L1viu Reputație: 649 Postat Octombrie 15 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 15 Acum 2 ore, LiliColumbia a spus: Disponibila ! Program nelimitat🫠😜 Pai și tu când mai dormi ? 🫣😁🤔 ori ești noul android al lui Elon Musk? Încărcare wireless...servicii 24/24 🫣 Link spre comentariu
LiliColumbia Reputație: 14 Postat Octombrie 19 Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 19 Helloo😘😘 disponibila 😘😘 Link spre comentariu
adelin88 Reputație: 100 Postat Octombrie 21 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Partajează Postat Octombrie 21 Nu s a roscat nimeni pana acum ? Pe mine m ar tenta..dar eu am o nebunie cu CIM..pe care nu il are in lista. Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Octombrie 21 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 21 Acum 7 ore, adelin88 a spus: Nu s a roscat nimeni pana acum ? Pe mine m ar tenta..dar eu am o nebunie cu CIM..pe care nu il are in lista. Ne "roscam" acolo unde se merita ... 😉 in cazul de fată, pas... Link spre comentariu
adelin88 Reputație: 100 Postat Octombrie 22 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Partajează Postat Octombrie 22 Acum 14 ore, L1viu a spus: Ne "roscam" acolo unde se merita ... 😉 in cazul de fată, pas... Ai o presimtire ca ne irosim timpul? Ca banii da i in pl noastra..vin si pleaca..pe aia ii facem..dar cu timpul nu merge. Ma mai gandesc si azi 😀 1 Link spre comentariu
LiliColumbia Reputație: 14 Postat Octombrie 22 Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 22 Hey disponibila 😘😘 Link spre comentariu
LiliColumbia Reputație: 14 Postat Octombrie 25 Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Telefon: 0728716365 Oras:Galati Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 25 Hey disponibila 😘😘 Link spre comentariu
duffyduck Reputație: 42 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Nu isi respecta programarile. Link spre comentariu
Trontas Reputație: 105 Postat Noiembrie 1 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 1 Asta cauta doar drogați sa stea ore multe pe lângă un drogat care sta pe marginea patului și ea sa stea pe telefon , party cum le place lor , acolo se trage la greu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum