Sari la conținut

Manifest Studio - masaj erotic - 0755337485

Postări Recomandate

• Oras:Cluj

Am fost recent la un salon deschis nou, și spre surprinderea mea am găsit 2 fete(Eva și Andreea) fostele maseuze de la Secret Obsession. Locația este super faina 10/10 este destul de discretă și nici nu este o zona intens circulata, (merita incercat)sper că va este de folos!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
Acum 1 oră, Marius1576 a spus:

...

spre surprinderea mea am găsit 2 fete(Eva și Andreea) fostele maseuze de la Secret Obsession

...

Mai multe detalii despre cele doua fete (aspect, atitudine, prestatie, etc.) și despre salon, poți da? ... dar nu aici, deschide un topic separat dedicat noului salon.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marius1576 a spus:

Am fost recent la un salon deschis nou, și spre surprinderea mea am găsit 2 fete(Eva și Andreea) fostele maseuze de la Secret Obsession. Locația este super faina 10/10 este destul de discretă și nici nu este o zona intens circulata, (merita incercat)sper că va este de folos!

Cum e cont nou pare mai mult reclamă la noul salon, deși sper să mă înșel. Ar fi bine să apară mai multa concurență, poate am avea și prețuri mai ok, 250 e mult pentru un masaj mediocru

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, zsolt99 a spus:

Cum e cont nou pare mai mult reclamă la noul salon, deși sper să mă înșel. Ar fi bine să apară mai multa concurență, poate am avea și prețuri mai ok, 250 e mult pentru un masaj mediocru

Care e noul salon e ușor de găsit și de discutat cu cea care răspunde la telefon în zona aia "discreta" (strada lăturalnica în zona Bună Ziua) ... dar aștept ca cel care a avut prima intervenție aici, respectiv @Marius1576, sa deschidă un nou topic dedicat salonului unde sa dea toate detaliile ... și sa nu mai poluam topicul unde sunt dezbătute fetele de la S.O.

• Like 1
Link spre comentariu
1 hour ago, Mocureloaded said:

Care e noul salon e ușor de găsit și de discutat cu cea care răspunde la telefon în zona aia "discreta" (strada lăturalnica în zona Bună Ziua) ... dar aștept ca cel care a avut prima intervenție aici, respectiv @Marius1576, sa deschidă un nou topic dedicat salonului unde sa dea toate detaliile ... și sa nu mai poluam topicul unde sunt dezbătute fetele de la S.O.

Eu întâmplător am găsit azi anunț publicat pe Publi24 legat de salonul asta, și am fost curios sa vad ce și cum este, dar am dat peste două fete care au fost la Secret Obsession(pe care le cunosc de acolo), că deobicei fetele care pleacă de la un anumit salon și sunt căutate nu spune nimeni unde le mai găsim. Am pus asta pt cine le cunoaște pe fete și care ar fii interesati(am vrut sa fiu de ajutor). Va las nr de telefon și cereți voi detalii daca vă interesează!

0755337485

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 21 minute, dorinel18' a spus:

https://manifeststudio.ro/

Acele discutii de pe topicul S.O. se pot muta aici. Poate vor aparea si recenzii. Locatie: cart. Buna ziua, str. Macesului.

Bafta.

Maestre, Dorinele tata,

Da despre asta e vorba (evident), dar intenția mea a fost ca cel care a găsit "marea facatura", cu noul salon, cu fete plecate de la S.O. (știm de ce), și care a postat pe topicul deschis pentru S.O., sa facă el acest gest (solicitat de mine de doua ori) de a deschide topic nou ... pentru simplul motiv ca nu-mi era clar dacă vrea doar sa futa afacerea de la S.O. (știm toți cum e, ce e, cât e ...) ... sau doar a vrut, "nevinovat" sa promoveze noul salon ... un client "nevinovat" fiind.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitat site-ul web, pare că au și un regulament, prima dată când văd așa ceva, printre câteva reguli de bun simț sunt interzise și "atingerile nepotrivite".

Mai progresăm puțin și mergem la salon să ne facem laba singuri. E normal sa fie doar masaj fara servicii extra, dar totuși, cu 0 permisivitate nu e nimic erotic. De prețuri nici nu comentez...

• Haha 1
Link spre comentariu

Mai oameni, eu nu vreau sa fut afacerea nimănui și nici să fac prea mare valva, am incercat doar sa le fiu de ajutor fetelor! 

Contul meu da, este creat nou și n-am știut exact despre ce este vorba și unde ar fi trebuit să scriu despre ele( nu prea am timp  foarte mult sa fac topicuri sau sa fiu foarte activ aici sau ce o mai fi) și ce mi-ați mai cerut voi! 

Eu cunosc fetele și sunt foarte ok și legat de permisivitate, fetele sunt permisive dar cu limita de bun simt, cel puțin așa a fost în cazul meu! 

Link spre comentariu
11 hours ago, Mocureloaded said:

Maestre, Dorinele tata,

Da despre asta e vorba (evident), dar intenția mea a fost ca cel care a găsit "marea facatura", cu noul salon, cu fete plecate de la S.O. (știm de ce), și care a postat pe topicul deschis pentru S.O., sa facă el acest gest (solicitat de mine de doua ori) de a deschide topic nou ... pentru simplul motiv ca nu-mi era clar dacă vrea doar sa futa afacerea de la S.O. (știm toți cum e, ce e, cât e ...) ... sau doar a vrut, "nevinovat" sa promoveze noul salon ... un client "nevinovat" fiind.

Ești puțin cam răutăcios la adresa fetelor, și poate ai motivele tale, dar prima data cred că ar trebui sa vezi despre ce e vorba și după sa comentezi( zic și eu)!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Acum 13 ore, Mocureloaded a spus:

Maestre, Dorinele tata,

Da despre asta e vorba (evident), dar intenția mea a fost ca cel care a găsit "marea facatura", cu noul salon, cu fete plecate de la S.O. (știm de ce)

De ce?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Acum 5 ore, Marius1576 a spus:

Mai oameni, eu nu vreau sa fut afacerea nimănui și nici să fac prea mare valva, am incercat doar sa le fiu de ajutor fetelor! 

Contul meu da, este creat nou și n-am știut exact despre ce este vorba și unde ar fi trebuit să scriu despre ele( nu prea am timp  foarte mult sa fac topicuri sau sa fiu foarte activ aici sau ce o mai fi) și ce mi-ați mai cerut voi! 

Eu cunosc fetele și sunt foarte ok și legat de permisivitate, fetele sunt permisive dar cu limita de bun simt, cel puțin așa a fost în cazul meu! 

Inca asteptam recenzia ta!

daca topic nu ai avut timp sa deschizi, au facut-o altii.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, carlos_cj a spus:

300 de lei masajul erotic

...

Eu rețin ca telefonic mi s-a spus 250, sper sa nu gresesc, dar și asa nu e ceva "de inghesuit" 🤣🤣🤣.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
Acum 1 oră, Mocureloaded a spus:

Eu rețin ca telefonic mi s-a spus 250, sper sa nu gresesc, dar și asa nu e ceva "de inghesuit" 🤣🤣🤣.

250 pt 40 de min, 300 o oră.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 17 minute, carlos_cj a spus:

250 pt 40 de min, 300 o oră.

Am înțeles. Pare-se ca salonul "mi-a tras paiul prin nas" prin ceea ce se numește ... minciuna prin omisiune!

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, carlos_cj a spus:

300 de lei masajul erotic, pentru o ora. Poze/descrise maseuze lipsa.

Sa trecem peste, zic!

Eu aș merge să încerc, dar îmi e frică că nimeresc la o maseuză bună și mi se scoală în timpul masajului și după mă trezesc că îs dat afară pentru comportament abuziv

• Haha 2
Link spre comentariu

Am vizitat acest salon și ce pot să spun ca este foarte curat , arată totul impecabil , nota 10 , stradă ok mai retrasă dar acces ușor . 
masajul  nota 9  pentru simplu fapt ca nu au fete blonde ! In rest felicitări , chiar un loc confortabil . 
permisivitate , da ! Vă las pe fiecare să vă încercați limitele ! 

recomand . Dar susțin ideea ca lipsește partea feminină blonda ! Poate o au dar e ascunsă bine! 

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
4 hours ago, Maxx2019 said:

Am vizitat acest salon și ce pot să spun ca este foarte curat , arată totul impecabil , nota 10 , stradă ok mai retrasă dar acces ușor . 
masajul  nota 9  pentru simplu fapt ca nu au fete blonde ! In rest felicitări , chiar un loc confortabil . 

recomand . Dar susțin ideea ca lipsește partea feminină blonda ! Poate o au dar e ascunsă bine! 

Acum vad ca pe site au pus poze cu Alexandra si Iulia ( luni seara inca nu erau). Tu cu care ai intrat la masaj? Cat de permisive au fost? Ai mai vazut alte fete pe hol?

Sa vedem daca mai pune Manifestul poze cu Selena si Zara, poate reusesc sa faca cateva poze mai bune decat cu un Nokia 3310

Sanatate'

Link spre comentariu
Acum 5 ore, masiv123 a spus:

Acum vad ca pe site au pus poze cu Alexandra si Iulia ( luni seara inca nu erau). Tu cu care ai intrat la masaj? Cat de permisive au fost? Ai mai vazut alte fete pe hol?

Sa vedem daca mai pune Manifestul poze cu Selena si Zara, poate reusesc sa faca cateva poze mai bune decat cu un Nokia 3310

Sanatate'

Niciuna dintre ele . Nu am mai vazut alte fete . Permisive in limita bunului simt ,lasata atinsa , sărutată pe corp etc. o să revin curând și o să fiu mai atent și la aceste detalii 

Link spre comentariu
La 09.10.2024 la 8:43, Maxx2019 a spus:

Tinere, pai de ce nu spui asa, ca se schimba datele problemei.

Daca la permisivitate e cu bun simt, dar la curatenie e impecabil, merg sa vorbesc cu tanti de servici, ca am mare nevoie de cineva profi pentru menaj la mine acasa.

• Haha 2
Link spre comentariu
La 14.10.2024 la 21:25, carlos_cj a spus:

Tinere, pai de ce nu spui asa, ca se schimba datele problemei.

Daca la permisivitate e cu bun simt, dar la curatenie e impecabil, merg sa vorbesc cu tanti de servici, ca am mare nevoie de cineva profi pentru menaj la mine acasa.

La cat de jegos ești cu siguranță ai nevoie de mai multe femei la curățenie ! Babalâcule imputit mergi tu mai bine  în cocina ta de baie fă-ți o labă cu mâna ta permisivă și stergete  cu ziarul scânteia ce îl ți în dulap în loc de față de masă ! Țăran opărit nu îți doresc decât să mergi la masaje unde jegul e mai mare ca tine ! 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, Maxx2019 a spus:

La cat de jegos ești cu siguranță ai nevoie de mai multe femei la curățenie ! Babalâcule imputit mergi tu mai bine  în cocina ta de baie fă-ți o labă cu mâna ta permisivă și stergete  cu ziarul scânteia ce îl ți în dulap în loc de față de masă ! Țăran opărit nu îți doresc decât să mergi la masaje unde jegul e mai mare ca tine ! 

Ne scuzi că n-am percutat la vrăjeala ta. 😜

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Nu recomand lipsa  de profesionalism eu nu fine din Cluj sun vorbesc cu domnișoara și și spun ca ajung în 10 minute așa îmi dădea pe Gps la care după 8 minute mă sună domnișoara și îmi spune mai ajungeți eu și spun da în 6 minute ca și ste aglomerație la care ea îmi răspunde îmi pare rău nu vă mai poate aștepta fata dacă vreți mai târziu i-am spus nu mulțumesc 

Cind am sunat o zis ca domnișoara este gata în 20 minute am uitat să specific îmi dau seama ce masaj se face și ce serioși sunt 

De evitat să nu pățiți ca mine să vă plimbați degeaba 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...