cristi231 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2024 Postat Octombrie 8, 2024 A fost cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/lidia-fata-transexuala-21-de-ani/g531ig7h8f957487ee9858i6fihee041.html
Panduru1 Reputație: 15 Postat Octombrie 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2024 Si-a mai pus un anunt cu poze noi, pare interesanta A fost vreun coleg si ne poate da un feedback? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/lidia-fata-transexuala-21-ani/5464dh79fdd975h72dh9dhiggf46hee1.html#&gid=1&pid=1
zabielo Reputație: 216 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2024 Eu cand am contactat-o mi-a zis ca are locatia prin Voluntari si nu am mai mers.
Panduru1 Reputație: 15 Postat Decembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2024 Eu am sunat-o ieri si mi-a zis ca face doar deplasari la hotel sau la client acasa, desi nu e mentionat in anunt, acum apare in sectorul 3.
simmy3687 Reputație: 11 Postat Ianuarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17 ieri am contactat titulara acestui topic si am primit urmatorul raspuns: Quote fac oral, anal, finalizare orală Dar nu înghit, 69, săruturi etc și ora este 500 lei😘fac si deplasări,la tine sau la hotel sau ma găsești la locația mea de pe strada Banu manta
the_seeker Reputație: 79 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 19 I-am scris și eu o data de curios, tot așa, Voluntari locație. Din ce-mi amintesc, și sper să-mi amintesc corect, mi-a dat o confirmare video, și mi s-a părut din video ca nu prea arată ca-n poze. Ceva mie nu mi-a părut ok. Anyway, eu am renuntat… Si niste confirmări dubioase și clar obscure așa, parcă intenționat, de parcă ar ascunde ceva…
dndfan Reputație: 0 Postat Ianuarie 20 Oras:outer space Oras:outer space Postat Ianuarie 20 pozele nu-i apartin sunt luate de la un trans american
claudion Reputație: 68 Postat Ianuarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21 Acum 15 ore, dndfan a spus: pozele nu-i apartin sunt luate de la un trans american Nu e fake, e chiar reală
redbeer1 Reputație: 6 Postat Februarie 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12 La 21.01.2025 la 15:42, claudion a spus: Nu e fake, e chiar reală ai fost la ea? poti da mai multe detalii?
cosmincc Reputație: 2 Postat Martie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8 Am fost eu de cateva ori. Este extrem de tandra si se muleaza dupa cerinte. Ii pace sa fie fututa. Ultima oara avea locatie. In sect 2. Se implica in actiune.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum