DaniCata Reputație: 4 Postat Septembrie 26 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Partajează Postat Septembrie 26 Salut colegi !! Pt că nu răspundeau grațiile ce le laudă colegii pe chat , am riscat să merg la ea !! Pozele sunt aprox reale , are multe kg in plus față de ce se vede in ele( poze ) - e pt amatorii de fete cu forme !! Fata e f. amabilă ,locația la Hotel Gorj in spate e curată , face un ON destul de bun , adânc , i aș da un 8.5 , NP am încercat … dar pur si simplu nu mi am putut menține erecția … nu am deloc o pasiune pt fete mari ( nu mi plac …. asta a fost singura dată si unica dată ) !! Finalizare din oral și gata … sincer am ținut surprinzător de mult … dc era una mai skinny mă termina la viteză … 150 cu 300 … clasic … zice că nu face NN sau finalizare ON … de alte servicii nu am întrebat !! Oricum după vizita de ieri de la Simona azi a fost destul de palidă experiența !! Vă salut !! 2 Link spre comentariu
Puwllon2 Reputație: 386 Postat Octombrie 3 Oras:Severin Oras:Severin Partajează Postat Octombrie 3 Salutare , deși este cred printre cele mai "vechi" la Severin , de 7 ani de zile la noi și se pare că nu prea a mai fost nimeni pe la ea in ultimul timp , este greu să îi mai găsesc acum topicul așa că o să las câteva cuvinte aici la voi . I-am călcat pragul acum câțiva ani însă avea o colegă bruneta siliconată bine de tot făcută ,de la Bucale care mi-a făcut cu ochiul și am intrat cu ea , am lăsat pe vremea aia recenzie însă îmi cer scuze nu mai rețin numele 🤷, dacă nu cumva era ....Ana . Acum Natalya, printr-o conjunctură și dorind neapărat să o cunosc , să fie acum o săptămână , ajung în brațele ei , este din categoria MILF , trebuie să fiu corect și da , are ceva kg in plus , puțină celulită, înaltă spre 1:80 , sânii mari insă nu mai stau ca la 18 ani , puțin lăsați . Aaaa nu am ajuns până acum la ea fiindcă pentru On solicita extra cost, acum este in funcție de igienă , i-a fost tare greu până s-a obișnuit , este genul ăla foarte sensibil mai ales dacă e vorba de lichidul seminal , nu acceptă nici cob , este dușmanul spermei 😅 Aleg o finalizare , On , Np, 150 , oralul este destul de scurt , aș mai fi dorit încă puțin însă nu este chiar rău , are o tehnică a ei cumva cu un fel de "înșurubare " ca să zic așa și se simte destul de bine , fară atenție la vecini inițial , ...abia la finalizarea cu mâna ei pe corpul meu ii dezmiardă puțin cu gurița ....pe "vecini" 😛 Pune anvelopa și nu refuză să muncească și ea puțin in Lot și spre surprinderea mea la masivitatea ei se mișcă destul de bine deasupra , urmez eu la cârma in misionar , mă lasă să mă desfășor in voie , incerc să o stimulez la clitoris și îmi dă de înțeles că nu am nici o șansă , urmează doggy și o pun de-a latul patului sa ne vedem in oglinda de pe dulap , mai soft , apoi mai energic însă nu e ziua aia sa termin in pozitia căpriță , prin handjob , (nu mai face oral după sex) , finalizează pe mine ...ca să zic așa , normal că ajunge și pe mâna ei și dă fuga la baie tușind ....dușmanul ei este cum vă spusăi 😅 Ma igienizez cu șervețele umede, mai două vorbe și fug, are un 20 de minute la o finalizare . Per total a fost o experiență ok , se putea și mai bine însă mă bucur că în sfârșit am cunoscut-o pe această legendă . Te pup Naty , drumuri bune să ai fiindcă știu că , călătorești mult . Nmb ! 1 Link spre comentariu
rodans Reputație: 390 Postat Octombrie 3 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 3 vizitat azi dameza pentru mine pierdere de timp bani aruncati pe fereastra . atat va zic 3 Link spre comentariu
Puwllon2 Reputație: 386 Postat Octombrie 3 Oras:Severin Oras:Severin Partajează Postat Octombrie 3 16 minutes ago, rodans said: vizitat azi dameza pentru mine pierdere de timp bani aruncati pe fereastra . atat va zic Am zis si eu si colegul de i-a deschis topic ca are kg in plus , din poze se vede clar ca nu mai este la prima tinerete , daca nu iti plac femeile de genul , sa zicem "voluptoase" nu inteleg de ce ai mai mers ?, la mine a fost asa doar o ambitie personala sau ca un trofeu desi nu aveam asteptari foarte mari . Link spre comentariu
rodans Reputație: 390 Postat Octombrie 3 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 3 de draguta pare draguta . doar ca e cam fitzoasa 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Octombrie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Octombrie 3 1 hour ago, rodans said: de draguta pare draguta . doar ca e cam fitzoasa Spune ne și nouă să știm ce facem. 1 Link spre comentariu
rodans Reputație: 390 Postat Octombrie 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 4 ieri in jurul orei 4:30 am fost la dameza am contactat-o mai devreme sa aflu detalii despre servicii si locatie . am stabilit cu ea ora exacta . toate bune si frumoase . imi insira pe wapp in vocal meniul de servicii. ajung la ea . odata banii primiti fata se intoarce la 180 grade . ma dezbrac ma asez pe pat nu tu sarutari mangarieri nimic . monteaza balon la oral o ia 1 minut in gura .dupa trece pe laba . i-am zis sa se urce pe mine sa-i gust din savarina . " cum sa ma sui pe tine ? Nu am cum sa fac asta . " mq chinui sa finalizez ma imbrac si plec . de-aici trageti voi concluziile 3 1 Link spre comentariu
DaniCata Reputație: 4 Postat Octombrie 4 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Autor Partajează Postat Octombrie 4 Acum 14 ore, papura voda a spus: Spune ne și nouă să știm ce facem. Dc , nu ți plac fetele mari nu te duce , dp cum am zis pt mine cu “ fete mari “ va fi singura experiență !! Oricum eu am găsit o destul de amabilă , sincer aici pot da o bilă albă … asta si oralul ( neprotejat la mine ) … chiar m a rugat să nu termin la ea in gură … 1 Link spre comentariu
rodans Reputație: 390 Postat Octombrie 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 4 femeia n-arata rau . nu e nici scandura dar nici balena . e ok ca forme . eu ma refeream la atitudinea ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum