  Va saluta ! Știe cineva sau o fost cineva la acest cuplu ? Eu am vb prin mesaje o data când mi-a transmis ca intră și singură urmând să revin în Cta după 2 sapt ! Când am revenit iau legătura și îmi spune ca numai intră singură. Și mă blochează ! Sincer numai înțeleg nimic ! 

Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Cuplu matur 0732821581
Acum 10 ore, freedom2024 a spus:

Eu chiar i-am bifat acum vreo 2 ani, doamna BBW bine, el mai slim.  Intradevar cauta instrumente minuscule spre medii si ea are toane, depinde cum o prinzi. Pentru mine a fost o experienta banala, am trecut-o doar la capitolul bifate.

Chiar nu am înțeles -o ! O data trăgea de mine să vin de la București la Constanța mai repede și când ajung îmi dă viteză ! Bine … trecem peste faptul ca cerea 300 de lei ,dar am zis hai fie ca la cum se comportă și arată zici ca este o vecina din bloc ! Hai sa încerc ! 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 52 minute, barni a spus:

Chiar nu am înțeles -o ! O data trăgea de mine să vin de la București la Constanța mai repede și când ajung îmi dă viteză ! Bine … trecem peste faptul ca cerea 300 de lei ,dar am zis hai fie ca la cum se comportă și arată zici ca este o vecina din bloc ! Hai sa încerc ! 

Păi când trăgea de tine nu avea clienți probabil ...dar sincer cum poți să spui că arată bine la ditamai geamandura de burta ? Și dacă vrei să te înneci nu poți 😁 nu mai promovați specimene ! 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 33 minute, jerry84 a spus:

Păi când trăgea de tine nu avea clienți probabil ...dar sincer cum poți să spui că arată bine la ditamai geamandura de burta ? Și dacă vrei să te înneci nu poți 😁 nu mai promovați specimene ! 

Am zis să încerc altceva ( bine , nu văzusem pozele astea ) dar cineva acolo sus nu m-a lăsat 😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

Iti dai seama ce opăreala o fi la mijareta ei?:))))

• Haha 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...