deniszsz Reputație: 1 Postat Octombrie 6, 2024 Postat Octombrie 6, 2024 Salut, lume! Am 21 de ani si n am avut vreo relatie sexuala vreodata. Ca sa fiu sincer mi-a fost foarte rusine sa abordez vreo fata datorita dizabilitatii mele. Totusi mi-ar placea sa apelez la serviciile de pe platforma asta, insa imi e teama sa nu deranjez pe cineva. Acum intervine si intrebarea: pe cine recomandati ca fiind mai deschisa pentru o astfel de interactiune "exotica"?
Toma1 Reputație: 14 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2024 Ce fel de dizabilitate? În vizitele noastre pe la fete poate se găsește careva să întrebe o fată dacă este dispusă să te primească. 1
deniszsz Reputație: 1 Postat Octombrie 6, 2024 Autor Postat Octombrie 6, 2024 @Toma1 pe ff scurt ar fi vorba de un fel de semi paralizie. Vizual mersul pare mai ciudatel, dar categoric nu-i afectata igiena ori comportamentul 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14435 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Întrebare grea...pentru noi. Pentru ca nu știm cât de deschise sunt fetele la astfel de experiente. Iar a face noi recomandări e riscant, pentru ca fetele s-ar putea simți...lezate. Cel mai bine ar fi dacă ar răspunde direct fetele la întrebarea asta. Din câte îmi amintesc eu, a mai fost adus în discuție subiectul asta. Și tot din câte îmi amintesc, cineva a recomandat-o oe Anda de la top. Care intre noi fie vorba, e o fata extraordinara. 1 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6488 Postat Octombrie 6, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Foarte greu de dat un raspuns. Acum, nu stiu daca chiar o sa se auto-sesizeze vreo fata, multe nici macar nu intra pe sectiunea de DG. Ai mai putea incerca, sa le trimiti un mesaj, le expui situatia ta, foarte pe scurt, si vezi ce zic. Sigur nu o sa te muste nici una, cel putin nu in sensul rau 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4584 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 6, 2024 Silvi accepta, n am mai fost de mult la ea si nici nu mi as asuma o ca recomandare, ca are un caracter anume. Dar daca obtine suma pe care si o propune, nu cred s o dea de gard, mai ales in contextul asta. 1 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum