Sari la conținut

💋Rebeca💋 0755179160 pt prima dată în Oradea

beckaRebe

Postări Recomandate

• Telefon: 0755179160
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună scumpilor,

Așteptarea a luat sfârșit,

Dulceața a sosit🥰!

Sunt Rebeca 😘, o  fire sociabilă, lipicioasă și vorbăreață. Se spune despre mine că ofer servicii de amantă🫠. M-am hotărât să vă fac o vizită deoarece mulți dintre voi ați făcut efortul de a mă vizita la Arad.
 Până acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in țară am activat doar in Arad și Timișoara.
  Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi încantați cu următoarele servicii:

♥️ sex oral (protejat / neprotejat in funcție de igienă)

❤️sex normal (doar protejat) 

❤️ limbuțe dacă îți face plăcere (69)

❤️fk  Deep (in funcție de igiena dentară și compatibilitate)

❤️ anilingus pasiv 

❤️foot fetish
❤️foot job 

❤️ Finalizare corporală 

❤️sărutări și mângâieri corporale 

❤️diferite poziți 

❤️ handjob

❤️GFE 

❤️Masaj de relaxare sau erotic (doar la oră)

❤️Dominare soft (dețin diverse jucâri si accessorii)

❤️diverse fantezii în limita bunului simț 

❤️URO 50 extra activ (programare minim 2 ore înainte) 

Cadoul meu este:

200 lei pentru o finalizare (30min)

400 lei pentru o oră care include 2 fin sau o finalizare și masaĵ.

Nu accept: 

CIM (finalizare orală)
COF (finalizare faciala)

sex anal 

persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă ca sunt ocupată și vă rog să reveniti sau sa îmi scrieți in cât timp vă pot răspunde (nu vreau sa creez probleme). Programăriile rog sa fie confirmate cu minim o oră înainte. Dacă nu le confirmați ele vor fi anulate automat. 
 Vă aștept cu drag să ne răsfățam împreună.

Vă pup de nu vă vedeți💋💋💋.

• Inimioara 1
  • beckaRebe a schimbat titlul în 💋Rebeca💋 0755179160 pt prima dată în Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Bine ai venit la noi in oraș.

1) Vezi ca locatia care este trecuta este pentru Arad 

2)  Este suficient sa deschizi un topic. Asta deja este al doi-lea topic deschis de tine 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scuze, nu știu de ce apare lista de servicii pe fond albastru, o mai pun o dată aici sa fie mai vizibilă:

♥️ sex oral (protejat / neprotejat in funcție de igiena)

❤️ anilingus pasiv 

❤️foot fetish
❤️foot job 

❤️ Finalizare corporală 

❤️diferite poziți 

❤️ handjob

❤️GFE 

❤️Dominare soft (detin diverse Jucari si accessorii)

❤️diverse fantezi in limita bunului simt 

❤️URO 50 extra activ (programare minim 2ore înainte) 

Cadoul meu este:

200 lei pentru o fin (30min)

400 pentru o oră care include 2 fin sau o finalizare plus masaj

Nu accept: 

CIM (finalizare orală)
COF (finalizare faciala)

sex anal 

persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe 

Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă ca sunt ocupată și vă rog să reveniți sau să îmi scrieți in cât timp vă pot răspunde. (nu vreau să creez probleme). Programăriile rog să fie confirmate cu minim o oră înainte. Dacă nu le confirmați, ele vor fi anulate automat. 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Topic Arad:

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Topic Tm:

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, beckaRebe a spus:

Bună scumpilor,

Așteptarea a luat sfârșit,

Dulceața a sosit🥰!

Sunt Rebeca 😘, o  fire sociabilă, lipicioasă și vorbăreață. Se spune despre mine că ofer servicii de amantă🫠. M-am hotărât să vă fac o vizită deoarece mulți dintre voi ați făcut efortul de a mă vizita la Arad.
 Până acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in țară am activat doar in Arad și Timișoara.
  Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi încantați cu următoarele servicii:

♥️ sex oral (protejat / neprotejat in funcție de igienă)

❤️ anilingus pasiv 

❤️foot fetish
❤️foot job 

❤️ Finalizare corporală 

❤️diferite poziți 

❤️ handjob

❤️GFE 

❤️Dominare soft (dețin diverse jucâri si accessorii)

❤️diverse fantezii în limita bunului simț 

❤️URO 50 extra activ (programare minim 2 ore înainte) 

Cadoul meu este:

200 lei pentru o finalizare (30min)

400 lei pentru o oră care include 2 fin sau o finalizare și masaĵ.

Nu accept: 

CIM (finalizare orală)
COF (finalizare faciala)

sex anal 

persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă ca sunt ocupată și vă rog să reveniti sau sa îmi scrieți in cât timp vă pot răspunde (nu vreau sa creez probleme). Programăriile rog sa fie confirmate cu minim o oră înainte. Dacă nu le confirmați ele vor fi anulate automat. 

Bine ai venit,dulceață!

Sper ca șederea ta la noi,sa fie mai buna,în asa fel încât,sa iti faci flotant,la Oradea!🥰

Am vizitat-o pe Rebeca,în Arad,în cursul acestei săptămâni!

Pot sa va spun,ca e o d-soara cu care,nu ai cum sa nu te simți,în largul tău!

De la întrare și pana părăsești locația,are un singur tel: acela de a te simți bine și pot sa va spun,ca reușește!

Rebeca îți urez succes și sper sa te îndrăgostești,de orașul nostru!

😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Salutare.

Este primea mea recenzie, așa că fiți blânzi cu mine 🤣

Abia ce am ieșit de la această minunăție de fata, și am simțit clar nevoia sa vă împărtășesc experiență

Programare făcută pe WhatsApp, totul a decurs simplu și ok, optând pentru o ora. 

Zona buna, locația foarte ok, moderna, xurar și miroase ff frumos inauntru.

Ajung acolo ( menționez că a trecut ceva vreme de când am apelat la astfel de servicii, așa că am fost ff emoționat), am fost întâmpinat de aceasta faptura într-o ținută superbă, moment în care am avut un soc când am văzut-o. Întradevăr, pozele nu o avantajează deloc. In realitate este mult mai drăguță și formele sunt mult mai plăcute. 

Am făcut cunoștință, i-am oferit o mica atenție de bun venit și am fost rugat sa poftesc înăuntru până se igienizează puțin.  Apoi, am fost poftit și eu la dush. Când m-am întors, am fost așteptat în pat și am discutat puțin. Fiind puțin emoționat și prima ora la ea, m-a simțit imediat și a știut cum să se comporte cu mine. 

După, am inceput cu o serie de săruturi, mângâieri, tatonări de teren, și mereu avea grija să mă întrebe cum e ok ca să fie cât mai plăcută experiența.  In momentul când a ajuns jos la soldățel, s-a dus naibii toată emoția 🤣 Săruturi,  lins de sus până jos, schimbări de ritm, foarte umed ( m-a întrebat dacă e ok si îmi place), scuipat, atingeri la sateliți, mișcări scurte, lungi, ce sa mai, i-am zis direct că vreau sa termin așa. A avut grija sa se întoarcă să mă sărute și pe corp, parca simțea că îmi vine și că să fie mai plăcut, a amânat puțin momentul.  După câteva minute nu am mai rezistat și am explodat ( am discutat de la început, știam că nu face CIM).  La final râdeam amândoi fiindca nu mai eram așa stresat și eram amândoi foarte confortabili. Am făcut un dush, am discutat puțin și apoi am fost invitat să îmi facă puțin masaj să mă mai relaxez. Am mai povestit puțin iar după ce m-am întors, am fost luat la o serie de săruturi și mangaieli încât eram iar pregătit de acțiune. A urmat iar un oral de zile mari, la fel de umed și bine ca prima oara. După câteva minute, am cerut un 69 să o delectez și eu puțin pe ea. Eu fiind m-ai înalt, am fost  avertizat că nu știe cât de bine o sa ii iasă oralul in pozitia aia și vrea să mă simt bine. Nu am ținut cont, am zis hai ( în gândul meu, nu îmi dau drumul repede și mă bucur). Ce vorbești, că după câteva secunde era al meu soldat drept de ziceai că trece Ceaușescu prin fata lui, abia mă abțineam.  După câteva minute bune m-a întrebat dacă vreau sa facem și sex. I-am zis desigur, gând la gând că abia urma să cer și eu asta.  Mi-a pus prezervativul cu gura, urmat de puțin oral și am decis sa vin eu deasupra. A urmat o sesiune de săruturi ca în liceu, gemete, mă prindea cu picioarele și mă trăgea in ea, simțeam efectiv că îmi dau duhul daca nu îmi dau drumul așa că am schimbat în Doggy că nu putem să nu mă delectez puțin de fundul ăla frumos. Are niste buci, cum rar prinzi. De drag le strangi și te înfigi in ele. Am dat puțin și am finalizat glorios. Eram puțin sceptic că nu o sa pot finaliza al doilea număr după o zi de munca, dar aparent cu ea, m-am chinuit sa nu termin prea repede 🤣🤣

Din punctul meu de vedere: 

ON - 10 cu artificii. Păcat că nu face CIM dar pentru mine nu e un motiv de depunctare. 

NP - 10. Se implica, se mulează după cum îți place și se vede că îi place și ei. 

Acum, punctul culminant. Pe lângă că e buna rău mai ales bucile, ba frate, are fata asta o privire, mai ales la ON in timp ce o scuipa si uită la tine in timp ce o ia ușor în gura până la cotor..... Cred că îmi dădeam drumu și daca doar o ținea în gură și se uita la mine. 

Așa că, după toate astea, am rugat-o să mă programeze și Maine că nu am cum sa nu merg iar 🤣🤣🤣

O recomand cu drag. 

PS, sper că am ales bine acel Prosseco și e pe gustul tau. 

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața la amiază🥱🤣

Disponibilă🫠🥰.

Vă pup de nu vă vedeti💋💋💋.

375E71F3-63FD-4563-9CB3-7BD118E2C5D8.jpeg.d5b936e99510bee6cad16c81b3396da3.jpeg

Snapchat-1733332693.jpg.3615c036c925f615314f4a37705f8a71.jpg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună scumpilor,

Mai am liber intervalul 16-18 sau după 19.

IMG-20240704-WA0000.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 ore, NinablairFan a spus:

Salutare.

Este primea mea recenzie, așa că fiți blânzi cu mine 🤣

Abia ce am ieșit de la această minunăție de fata, și am simțit clar nevoia sa vă împărtășesc experiență

Programare făcută pe WhatsApp, totul a decurs simplu și ok, optând pentru o ora. 

Zona buna, locația foarte ok, moderna, xurar și miroase ff frumos inauntru.

Ajung acolo ( menționez că a trecut ceva vreme de când am apelat la astfel de servicii, așa că am fost ff emoționat), am fost întâmpinat de aceasta faptura într-o ținută superbă, moment în care am avut un soc când am văzut-o. Întradevăr, pozele nu o avantajează deloc. In realitate este mult mai drăguță și formele sunt mult mai plăcute. 

Am făcut cunoștință, i-am oferit o mica atenție de bun venit și am fost rugat sa poftesc înăuntru până se igienizează puțin.  Apoi, am fost poftit și eu la dush. Când m-am întors, am fost așteptat în pat și am discutat puțin. Fiind puțin emoționat și prima ora la ea, m-a simțit imediat și a știut cum să se comporte cu mine. 

După, am inceput cu o serie de săruturi, mângâieri, tatonări de teren, și mereu avea grija să mă întrebe cum e ok ca să fie cât mai plăcută experiența.  In momentul când a ajuns jos la soldățel, s-a dus naibii toată emoția 🤣 Săruturi,  lins de sus până jos, schimbări de ritm, foarte umed ( m-a întrebat dacă e ok si îmi place), scuipat, atingeri la sateliți, mișcări scurte, lungi, ce sa mai, i-am zis direct că vreau sa termin așa. A avut grija sa se întoarcă să mă sărute și pe corp, parca simțea că îmi vine și că să fie mai plăcut, a amânat puțin momentul.  După câteva minute nu am mai rezistat și am explodat ( am discutat de la început, știam că nu face CIM).  La final râdeam amândoi fiindca nu mai eram așa stresat și eram amândoi foarte confortabili. Am făcut un dush, am discutat puțin și apoi am fost invitat să îmi facă puțin masaj să mă mai relaxez. Am mai povestit puțin iar după ce m-am întors, am fost luat la o serie de săruturi și mangaieli încât eram iar pregătit de acțiune. A urmat iar un oral de zile mari, la fel de umed și bine ca prima oara. După câteva minute, am cerut un 69 să o delectez și eu puțin pe ea. Eu fiind m-ai înalt, am fost  avertizat că nu știe cât de bine o sa ii iasă oralul in pozitia aia și vrea să mă simt bine. Nu am ținut cont, am zis hai ( în gândul meu, nu îmi dau drumul repede și mă bucur). Ce vorbești, că după câteva secunde era al meu soldat drept de ziceai că trece Ceaușescu prin fata lui, abia mă abțineam.  După câteva minute bune m-a întrebat dacă vreau sa facem și sex. I-am zis desigur, gând la gând că abia urma să cer și eu asta.  Mi-a pus prezervativul cu gura, urmat de puțin oral și am decis sa vin eu deasupra. A urmat o sesiune de săruturi ca în liceu, gemete, mă prindea cu picioarele și mă trăgea in ea, simțeam efectiv că îmi dau duhul daca nu îmi dau drumul așa că am schimbat în Doggy că nu putem să nu mă delectez puțin de fundul ăla frumos. Are niste buci, cum rar prinzi. De drag le strangi și te înfigi in ele. Am dat puțin și am finalizat glorios. Eram puțin sceptic că nu o sa pot finaliza al doilea număr după o zi de munca, dar aparent cu ea, m-am chinuit sa nu termin prea repede 🤣🤣

Din punctul meu de vedere: 

ON - 10 cu artificii. Păcat că nu face CIM dar pentru mine nu e un motiv de depunctare. 

NP - 10. Se implica, se mulează după cum îți place și se vede că îi place și ei. 

Acum, punctul culminant. Pe lângă că e buna rău mai ales bucile, ba frate, are fata asta o privire, mai ales la ON in timp ce o scuipa si uită la tine in timp ce o ia ușor în gura până la cotor..... Cred că îmi dădeam drumu și daca doar o ținea în gură și se uita la mine. 

Așa că, după toate astea, am rugat-o să mă programeze și Maine că nu am cum sa nu merg iar 🤣🤣🤣

O recomand cu drag. 

PS, sper că am ales bine acel Prosseco și e pe gustul tau. 

Îți mulțumesc frumos pt cadou, vizită și cuvintele frumoase🥰🥰🥰.

Te aștept cu drag la încă o tură de răsfăț🫠😊.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor,

Mâine este ultima mea zi la voi. Vă aștept cu drag pe cei care vă cunoașteți programul pe mâine.🥰🫠

Vă pup de nu vă vedeti💋💋💋

IMG-20240912-WA0000.jpg

• Inimioara 2
  • Oras:București
Postat
1 hour ago, beckaRebe said:

Bună dragilor,

Mâine este ultima mea zi la voi. Vă aștept cu programări pe cei care vă cunoașteți programul pe mâine.🥰🫠

IMG-20240912-WA0000.jpg

De ce ne parasesti asa repede?! Ce nu ti-a placut la noi?

Postat
3 hours ago, beckaRebe said:

Bună dragilor,

Mâine este ultima mea zi la voi. Vă aștept cu drag pe cei care vă cunoașteți programul pe mâine.🥰🫠

IMG-20240912-WA0000.jpg

Cand revii?

Postat
1 oră în urmă, Gustxxx a spus:

Cand revii?

Sincer,chiar nu va înțeleg pe unii dintre voi!

Rebeca nu a plecat,doar a anunțat ca mâine e ultime zi!

Aveți unii niște întrebări,de te miri,sau cel puțin eu ma intreb,ce căutați aici pe acest site???

Nu aveți recenzii,nu faceți tot posibilul ca o persoana, ca titulara acestui topic,sa rămână,doar puneți întrebări de genul!!!!

Din cauza voastră,pleacă fetele,nu doar Rebeca!

Sa va spun de ce?

Pt ca va limitați,doar sa priviți,sau sa cititi,dar nu faceți un efort sa le vizitați!

Sincer,nu vad rostul vostru,pe acest site!

• Like 2
Postat
1 hour ago, disney02 said:

Aveți unii niște întrebări,de te miri,sau cel puțin eu ma intreb,ce căutați aici pe acest site???

Nu aveți recenzii,nu faceți tot posibilul ca o persoana, ca titulara acestui topic,sa rămână,doar puneți întrebări de genul!!!!

Sa va spun de ce?

Pt ca va limitați,doar sa priviți,sau sa cititi,dar nu faceți un efort sa le vizitați!

Da' nici nu trebuie sa ne înțelegi tu pe noi și nici nu stau sa îmi pierd vremea cu tine încercând să îți explic care e rostul întrebării mele. Eu aici pe forum mă bag in seama doar cu femeile, nu cu bărbații pt că nu sunt homosexual. Vezi de treaba ta că nu vorbeam cu tine!

Postat
1 hour ago, disney02 said:

Sa va spun de ce?

Dacă vezi că o fata a stat doar două zile, te gândești că s-a întâmplat ceva de nu a stat mai mult, mai ales că a început cu dreptul, recenzii bune, recomandări... poate aveam planificat să o vizitez dar nu pot in weekend pt că nu pot justifica absența mea acasă cum e in timpul săptămânii când fugi un pic de la serviciu și te rog sa nu îți mai permiți să comentezi tu daca le vezi unora sau altora rostul pe forum pt că nu e site-ul tău, da?! Ia vezi tu de treaba ta că nu e nimeni curios de tine aici decât dacă ai pizda!

• Haha 1
Postat
2 hours ago, disney02 said:

Sa va spun de ce?

Tu de ce ai intrebat-o pe Patricia in 22 septembrie de ce sta doar 2 zile? Exact la fel am intrebat-o și eu pe Rebeca de ce doar 2 zile...any problem?! Dar ai făcut ditamai reclamația de parcă ți-ar da cineva in cap. Nu vad nici eu rostul bagarii tale in seama și nici nu cred că îți mai trebuie ție recenzii pt că deja de atât timp de când ai cont știi care sunt fetele bune și care nu...lasa-ne omule in pace în amaru' nostru de nefututi! 

• Haha 1
Postat

Bună dragi confrati!

În primul rand,doresc sa ii mulțumesc Rebecai,deoarece a dat curs invitației,de a ne onora cu prezenta,în orașul nostru.

Rebeca este o d-soara care știe cum sa se promoveze,știe sa gestioneze cu ușurință orice oportunitate care se ivește,în vederea unei întâlniri,știe sa se facă plăcută,iar din aceste calități,rezulta o întâlnire reușită și plăcută,de ambele părți!

Programare făcută pe whatsapp, locație excelenta dpmdv,Prima Universitatii,apartament spațios,dotat cu de toate,are și colega,pe scurt,o întâlnire mai mult,decât reușită!

O întâlnire cu Rebeca,e o relaxare totala,deoarece unicul ei scop este sa te facă sa te simți bine,în compania ei!

Totul a fost la cele mai înalte cote,servicii ireproșabile,atitudine demna de respectat,prezenta simpla și modesta!

Țin sa menționez ca pozele sunt absolut reale,atat pe acest site,cât și pe publi.

La Rebeca ,nu ai cum sa nu revii,iar eu o voi face,oriunde și oricând!

Mulțumesc draga mea pt tot!

Cu stima domnul T.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, disney02 a spus:

Bună dragi confrati!

În primul rand,doresc sa ii mulțumesc Rebecai,deoarece a dat curs invitației,de a ne onora cu prezenta,în orașul nostru.

Rebeca este o d-soara care știe cum sa se promoveze,știe sa gestioneze cu ușurință orice oportunitate care se ivește,în vederea unei întâlniri,știe sa se facă plăcută,iar din aceste calități,rezulta o întâlnire reușită și plăcută,de ambele părți!

Programare făcută pe whatsapp, locație excelenta dpmdv,Prima Universitatii,apartament spațios,dotat cu de toate,are și colega,pe scurt,o întâlnire mai mult,decât reușită!

O întâlnire cu Rebeca,e o relaxare totala,deoarece unicul ei scop este sa te facă sa te simți bine,în compania ei!

Totul a fost la cele mai înalte cote,servicii ireproșabile,atitudine demna de respectat,prezenta simpla și modesta!

Țin sa menționez ca pozele sunt absolut reale,atat pe acest site,cât și pe publi.

La Rebeca ,nu ai cum sa nu revii,iar eu o voi face,oriunde și oricând!

Mulțumesc draga mea pt tot!

Cu stima domnul T.

Hei îți mulțumesc pentru vizită, pe data viitoare oricând ,oriunde te pup de nu te vezi😘❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doresc să mulțumesc tuturor oamenilor faini care m-au vizitat🥰🫠!

️ Indisponibilă

• Inimioara 1

Postat
Acum 26 minute, beckaRebe a spus:

Doresc să mulțumesc tuturor oamenilor faini care m-au vizitat🥰🫠!

️ Indisponibilă

Îți mulțumim pt vizita și te așteptăm nerăbdători sa revii pe la noi!

😘😘😘😘😘

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...