EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 29 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 29 Acum 1 oră, legyonayre a spus: Salut! Doar curios!! De ce ai pus emoticonuri suparate? Eu asa le vad😁 si nu cred ca e vreun bug. Hey despre ce emoticoane este vorba? 😄
EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 29 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 29 Dragii mei am schimbat locația! 📌Strada Fabricii 105 . Cart Mărăști😍
EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 29 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 29 📌Mi-sa eliberat 19:00📌
EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 29 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 29 Mi am prelungit șederea la voi dragi mei😍🍯🩷
EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 30 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 30 Disponibilă pana la ora 23:00 1 2
EMA02 Reputație: 742 Postat Ianuarie 31 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 31 🥵🤍Disponibilă 🤍🥵
EMA02 Reputație: 742 Postat Februarie 1 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 1 Disponibilă începând cu ora 14:00🤍🌸🍯 1 3
EMA02 Reputație: 742 Postat Februarie 1 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 1 💣😍Voi fii disponibilă pana pe 04.02😍💣 1
EMA02 Reputație: 742 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2 Disponibila🩷 🧨ULTIMELE 3 zile
EMA02 Reputație: 742 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2 🥵🥵🥵🥵🥵🥵 2
EMA02 Reputație: 742 Postat Luni la 10:38 Oras:București Oras:București Autor Postat Luni la 10:38 Ultimele 2️⃣Zile 4
EMA02 Reputație: 742 Postat Luni la 16:26 Oras:București Oras:București Autor Postat Luni la 16:26 Mi s-a eliberat 20:00🥵
EMA02 Reputație: 742 Postat Marți la 08:48 Oras:București Oras:București Autor Postat Marți la 08:48 🧨ULTIMA ZI🧨Disponibilă Dispo pana la la 18;00❤️ 1
EMA02 Reputație: 742 Postat Marți la 17:09 Oras:București Oras:București Autor Postat Marți la 17:09 🚨INDISPONIBILĂ🚨 😍Multumesc tuturor pentru vizitele voastre! Sunteti Topp , va pup!😍
haurentiul Reputație: 78 Postat 12 ore în urmă Oras:Nord Vest Oras:Nord Vest Postat 12 ore în urmă Vizitat mandra din topic zilele trecute in Cluj. Locatia usor de gasit mai greu cu locurile de parcare . Ajuns in locatie o minune de fetita destul de mica ( cam 1.6m) corp frumos proportionat , tanara ( posibil 19 anisori dupa cum declara, desi labiile par sa zica altceva ori are foarte multa experienta :)))) in fine punctul forte sanii , numai buni de jucat cu ei , fermi cu sfarcuri mici care sau intarit dupa ce m-am jucat cu ei. Fata e docila , ascultatoare si proclient , face cam tot ce ii ceri . Un oral destul de bun asa cum am cerut , ajutat usor de mana dar fara atentie la oua. Actiunea misionar si caprita unde ai o priveliste frumoasa asupra unei gaurici mici roz ca-mi tot venea sa introduc un deget in el :))) Daca ar oferii si anal ar fi bestiala fatuca. Halatul 400 pentru o ora intreaga . De recomandat cred ca e evident din recenzia de mai sus , de revenit , posibil daca ne face o vizita la Baia Mare . As mai vrea sa incerc una alta cu ea pt ca stiu ca nu ar zice nu . 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum